שנה טובה

שנה טובה

גמר חתימה טובה שתסלחו ושיסלחו לכם על כל מעידה שבתום לב או שלא בתום לב שתאהבו את עצמכם ואת זולתכם ושתהיה שנה טובה לכולנו יהודית רביץ.

שנה טובה

גמר חתימה טובה שיהיה לך רק טוב,בריאות, שמחה אהבה ואושר את ראוייה לכל, את מלכה! אוהבים אותך

שנה טובה../images/Emo13.gif

ב"ה אני רוצה לנצל את ההזמדנות ולהגיד לך שאני מאוד אוהבת את המוזיקה שלך. שנה טובה וגמר חתימה טובה.

גמר חתימה טובה

שתהיה שנת יצירה ,כל טוב והמון אהבה
את מדהימה ובהחלט המלכה של של המוזיקה הישראלית

oneman2

New member
שנה טובה!

אם במקרה תחזרי לקרוא את הדיון הזה, לפני שבוע חזרתי מהמסע לפולין, וכמה מהשירים שלך היו חלק מהפלייליסט המרגש. תודה לך על המוזיקה הנפלאה!

YA2007

New member
שנה טובה ומתוקה ../images/Emo140.gif

וגמר חתימה טובה, שתמשיכי ליצור, להופיע ולמלא את כולנו באהבה

caliope

New member
שנה טובה ומתוקה

ליהודית רביץ שנה טובה וגמר חתימה טובה... שהשנה החדשה תהיה שנת אושר, בריאות והצלחה, מלאת יצירתיות והגשמת חלומות... נתראה בהופעות הקרובות אשר בהחלט תורמות להתחלת שנה נפלאה באהבה, שרה

PianoGirl20

New member
ליהודית רביץ.....

אם תקראי את זה... תודה על המון רגעים קטנים של הנאה ואושר, על השירים היפים שהלחנת והבאת לנו, ועל כל ההופעות המדהימות! אני מאחלת לך המון המון אושר, אהבה והצלחה בשנה החדשה! שיהיה לך רק טוב, והמון נחת מאלה!..

RoyceGracie

New member
את עדיין גרה בכפר ורדים ?

אני גר בכפר ורדים ואף פעם לא הבנתי אם את גרה שם או לא

PianoGirl20

New member
אתה מתבלבל עם מתי כספי..

יהודית מעולם לא גרה בכפר ורדים, לפי מיטב ידיעתי..

ליהודית שלנו-

אם באמת תקראי את זה, וגם אם לא, אז..- שתהיה לך שנה [וגם שנים] מדהימה עם הרבה הרבה שירים. שתיכנסי מידי פעם לפורום [!!!!!], שתופיעי במקומות יפים. כמו למשל מצדה [?!] ושתזכרי שכולנו מאוד מאוד אוהבים אותך, גם אם לפעמים אנחנו לא נותנים לך מנוחה מאחורי הקלעים..[הנה, מצאנו סיבה להגיד לך סליחה..] המון אושר ומוסיקה. אני

gilishai

New member
ושגם לך תהיה שנה כזאת

של הרבה עשיתה שיתופי פעולה חדשים, הופעות פסטיבלים והרבה הרבה מוסיקה טובה ושתמשיכי לעודד מוסקאים צעירים ובכלל בדרכך ובהצלחה לאלה בלימודים עם החברים ובכלל...... גילי שי

שנה נהדרת ונפלאה ../images/Emo140.gif

שתהיה לך שנה מלאת אהבה
מלאת חוויות טובות וחסרת פחדים
שנה של שגשוג, הגשמה ופריחה
עם הרבה הצלחה בכל התחומים
שנה של מזל, שהכל לך יצליח
שתגשימי כל חלום שתרצי
ש"עיר קטנה" פלטינה ירוויח
ואת כל מה שחסר לך, הלוואי ותמצאי
יהודית היקרה, שתהיה לך השנה המאושרת בחייך, ושאחריה יבואו רק שנים טובות יותר. שתמשיכי לרגש אותנו ולגרום לנו להמשיך לבוא להופעות, ותזכרי שאת מהווה מקור השראה לכולנו. בהמון אהבה, מיכלי.

למעלה