שנה טובה

Drorrrrrr

New member
שנה טובה ../images/Emo75.gif

מקווה שלכולכם הייתה שנה טובה והשנה הבאה תהיה עוד יותר טובה! שנה טובה, מתוקה ועגולה [כמו התפוח, נו]. חג שמח!
[אני מאחל לכם היום, כי מחר אני לא אהיה פה, אני סוגר את החג
].

K e R e N18

New member
שנה מדהימה לכולם../images/Emo140.gif

המון אושר,מזל,הצלחה,שמחה ואהבה
תהנו כמה שיותר!!

שתהיה אחלה שנה!! ../images/Emo13.gif

שתהיה שנה טובה, מתוקה ומאושרת לכל הפורום המדהים הזה
שנה של בריאות ושל אושר, ושל הצלחה בכל מה שתעשו בצבא/בש"ל/במה שלא יהיה ובכלל!!
הלוואי וזו תהיה שנה שקטה וטובה של הגשמת חלומות והצלחות ובעיקר של אושר.
שנה מוצלחת ומתוקה כ
!!!

shiran™

New member
שנה טובה לכולםםםםם ../images/Emo75.gif

שתהיה לכולנו שנה מעולה. מלאה בצחוק ובאהבה. בבריאות ובשמחה. בנוסטלגיה ובנפש צעירה
שנהנה ונבלה כמו שצריך בגיל הזה. שנשמח על כל החלטה שניקח. שנצליח בכל מה שנעשה ואיפה שנהיה. שנכיר אנשים חדשים ומדהימים. שלא תנטשו את הפורום! שכל אלה שהתגייסו כבר יבואו לבקר ויעדכנו מה קורה איתם. ושבע"ה עוד כמה שנים.. נחזור ונתאחד כל פורום שמיניסטים 2006 לפורום אחד (אם זה סדירים.. 20+ וכו'...) שנה טובה ומתוקה

שנה נהדרת ומלאת חוויות לכולנו ../images/Emo23.gif

שתהיה שנה של כיף, גיוס קל ומהנה לכולם ולמי שבשנת שירות- גם כן שירות קל ומהנה... מאחלת לכולנו שנדע להנות מהשנתיים-שלוש הבאות בחיים שלנו, שנים שהרבה אומרים שמעצבות אותנו בתור בני אדם בוגרים.. בואו נהנה מהחודשים האחרונים שלנו כאזרחים פרזיטים על ההורים, נעשה חיים ונתחיל את השנה בכיף ועם חיוך על הפנים

a 90s Noah

New member
שנה טובה ../images/Emo13.gif

מאחל לכולם שנה טובה ומוצלחת..השנה הראשונה שלנו לא במסגרת בית ספר או משהו בסגנון (גן..), ככה שהשנה הזאת היא לא סתם עוד שנה חדשה, היא חדשה מהרבה בחינות. מתגייסים, מתחילים שנת שירות וכו'.. שהשינויים האלה יעשו לנו רק טוב, שנהנה מהם ונפיק את הכי טוב שאפשר. שתהיה שנה טובה, רק בריאות (למרות שדלקת ריאות באמצע שבוע שטח תתקבל בברכה), ושבת שלום

Marble Arch

New member
לכולם: שנה של אושר, שנה של אור

והרבה הרבה אופטימיות ואהבה!!!

Y M C A

New member
שנה טובה

או כמו שאיזה אומן (לא זוכרת מי) אמר אתמול : שתהיה שנה עוד יותר טובה! - כי השנה האחרונה היתה כזו מעולה

onix 88

New member
שנה מצויינת וחג שמח!

תנצלו את הזמן בצורה הטובה ביותר ותהנו! המון הצלחה לחיילים ולבנות השירות הלאומי שבינינו, וכמובן לאלה שעתידים להפוך לכאלה. תהנו הערב, שיהיה בתאבון!

Hangman Jury 87

New member
שנה טובה!

שיהיה חג שמח ושנה טובה, שנה של אושר, בריאות, שנה ללא מלחמות והמון אהבה

למעלה