שנה טובה........

jako5

New member
שנה טובה........

הי לכולם.. רציתי לאחל לכם שנה טובה ומדהימה. שנת בריאות ויצירה.. שנת חיוך והארה .. שבאמת תגשימו את עצמכם ושכולם יקבלו אתכם פשוט כמו שאתם... בלי מסיכות .. בלי עכבות... בלי כעסים.. ובלי שפיטות. אוהב אתכם וזוכר תמיד .. הכל.. בקצרה רק אכתוב שגם התקליט הבא וגם המופע המדהים עם שרי כבר בשלביי סיום ושבחנוכה מסתבר ששתתף בהצגת הילדים עלי באבא ו40 השודדים.. חח.. בימים בהם הכסף לא צומח על העצים חייבים למצוא דרך להתקיים.. אני לא אתעשר מזה אבל אוכל להמשיך לחיות ולשלם שכירות. סך הכל תקופה טובה לי .. המון עשייה מתחת לפניי השטח כדיי בשנה הבאה אהיה עסוק מאד. שוב מזכיר לכם שהולכת להיות לכם שנה מהממת ועשירה בחיוביות.. אז תנו מעצמכם.. חג שמייח... ג'קו.

קניה 1

New member
|שנה טובה ומתוקה לך ג'קו, וחג שמח!../images/Emo24.gif

וכמובן גם לכל הפורום
ראיתם, איך שחזרתי לפורום מייד ג'קו בא בעקבותי

שנה טובה גם לך איש יקר ../images/Emo13.gif

שנת תש"ע.... במיוחד בשבילך ההשתעשעות הזו עם אותיות ומספרים. מאחלת שנת "ישועה" לכל מי שצריך (אני אני אני
). כסף לגמרי לא צומח על עצים (למה בעצם הוא לא?), אז מאחלת לך ולכולנו את היכולת להתפרנס בכבוד ולהנות ממה שאנחנו עושים. זה מוביל אותי לאיחול הבא... להנות ממה שאנחנו עושים... מאחלת לך ולכולנו את האפשרות ליצור דברים מופלאים, להנות מהיצירה וגם להתפרנס ממנה. מאחלת שהאיחולים שלך יתגשמו בשבילך... הגשמה עצמית וקבלה עצמית ושכולם יקבלו אותך בדיוק כפי שאתה - בלי מסכות, בלי עכבות.... just the way you are. מאחלת ששנת תש"ע תהיה סוג של revolution 9 לכל אחד מאיתנו... שנה של התחלות חדשות... שנה של יצירה... שנה של אהבה... כמו שכתבת שנה מהממת עשירה בחיוביות.... lots and lots of love

תודה רבה, אהבתי מאד את האיחולים,

שנה טובה גם לך ג'קו ולכולם כאן
. הרבה הצלחה בכל!

שלום ג'קו שנה טובה!

אני מאחל לך המון הצלחה! מקווה בשבילך שיעבור לך בכייף. אכן הכסף לא חשוב ומה שחשוב זה העשיה שכולה ג'קו! תם לילדים את החנוכה הכי מדהים שיש... המון בהצלחה!! תן את שלך בדרך שלך ללא מסיכות ובהמון רוק משובח כמו שרק אתה יודע! אני אוהב אותך מאוד. אור אבידור

שונית 7

New member
ולך אור שולחת ברכת שנה טובה מיוחדת../images/Emo13.gif

קודם כל תודה לך על כל מה שעשית ועושה למען ג'קו והפורום . תודה שלקחת על עצמך את ניהול הפורום ואפילו כתבת גם כשהית בחו"ל בשליחות. בזכותך הפורום המחודש ממשיך כבר למעלה משנה... ובאופן אישי מאחלת לך לקראת השיחרור שנה טובה ומוצלחת , התאקלמות קלה באזרחות והגשמת כל המשאלות.

ענבלית29

New member
שנה טובה ומתוקה...

שנה טובה לך ג'קו , שנה של עשייה והמון המון מוזיקה טובה.
(גם אם צריך להתעסק בדברים אחרים כדי לעשות מוזיקה זה בסדר האמצעים כשרים כדי להגיע למטרה כמו שאמרת "הכסף לא צומח על העצים חייבים למצוא דרך להתקיים"). שמחה לשמוע שדברים זזים ולדרך טובה. שנה של בריאות , אהבה , והמון המון אושר (עושר גם לא יזיק), המון המון הופעות , וכמובן שמחה ורוגע.

רנה6

New member
שנה נפלאה....

שנה נפלאה לך ג'קו...שנה נפלאה לכל מתמידי הפורם. משהו ששמעתי היום ונגע לליבי: " שניהיה ללב ולא לראש"

אסתילי

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה

שנת אושר ונחת, בריאות וסיפוק, שגשוג ויצירה..לכולנו ולכל עם ישראל. רק טוב. אמן

yila

New member
שנה טובה ואמיתית !!! ברוכת אנרגיות חיוביות

לזרוע ולקצור, ליצור וולהנות

אמאשבע

New member
ולפורום החם ואוהב: שנה טובה ופעילה

מקוה לפגוש אותכן/אותכם השנה. אמא7 (פילזי)

sivanlevy

New member
שנה טובה אהוב יקר ...

שנה טובה שתיהיה לך .. הרבה בריאות , הצלחה , עושר , אושר אוהבים אותך הכי שבעולם , ונאחל שיהיו הרבה הופעות =] אוהבת ומתגעגעת סיון 3>

Karina85

New member
שנה טובה ../images/Emo8.gif

שתהיה שנה של בשורות טובות, הרבה אושר ובריאות, הצלחות ושמחות! והכי חשוב, בעזרת השם שנראה את גלעד שליט כבר בבית... הוא וכל השבויים. ושהארץ הזאת תזכה לקצת נחת ותעלה שוב על דרך המלך!

שלום ושנה טובה,מלך*../images/Emo47.gif../images/Emo13.gif

*ידעו בהפקה של עליבבא איזה תפקיד תפור עליך..
) אני יודעת שהילדים בטוח ייהנו וגם ההורים.. מאחלת לך שנה מבורכת מלאת עשיי'ה,רק בריאות כי זה הכי חשוב, מוזיקה מצויינת, מוזה תמידית לכתוב לנגן וליצור,..אהבה הגשמה,אושר,הצלחה ב-הכל.. המון צחוק וחיוכים
אהבתי את הברכה שלך,מקווה שגם לך תהיה שנה של קבלה,של עצמך,של החֶברה.. סליחה אם פגענו בביקורתיות יתר/שיפוטיות..הכל באמת בא ממקום טוב ואמיתי, אתה בטח יודע.. יהיה נחמד אם תעדכן על תאריכי מופעים וכאלו..עדיף ממך ולא מגוגל חח נ.ב. אם במקרה אתה כן מוצא עץ כסף כזה תשמור גם לי איזה ענף שניים...זה אף פעם לא מזיק

Karina85

New member
אני גם צריכה כמה!!!

מגיפת שופינג... אולי זה קשור לסוף הקיץ או לתקופת החגים חחח

למעלה