שנה טובה

טוב חשבתי שהגיע הזמן

שנה טובה לכולכם =] שתהיה לכולנו שנה טובה ואולי סוף סוף שנה הבאה לא נצטרך לאחל לשלום ואולי הוא יהיה כבר. בעזרת השם הבנים יחזרו הביתה והעם התאחד [וליברמן יהיה ראש ממשלה]

MsUnderstood

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif

ויומולדת שמייח לי
מיותר לאחל שתיהיה שנת שלום
בכל המובנים
שנה טובה לדוד גיבור אשר על המישמרת ולכל נוטר, בעיר, בכפר, ברכת "חזק" נמסרת. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה, טייס אמיץ, רוכב במרום שמיים, ורוב שלום מלח עברי, עושה דרכו במים. שנה טובה, שנה טובה! שנה טובה לכל עמל בניר וגם במלט, שנה טובה ומתוקה לכל ילדה וילד! שנה טובה, שנה טובה! ------------------------------- תכלה שנה ואנחתה תחל שנה ושימחתה תכלה שנה ואנחתה תחל שנה ושימחתה. שנה טובה הנה עולה לקראת שלום וגאולה תכלה שנה... איכר יגיל, שדה ישמח, ירד מטר - הכל יפרח. תכלה שנה... שנה טובה וגמר חתימה טובה לכולכם
ואחרי סיום חגיגות היומולדת וההתמקמות הסופית בצבא(מחנה עמיעד למי ששואל) תראו אותי פה הרבה.....

S h a y D u

New member
כול סנה וואנתה סלים ... ../images/Emo198.gif

(חבל שלא אומרים את זה גם למחבלים המתאבדים שביניכם...
)

S h a y D u

New member
אממממ...

עד כמה שידוע לי... מחבלים מתאבדים אינם נשארים שלמים ("סלים"), אחרי שהם מבצעים את זממם...

mesiiii4

New member
אהה

כן, אבל זאת לא נראה לי בדיוק המילה המתאימה..לא חשוב חחחח

ט ל ו ש1

New member
כשאתה אומר

כל סנה ואנתה סאלם..זה כאילו שיהיה לך רק טוב ..בין אם אתה שלם ובין אם אתה לא

עד כמה שזכור לי, ../images/Emo163.gif

לא ביצעתי שום פיגוע התאבדות המוני. אני אשמח אם לא תקרא לי או לאף אחד מחברי הפורום 'מחבלים מתאבדים'.
תודה.

S h a y D u

New member
ממליץ על קורס זריז בהבנת הנקרא דחוף

חח.. מהיכן צצת פתאום... והחלטת שקראתי לך כך?!

מהיכן צצתי? אני פה תמיד, לצערך.

ואני ממליצה לך על קורס בנימוסים בדחיפות.. אני לא איזו חברה שלך, תן לי קצת יותר כבוד מזה.

כמו שאמרתי, ../images/Emo163.gif

אני לא איזו חברה שלך, אז תפנה אליי בנימוס, יא חתיכת קוף מטומטם.

למעלה