שנה טובה

jasmine38

New member
בוקר טוב למגשימה

מה מביא אותך לכתוב בפורום שלנו ? אילו משאלות לב כבר הצלחת להגשים?

ראשגדול

New member
אולי תגשימי לי חלום ....

ותחזירי אותי אחורה למשחק המקול לנגד רוזנבורג בדקה ה- 92 .... :( ובנוסף לזה תעלימי את מכבי ת"א .. לא איכפת לי לאן .. היקר שיעלמו

jasmine38

New member
ואצלינו? התחלנו ברגל שמאל

הייתה ארוחת חג טעימה להפליא בהרכב משפחתי מלא (10 סועדים). היתה תחושת מתיקות למרות שלא היה דבש, גם רימון לא היה, אפילו לא יודעים עד לרגע זה מה עשו במכבי ת"א. את השנה החדשה התחלנו ברגל שמאל. בחדר שבו המחשב, הנסיך החליק ברצפה וחטף מכה קלה.
לפי גישת "זאב-זאב" התחלתי לברר ולשאול את הנסיך, מה שפך כל הרצפה? מדוע היא רטובה?
הטיית המבט למעלה, הראתה טיפוף קל מפתח המזגן שבתקרה. כשעליתי לגג, החששות התאמתו, כשהתברר שמדובר בדוד מים (דוד שמש) שבעליית הגג. תכלס : צריך להפרד מ1000- ש"ח פלוס, שאין לי. בשורה התחתונה : מסכים כל שנה להתחיל ככה ולאבד 1000 ש"ח שאין לי, ובלבד שבכך יסתכמו כל הצרות למשך כל שנה

jasmine38

New member
פיזיותרפיה בערב החג

בחודשים האחרונים מטפל בנסיך שלנו, פיזיותרפיסט מקצועי, שעושה עבודה נפלאה. הוא מנוסה מאוד עם CF. (שבע שנים עם נער שהפך לבוגר מרשים). הפיזיותרפיסט עובר עם הנסיך תקופה מאוד קשה של התנגדויות לטיפול. הנסיך יצירתי ומעביר את כולנו בית ספר. הפיזיותרפיסט, מצליח לקרב את הנסיך לטיפול באמצעים שונים, כמו גם ע"י קריאת ספר ממבחר סיפרי הנסיך, תוך כדי נשימות ונשיפות לאקפלה ולשאר העזרים. בשבועות האחרונים המצב מתייצב, ונוצר קשר טוב יחסית, והנסיך מרבה לשתף פעולה. בערב החג הגיע שעת הטיפול והמטפל הגיע ובאמתחתו שקית. מתוכה הוציא שופר והחל לתקוע בו. הנסיך בעקבותיו החל לתקוע בשופר, למד את הטכניקה, ונשף בכל עוזו, ופניו האדימו עד מאוד. כמובן שהארוע הונצח המצלמת וידיאו.

cafesito

New member
התחיל פצצה 2 בלילה רכבתי למצדה

לראות את הזריחה עם חברים, ככה צריכה שנה להתחיל.

jasmine38

New member
ירוק וצהוב

ירוק מכבי חיפה צהוב מכבי תל אביב שני צבעים שמסתדרים יפה. ביחד יוצרים לימון ומי כמוך יודע שלימון מוסיף המון!

מלוחית

New member
יו איך אני מקנאת ...../images/Emo5.gif אכן דרך

מצויינת להתחיל את השנה...!

שנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

בוקר טוב לכולם, לא שמתם לב ,כי אני תמיד רק ברקע,אבל נעדרתי שבועיים עקב נסיעה לחו"ל. רפרפתי קלות על כל ההתכתבות האחרונה ולא ראיתי פניה ספציפית אלי.אם טעיתי,אז אנא חזרו על השאלה. ...ושנה טובה ובריאה וחג שמח ושקט לכולנו.

jasmine38

New member
מקוריות או מיקריות ???

איזה רעיון מעניין....... אולי כל האנרגיות של התקיעה בשופר זיעזעו את צנרת הדוד, , התעייפו ואולי לא עלו למעלה? איך לא חשבתי על זה?

cafesito

New member
משאלת לב לשנה החדשה

חזרתי וקראתי חלק מהשירשורים, המסרים האישיים והמיילים שנוגעים לשירשורי הפורום מהשבועים האחרונים. לפעמים אני אולי בוטה ולפעמים טיפה מרגיז, אבל הכל מתוך אמונה שכולם יכולים להתעסק קצת פחות במחלה והרבה יותר בהנאות החיים. אולי אתם לא מעלים סיפורים וחוויות מהצד היפה של היום יום כי זה לא נראה לכם קשור, אז תדעו שזה קשור וחשוב ונותן לאחרים (במיוחד אנשים מבחוץ) אפשרות לראות שגם חולי CF מנהלים חיים מלאים ומענינים, שלא הכל שחור, שיש למה לחיות ושבסוף היום לא רק שיש לכולנו הישגים, יש לנו השגים יותר גדולים מכל אדם אחר. אצלי זה אולי קיצוני ומוגזם כי אני ממש מחפש את הריגושים האלו ומסתובב בסביבת אנשים שזוהי המטרה שלהם בחיים, אבל אני בטוח שלכולם יש סיפורים מעוררי השתאות והתפעלות. אז אחרי סוף שבוע בים המלח העלתי סיפור לחברי בפורומי האופנועים, אבל החלטתי לחלוק גם איתכם את החוויה. מקווה שתמשיכו את מה שאני מתחיל ותעלו חיוך לאחרים עם סיפורים שונים שלכם.

רביד10

New member
../images/Emo24.gif

לכווווווווווווווווווווווווולם שתהיה שנה טובה ומתוקה. שנת בריאות ואושר הרבה הצלחה בהכל ושיתגשמו כל המשאלות השנה ענת

שנה טובה

שנה טובה ומבורכת שנת בריאות, שגשוג והצלחה שנת שלווה וביטחון שנה של קירוב לבבות ושל הגשמת חלומות לטובה מאחלת לכולנו ריקי

למעלה