שנה טובה!

Digi Lista

New member
שנה טובה!../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo48.gif

כן, הינה זה בא השרשור הרשמי של הפורום הזה לראש השנה...אז נתחיל... שנה טובה לכול אחד ואחת מחברי הפורום נקווה שהשנה הזאת תביא לפריחה,הצלחה ואושר של כול אחת ואחד מכם! שכול מה שתאחלו לעצמכם יתגשם! וכמובן שתמשיכו לגלוש בפורום ולהפיק ממנו הנאה!(ותיזכרו שאני תמיד מוכנה לשמוע הערות,הצעות, ביקורות,רעיונות ושאר ירקות!)
הינה קודי בבגדי החג.

DiGiHiLa

New member
סורי אין לי תמונות...

אני לא יהיה כאן ממחר עד יום ראשון....אני אתגעגע לכולכם חברים

burhtk1

New member
תמונה אולי ../images/Emo58.gif

סתם תמונה...מהעונה הרביעית...

Nifredil

New member
../images/Emo6.gif קודי עם שמלה...

אין לי תמונות של ראש השנה אבל אני אוהבת את אנג´מון ואת מאגנה אנג´מון... יש לי רעיון! שכל אחד ישים דברים שהוא אוהב לכבוד ראש השנה!

Digi Lista

New member
תוכלי בבקשה...

להוסיף את תאריך יום ההולדת שלך בשרשור מתחתייך+איזה תמונות את רוצה ביום הולדת?...

niiko

New member
שנה טובה

וחג גדיה סתם... אני די משועממת.. טוב: ראש השנה שמח שיהיה לכולם טוב שיהנו מהפורום שמאיה בר שלום וזה שעושה את ´הנרי´ (שכחתי איך קוראים לו) יבואו שאצליח לגמור את העונה השניה של הסיפור שלי! שווילו תגיד להנרי מה היא מרגישה ושכל החלומות התגשמו ושקן ומאט וטי קיי ילבשו שמלות אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאמן!! אין לי תמונות סורי

יאקומו

New member
שנה טובה לכולככככככככככככם!

*לקרוא את זה במנגינה משמחת, לא משנה איזה* אני שמחה, שנה טובה, שעל הפורום הזה תבוא ברכה! טוב, זהו סיימתי... אני אחפש תמונות של ראש השנה. אפשר להשים תמונות שלא קשורות, למשל דיוויס והשאר במסיבת יום הולדת ולהגיד שהם במסיבת חג??? הנה תמונה מתוך הסרט, דיוויס מעוצבן על וויליס...

DiGiHiLa

New member
שנה נפלאהההההה לכולכםםם!!

שנה טובה כולם אני מקווה שתצליחו בלימודים ושתיהיה לכם שנה מעולה.... ושתהנו בפורום הכי הכי טוב של אחותייייי!אני אוהבת את כולם ....טוף לפחות את כל מי שאני מכירה מהפורום חחח.......אני נוסעת למושב כך שנתראה ביום ראשון בערב......אם אני לא טועה ביייייייייייייי

niiko

New member
שנה טובה הילה ווילו ליסטה

קסנדרה (איפה שלא תהיה) יאקומו טאקטו ואלה שאני לא זוכרת איך קוראים להם שנה טובה (מננסי תקשורת,זאת אני)

יאקומו

New member
הנה תמונה של קארי

וחברותיה המבטאות את שמחתן על ראש השנה בכך שהן מקריבות קורבן (מתנות...). קארי מקריבה פאוור רינג´ר וורוד (המבין יבין!)...

star_female

New member
שנה טובה!! ^^

אין לי ברכות (אני ממש לא יצירתית בקטע הזה o.o; ) אבל בקשר לחלק של ´קן מאט וטיקיי ילבשו שמלות´, אני יכולה לדאוג לזה... *evil smirk* (אני באמת צריכה להפסיק לשמור תמונות עם קרוס-דרסינג...)

Nifredil

New member
טוב...

היומולדת שלי ב- 11.8.1988 אני אוהבת את אנגמון, מאגנה אנגמון, מאט, קאלומון... ועוד כל מיני תמונות יפות...

שנה טובה לכולם../images/Emo20.gif

שתצליחו בלימודים ושיהיה לכם כיף ומתוק למרות שאומרים לאכול את ראש הדג ולא את הזנב אל תוכלו כי אין מה לאכול שם לא לשכוח לאכול לפחות תפוח אחד בדבש וכדי להיפגש אם המשפחה ו.... בתוח יש עוד מלה ברכות שאני לא זוחרת עכשיו אבל אני בכול זות מאחלת לכם אותם וזהו שנה טוב!

Digi Lista

New member
../images/Emo75.gifמצטרפת לברכות...../images/Emo74.gif

ומאחלת שכול מה שתרצו יקרה ובגדול!!!

Nifredil

New member
תמונות יפות...

אין לי את כולן, אז אם למישהו יש את השאר, ש ישים!

Nifredil

New member
T-K

הדיג´יגורלים נפרדים מהסמלים שלהם למען העולם הדיגיטלי...

למעלה