שנה טובה

שנה טובה

יקרים שלי, מכיוון שמחר לא אהייה מן הסתם ליד מחשב, תרשו לי לצרף ברכת שנה טובה לכולם. שנה של אושר ואהבה שנה של בריאות וברכה שנה של גיל וגאולה שנה של דבש שנה של הידברות והצלחה שנה של ויתור שנה של זוהר שנה של חברות וחוזק שנה של טוב שנה של יושר שנה של כבוד שנה של לכידות שנה של מנהיגות שנה של נתינה שנה של סובלנות שנה של עושר ועוצמה שנה של פריחה ופינוק שנה של צחוק וצמיחה שנה של קשב שנה של רוגע שנה של שלום ושמחת חיים שנה של תשומת לב המון המון המון אהבה

jud1001

New member
חני האחת..ובקיצור ../images/Emo41.gif

שנה שטעמה דבש...

גאיה ק

New member
שנה טובה חבורה יקרה !

גם אני כנראה לא אהיה פה בהמשך היממה. על ברכות אישיות במסר,אין בכלל מה לדבר(התנצלותי), אך איך אפשר לסיים ו/או להתחיל את השנה מבלי לברככם ? חג שמח לכם וליקיריכם !!

צילוש43

New member
הבוקר נצבע בשלל של חג../images/Emo171.gif

ובמקצת התעוררתי מוקדם לסידורים אחרונים של הלפני
לקראת השנה הבאה עלינו לטובה אאחל לכם ידידיי...
שתהיו בהרגשה שיש תמיד מה לגלות ... שתהיו בידיעה שיש תמיד מה לעשות ... שנה טובה ומתוקה לכולם

טליה1233

New member
בוקר טוב של שלווה ../images/Emo24.gif

טרום פעלתנות ההכנות לחג ולמי מאתנו שמכין עצמו (עצמה) לעבודה.. שיהיה זה יומינו משופע באהבה, בשמחה ובטוב ממש כמו השנה שתבוא עלינו לברכה
יום טוב שבת שלום ושנה מתוקה מתוקה

ש ר ה לה

New member
אז איך המרגש?../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

תפוח בדבש!!!! שנה עוד יותר טובה לכווווווווווווווווווולכם ממני.... יאלה!!!.... המספרה ממתינה לי. הן היום זה כבר ערב ראש השנה..... (כן שושי. עדיין מעט מתנדנדת אבל חייבת לעשות אותן יפות לחג...)

בוקר טוב, כן תעשי אותן יפות

מה לעשות ואני אוהב אותן בשלל צבעים בכל המצבים שהרי אומרים שכל הנשים אותו הדבר מזל שאלוהים מתן לכל אחת פרצוף שונה. שנגדע להבדיל בינהן בוקר טוב

זהובנית

New member
../images/Emo68.gifשנה טובה לכל החברים בפורום ../images/Emo140.gif

שתהא שנה מאושרת, בריאה, משגשגת וכמובן שקטה.

optimi10

New member
שנה טובה ! ../images/Emo20.gif../images/Emo141.gif

לחברי "תקוות גדולות " שנה של כתיבה יצירה והמון אהבה ..

paloma blanca

New member
שנה טובה ומתוקה לכל בית התקווה ../images/Emo24.gif

מאחלת שנת בריאות אושר שמחה ונחת. שתהא זו שנת עשיה. רוחנית אישית ומקצועית לכולכם
ושנזכה סוף סוף לראות את גלעד בבית

../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif לכל חברי הפורום../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif

ברצוני לאחל לכל אחד ואחת מכם באופן אישי שנה טובה: שנה חדשה כמה דומה היא כל התחלה התחושות , הרגשות והשינויים. ובתוך הלב התפילה: של ציפיות וגם כמה געגועים...
כמה שונה היא כל התחלה , החלומות , הרצונות והחידושים. ובתוך הלב התקווה להצליח בכל מה שעושים.
נאחל ששנת תש"ע תביא איתה אלפי ברכות: שנת כבוד ואחווה, שנת שלום ואהבה, שנה של שיתוף פעולה שנה של עשייה ברוכה מהנה ופורייה . שנה של צמיחה והתחדשות שנה של בריאות ואושר שנה של פריחות והתחלות חדשות שנה זוהרת ומיוחדת שנה טובה!!! רק טוב!!!

שנה טובה ../images/Emo140.gif ל"תקוות גדולות" ולכל עם../images/Emo104.gif

שתתגשמנה משאלותינו ושנדע ימים שקטים וטובים קסם

VASANA

New member
שנה טובה ומתוקה

לכל יושבי הפורום החביב עליי [למרות שאין לי קבלות
] מאחלת שכל משאלותיכם תתגשמנה לטובה בשנה זו תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה. נכון שזו נשמעת קלישאה, אבל ל"אור" המאורעות הקשים שחווינו השנה, באמת הגיע הזמן שתהיה שנה טובה ומוצלחת. רק טוב!

למעלה