שנה טובה.....

evgeni100

New member
שנה טובה......./images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שלום אנשים, רק רציתי שתדעו שלמרות שלא כתבתי הרבה בזמן האחרון(או בעצם לא כתבתי הרבה בכלל) אני תמיד נמצא פה וקורא הכל. לא הייתה לי כותרת להודעה אז סתם אני יהיה הראשון שמברך את כולם לשנה החדשה...! התעוררתי באמצע הלילה ואני לא מצליח לחזור לישון, אז רציתי לשתף אותכם במשהו שאני וחברים שלי חשבנו עליו אתמול כשהיינו בפאב האהוב עלינו(אוונטגרד, ברמת החייל,ת"א) לכו לשם מקום מדהים, מיותר לציין שכל מה שנעשה שם הוא תחת השפעת אלכוהול. בקיצור ישבנו שם 5 חברים וניסחנו כמה חוקים שתקפים לכל רוסיה(בנות לא להיעלב, אוהב אותכן) כמובן שיש להתייחס להכל בצחוק כמו שזה נעשה מצידי, אך כמו בכל צחוק יש טיפת אמת אז תתייחסו ותגיבו אם אתם מסכימים או לא! 5 החוקים שתקפים לכל רוסיה!!! 1) לכל רוסיה יש גן בית(כלומר הגן האהוב עליה בעיר שלה, שם הי מבלה את רוב זמנה, שם היא עישנה את הסיגריה הראשונה שלה וכנראה שגם התנשקה בפעם הראשונה) 2) כל רוסיה מעשנת l&m lightכחול 3)לכל רוסיה יש אורנג', ביג טוק כמובן או שהשיחות היוצאות שלה חסומות, ותראו אותה רק שולחת הודעות. 4)כל רוסיה מכירה כל רוסיה אחרת בעיר שלה. 5)השם של כל רוסיה, כפי שהוא נכתב העיברית יגמר ב ה'. אז מה אתם אומרים? יש הגיון בדברים?
 
מוזר...

דוקא אני מחשיבה את עצמי לרוסיה! ורק ההדבר ה5 רלוונטי כלפי האמת יבגני אל תעלב אבל זה כזה בולשיט... =/
 

ymz

New member
כן הא ממש לא קשור../images/Emo76.gif

גם במקרה שלי רק ה5 נכון.
 

Zot ani 1

New member
בדיוק...

בפעם האחרונה שבדקתי היתי רוסיה.... ורק ה 5 תקף אצלי....
 

evgeni100

New member
בנות, לקחתן את זה קשה מדי!

זה בסה"כ כמה סטריאוטיפים שיש לרוסיות לפחות בפ"ת, אני לא כל כך יודע לגבי ערים אחרות!(אולי זה לא ככה) בכל זאת לפחות יש אחת שכל ה5 סעיפים מתאימים לה!
 

ymz

New member
טוב אז תנסח את זה ככה:

לפחות אחת מהרבה מאוד רוסיות עונה ל5 קריטריונים שפירטת. אבל כמעט כל הרוסיות עונות לקריטריון מס' 5
 

wildgirl1

New member
שתהיה לך שנה טובה גם

וחוץ ממה שאמרת בסעיף 5 כול השאר לא נכון.
 

Janem

New member
../images/Emo68.gif

פי דעתי: 6) כל רוסיה ממוצעת חכמה יותר מכל לא רוסיה ממוצעת. 7) כל רוסיה ממוצעת יותר יפה מכל לא רוסיה ממוצעת. 8) לכל רוסיה ממוצעת יש יותר נשמה מלכל לא רוסיה ממוצעת. 9) לכל רוסיה ממוצעת יש חוש הומור מפותח יותר מלכל לא רוסיה ממוצעת. 10) כל רוסיה ממוצעת יודעת לתת וואחאד אגרוף שהיא כועסת (מנסיון). 11) 6 7 8 9 ו10. אה ויש גם את סעיף 5
שנה טובה!!!
 

ymz

New member
לא יפה. יש לי חברות לא רוסיות

או במקום רוסיה תרשמי בחורה. תראי איזה יופי זה יוצא: 6) כל בחורה ממוצעת חכמה יותר מכל לא בחורה ממוצעת. 7) כל בחורה ממוצעת יותר יפה מכל לא בחורה ממוצעת. 8) לכל בחורה ממוצעת יש יותר נשמה מלכל לא בחורה ממוצעת. 9) לכל בחורה ממוצעת יש חוש הומור מפותח יותר מלכל לא בחורה ממוצעת. 10) כל בחורה ממוצעת יודעת לתת וואחאד אגרוף שהיא כועסת (מנסיון).
 
למעלה