שנה טובה

inbal287

New member
שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולנו שנה מעולה
. שתהיה טובה יותר מהקודמת, שתביא איתה רק בשורות טובות, שנוציא ממנה את המיטב. והכי חשוב - שתהיה מתוקה במיוחד
אוהבת המון

under the rose

New member
שנה טובה ומתוקה לכולם!../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif|4

תכלה שנה וקללותיה תחל שנה וברכותיה... שהשנה תהיה שנת בריאות, שגשוג והצלחה.
ושנהיה לראש ולא לזנב
אוהבת המון את כולכם

little WhiSper

New member
שנה טובה לכולם!!!

שנה מעולה שתהיה לכם, ומנוצלת היטב, ובכי חשוב- שיהיה טוב!!! חגשמח!!! אוהבת

DanaValo

New member
איזה יופי,שנה טובה לכולן\ם ../images/Emo140.gif

עברה שנה
כ"כ מהר, הא? שתהיה לכולם שנה טובה ומאושרת, שנת הצלחות ,אהבה ושיגשוג [אני לא פפללצנית ><"] תמשיכו להנות מהמוזיקה שאתם שומעים
שHIM יבואו לסיבוב הופעות פה בישראל
אל תתנו לאף אחד לשנות אתכם ותמיד תעשו מה שעושה אתכם [!] מאושרים\ות. מקדישה לכולכן את הקליפ הבא
חחחח..
"מה חדש? תפוח בדבש"

milkshakit

New member
יו, באתי לפתוח שרשור חח../images/Emo9.gif

שתהיה לכולם שנה מצויינת, עם הרבה אושר
תמשיכו להיות הפורום שאני הכי הכי אוהבת בעולם כולו!!!!!!!
אמן שוילה יבוא לארץ וכולנו נעשה לו מסיבת רווקים מואהאהאהאה.
א נ י א ו ה ב ת א ת כ ם ! !

danduuu

New member
שנה טובה ומתוקה לכולםםםםםם!!!!!!

שתהיה לכולנו את השנה הכי מדהימה שיכולה להיות. שנה של אושר ושמחה,אהבה וכמובן המון בריאות לכולם שנתחיל שנה טובה יותר בלי מלחמות,ובלי מריבות. ושתמיד תזכרו שאני אוהבת אתכם המון המון המון ש נ ה ט ו ב ה ו מ ת ו ק ה !!!

heartless me Oo

New member
קראתי ראיון עם וילה ואלו

והוא כזה חמודדדדדדדדדדדד אממ הכתב כזה אמר לו שרב האנשים אוהבים להקות אמריקיות והם לא אמריקים אז הוא שאל אם הם עורכים אחרכך את השירים שלהם כדיי שישמעו יותר אמריקיים ווילה ענה לו לשא כי הם לא זונות מוזיקה שעושים דברים לאנשים בשביל כסף חחחח איזה חומד הוא

חחח הצחקתן אותי כולכן!

שנה טובה ומתוקה לכולן!!!!!!!!! וגם לעידן!!!
שתהיה שנה טובה מקודמותיה ולא פחות מהבאות אחריה. שבאמת הפורום ימשיך להיות אחלה פורום, ושתמשיכו להיות אחלה אנשים. דירבלאק ולא! ואוסיף גם שיהיה לכולם שנה קלה בכל דבר [לימודים, צבא, עבודה, whatever..] שנה עם הרבה אושר, שמחה, בריאות, אהבה, שירים טובים והכי חשוב - הרבה HIM!
Vampiria

למעלה