שנה טובה

Fistandantilos

New member
שנה טובה

שנה טובה לכל האנשים המקסימים של הפורום, שמח להשתתף ולהכיר מרחב של דיעות של כולכם, מאחל לכולם רק טוב, פתאום תקפה אותי אווירת חג חבל על הזמן

שנה קסומה.../images/Emo141.gif

לחברי הפורום, מאחלת שתפתח עליכם שנה של פריחה והתגשמות משאלות הלב. הרבה אושר, בריאות וים של אהבה. שירי.

harduf9

New member
שנה טובה לכל האנשים הטובים

אווירת החג תחכה למחר אחה"צ, מחר יש יום מלא טיפולים. בריאות שלמה ושניה טובה. גיא הרדוף

../images/Emo75.gifשתהיה לכולכם שנה קסומה ומאושרת ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שרובכם מוצפים בברכות שונות, חלקן חוזרות על עצמן, במיילים, במסרים ובטלפונים. ומה בסך הכול רובינו רוצים: בריאות, אושר, שמחה, אהבה, צמיחה... לא
אז אוסיף רק עוד משהו קטן משלי: אני מאחלת לכולכם לשנה החדשה - הרבה רגעי קסם !
כל הזמן קורים לנו דברים ומתרחשים בחיינו אירועים, אך לא תמיד אנחנו עוצרים לרגע ובאמת מסתכלים עליהם כעל רגעי קסם. השיגרה, מה יהיה מחר והמירוץ המטורף של החיים, לא באמת מאפשרים לנו לחוות כל רגע במאת האחוזים ולהיות בו במקסימום התענינות ונוכחות. מאחלת לכולכם שנה שבה תהיו בכמה שיותר רגעים ב- 100% ותהנו מהקסם שבכל רגע ורגע.
חיבוק גדול הישר מהלב
פפריקה

טאוֹ

New member
שנה טובה ../images/Emo23.gif

חבר טוב, נפש יקרה ואחד האנשים המופלאים ביותר שהכרתי, נהג לעתים קרובות לסיים את דבריו באיחול: "שיהיה לך רגע הווה יפהפה". לא "שיהיה לך יום יפה" או "שבוע טוב"... אלא רגע הווה יפהפה. אני מאחל לכולנו שנה טובה נפלאה, רווייה ברגעי הווה יפהפיים...וכמובן כל האיחולים הרגילים, שאינם רגילים ואינם מובנים מאליהם כלל וכלל - בריאות, אושר ואהבה.

ella bella1

New member
שנה טובה../images/Emo23.gif

שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכל החברים המדהימים שהופכים את הפורום למה שהוא. אני מאחלת לכולכם שנה של התפתחות וגדילה, שנה של רוגע ושלווה וכמובן- אושר ובריאות. אלה.

2_be

New member
שנה טובה ומוצלחת לכולם../images/Emo24.gif

שנה של אושר, שמחה, בריאות, אהבה, הצלחה והגשמת כל משאלות ליבכם לטובה או בקיצור, שנה טובה

s h i r i n 1 0

New member
שנה טובה ומוצלחת שנת שלום ו

שנת שלווה שנת אושר ועושר שנת שגשוג ובריאות העיקר.וכמו החתימה שלי שלא יהיו עוד מלחמות.
אחד גדול לכול החברים.

../images/Emo24.gifשנה טובה../images/Emo75.gif

שנה מבורכת, בבריאות, אהבה,מימוש מטרות, הצלחות ,פרנסה טובה, ושפע . באהבה
אריאלה

yamit23

New member
שנה טובה ואיכותית ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

כשנרגעה תרועת הפסטיבלים
וסיימתי את כל הנקיונות והסידורים שאחרי (אני ארחתי השנה), אני מתפנה להגיע לכאן ולאחל: שנה טובה ומתוקה לכל באי הפורום
שתהיה שנה של חיבור - לעצמי ולעולם, |עץ| שנה של יציבות ושורשים עמוקים, שמאפשרים לענפים ולעלים לנוע ברוח ולהנות ממשבה הקליל.
שנה של בטחון בעצמי ובעולם, שיביא רק טוב,
שנה של אהבה.

freearth10

New member
איזה חמודי!

שתהא לו ולכם שנה ירוקה, שנה של למידה מהנה ושובבה, יום יום, שעה שעה! מאיה

למעלה