שנה טובה

shiran™

New member
שנה טובה ../images/Emo74.gif

זה עדיין לא שרשור איחולי שנה טובה לפורום, אבל.. בשרשור הזה תרשמו את האיחולים שאתם מאחלים לעצמכם לשנה העברית החדשה. (חברים, חברות, צבא, ש"ל, עבודה, טיולים, משפחה.. אין לימודים
) ולא לשכוח.. להודות על הדברים הטובים שקרו לכם בשנה שחלפה לה.. אנחנו תמיד זוכרים רק לבקש ובד"כ לא זוכרים להגיד תודה. אז קדימה

yanivtr

New member
קודם כל - אני מאחל לך

שירן החמודה! שתהיה לך שנה מצויינת, שנה של כיף וחוויות שנה של אושר ושטויות שנה עם המון כספים וקצת חוסרים, שנה עם צחוקים, שנה נטולת כעסים, שנה עם המון חברים- שנה עם הרבה חלומות מתגשמים. שנה עם שמחה, שנה נטולת אכזבה, שנה של פתיחת אופקים, שנה של סגירת מעגלים, ובקיצור- שנה כיפית ומהנה! ושכל, אבל ממש כל, ואני מתכוון- ממש כל דבר שתעשי[ואני ממש מתכוון לכל דבר- ממש ממש, ואם את רוצה אני יכול לרשום את זה ולחתום ע"מ שתראי שאני לא זורק דברים סתם]- יצליח לך ויעבור לך ללא בעיות מיותרות. והכי חשוב- שפשוט יהיה לך כיף! מהפה שלי לאלוהים! סתם כי בא לי לאחל לך, וסתם כי באמת מגיע לך

shiran™

New member
יאאאאא ../images/Emo9.gif

איזה חמוד
חחחחח למרות שכתבתי לאחל לעצמך אתה איחלת לי חחחח תאחל גם לעצמך! זאת הברכה הכי יפה שאיחלו לי בחיים (
) אני לא מאחלת לך כלום כי אין מצב שאני אשתווה לברכה שלך.. אני לא טובה באיחולים.. טוב נו ננסה.. רק לך.. יניב! שתהיה לך שנה טובה ומתוקה! שנה של כיף וחוויות שנה של אושר ושטויות שנה עם המון כספים וקצת חוסרים, שנה עם צחוקים, שנה נטולת כעסים, שנה עם המון חברים- שנה עם הרבה חלומות מתגשמים. שנה עם שמחה, שנה נטולת אכזבה, שנה של פתיחת אופקים, שנה של סגירת מעגלים, ובקיצור- שנה כיפית ומהנה! איך אני?

m i r u s h i

New member
לכולנו [וגם לי :)],../images/Emo108.gif

שנה של בריאות
שנה של אושר
שנה של אהבה
שנה של הצלחות
שנה של הגשמת חלומות-מהקטן ועד הגדול
שנה של מיצוי עצמי,שתצליחו לבצע את כל המטרות שהצבתם לעצמכם.
שנה של שגשוג
שנה של בשורות טובות
שנה של כיף,חיוך וצחוק תנצלו כל רגע ורגע בסביבת אנשים שאתם אוהבים ואוהבים אתכם. באמת,זה הכי חשוב..
ובקיצור,שנה טובה לכולנו

shiran™

New member
אני רוצה לאחל לעצמי

ואם כבר אז לכל הפורום מה שרלוונטי (כי לא יפה רק לעצמי
) שנה טובה ומתוקה. שנה של צחוק ואהבה. שנה של בריאות ושפע בחברים. שנה של טלויזיה טובה. שנה של מוזיקה טובה. שנה של הנאה אמיתית. שנה של הצלחות. שנה של התחלות חדשות ונפלאות. שנה בלי כעסים ועצבים. בלי מלחמות. בלי עצב ובכי. שיהיה בהצלחה בצבא.. ובש"ל.. שנהנה בחיים.. כי זה מה שחשוב. וננצל היטב את התקופה הזאת .. את הגיל הזה.. שאנחנו צעירים וחלקנו גם יפים
בהצלחה עם החיים וקחו את הכל בחיוך
ואם להודות על דברים שקרו לי אז: על זה שהצלחתי לסיים 12 שנות לימוד עם ציונים טובים. על זה שעברתי תיאוריה. על זה שנהניתי בטיולים השנה. על זה שצחקתי ונהניתי השנה. על זה שסגרתי לעצמי מעגלים סוף סוף. על זה שהכרתי אנשים מדהימים ואת הפורום הזה. על זה שהבנתי מי החברים האמיתיים ומי סתם מזוייפים. על זה שהכרתי את עצמי יותר והתחלתי לגבש דעות לגבי דברים מסויימים. ובקיצור על ההשגחה... אוהבת

למעלה