שנה טובה

Yasoo

New member
פאדי אחי -תודה רבה לך../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

והמון ברכות גם לך ולבני משפחתך

אלי ומזל שתהיה לכם שנה טובה

בריאות פרנסה שקט ושלווה והרבה מוזיקה יוונית.בועז וריקי

Yasoo

New member
לענת אליקו והילדודוס היקרים

שנה טובה לכם שנת שלום ואהבה מאיתנו היאסונים... (שוופופו על הברכה האישית
)------>>>

יוסי שנה טובה לך ולרעיתך

ולכל יושבי השולחן בגבעה לאבישי ושמוליק,לנלה וגש,ראובן ,בלליס,אורנה.ולכל חברי הפורום.שתהיה לנו שנה טובה של שקט ושלווה בריאות ופרנסה טובה. תכלה שנה וקללותיה ותחל שנה וברכותיה.בועז וריקי

simbav

New member
שנה טובה ומתוקה../images/Emo140.gif

שנת אושר והמון אהבה , שנת שלום! ומי ייתן ונגשים את כל משאלות ליבינו בשנה זאת!

F a d i

New member
סימבה../images/Emo140.gif../images/Emo13.gif שנה טובה ומתוקה לך

אמן וכל משאלותייך תתגשמנה חג שמח

חג שמח לכולם

שנה טובה ומוצלחת לכל חברי הפורום. אגב פאדי,,במקור השיר "בגלמדקי" של ניקוס פפאזוגלו ולא חריס אלקסיו.(לבדיקתך!!) שנה טובה וחג שמח ציון קדם

F a d i

New member
ציון ידידי איפה אתה?!

התקשרתי אליך אתמול אבל לא היית זמין... שתהיה לך ולמשפחתך שנה טובה תמשיך לעשות כיף ולעשות טוב לאנשים חג שמח (לגבי בגלאמדאקי...אבדוק את זה..!)

פאדי אני חושב שלשיר קוראים

בגלאמה ראקי. ולא באגלמה דאקי.אבל יכול להיות שאני טועה באיות תבדוק.

F a d i

New member
בועז יכול להיות שגם אני טועה

בגלאמאדאקי זה בגלמה קטן (היוונים משתמשים הרבה ב-אקי הזה כשהם רוצים לאמר שמשהו "חמוד"...בגלל זה חשבתי שזה שם השיר) בינתיים אני לא מוצא שיר בשם הזה(בכל אתרי המילים שאני מכיר)...אז יכול להיות שזה בכלל לא השם שלו?!! ממשיך לחפש....

the greek

New member
יתכן שאתם מתכוונים

לשיר Βαρέθηκα το ναργιλέ (עייפתי מהנרגילה) או בשמו המקורי Ο ξέμαγκας שדאלאראס חידש אותו. במידה וכן אכן יוצר השיר הוא וואנגליס פאפאזוגלו. שנה טובה

F a d i

New member
ובכן סוף סוף מצאתי את השיר

ידידי השיר נקרא "Κανείς εδώ δεν τραγουδά" KANEIS EDW DEN TRAGOUDA הלחן אכן של ניקוס פאפאזוגלו (כפי שציון כתב) ומסתבר שהשיר במקור של "גליקריה".. (אגב במנוע החיפוש באתר STOIXI-חיפשתי לפי המילה μπαγλαμαδάκι-מצא רק שני שירים..אחד כמובן השיר שדיברנו עליו והשני Βαρέθηκα το ναργιλέ שד'ה גריק הביא...!) לקוראי היוונית (והגרמנית) הנה מילות השיר יום טוב..

Yasoo

New member
פאדי אחי...חשבת שאותך שכחתי?

לאיש שמחבר אותי כל פעם מחדש לדברים שלא רואים מכאן... פ א ד י זהו !!!!

F a d i

New member
אלי אחי אין לי מילים....מדהים

תודה רבה לגבי ה"גאוניסט" זה כבר יצא משליטתי
..אז לא אנסה לעשות סדר..תודה!
ועכשיו אתה בכלל יוצא גאוניסט לא קטן בכל מה שקשור לתמונות ועריכה שוב..שנה טובה אח שלי

Yasoo

New member
לציון קדם שנה טובה

ציון תעשה חיים במלון - למה לא מגיע לך לנוח אחריי חודשיים קשים של עבודה...ראית פרי בעמלך

למעלה