שנה טובה

שנה טובה../images/Emo55.gif

שנה טובה מלאת אושר שבירת גיטרות ורוקנרול לכל הסרקסטים והציניות בפורום הזה...

לאאא! לא לשבור גיטרות!

זה כזה דבר אכזרי וברברי! גיטרה היא דבר יפה שעוזר להפיק אומנות ולשחרר את הנפש כשאת שוברת גיטרה זה אומר שאת מזלזלת בכוחה ובכוח האומנות המוזיקלית. ובעובדים שעבדו קשה בשביל לבנות אותה. אני כל כך לא מבינה את הקטע של שבירת גיטרות. תסלחו לי... אה כן ושנה טובה בובה

Sp00nMan

New member
אני גם בעד ריסוק מכוניות

אבל למי יש כסף לזה... יצא לי פעם אחת לשבור גיטרה וזאת הייתה קלאסית חסרת מיתרים

Rusty Cage

New member
דווקא אם היה לי כסף

בכיף הייתי שוברת את שלי. דרך מעולה להוציא עצבים

Davidson

New member
../images/Emo2.gif. דווקא נשמע מפחיד

אם כבר, אז לזרוק עיתונים, במיוחד קטנים ועבים, זה הכי משחרר. ככה לא חייבים לחשוך מההשלכות, שכן נייר זה לא דבר שמאיים על הציבור כמו גיטרה. ואם זה לא עובד, אז קיבלתי מבורגר ראנץ' (שנים לפני הטבעונות) כדור עצבים קטן, וזה נחמד, דווקא
.

Rusty Cage

New member
לההה כדור עצבים רק מעצבן עוד יותר

לוקח שנה עד שהוא נקרע!!! צריך משהו חזק וקשיח בשביל להוציא עצבים כראוי. כסא, שולחן, ארון, דברים כאלה. עדיף בבצפר ושל בצפר אבל.

Rusty Cage

New member
של בצפר?

לא, אם הזונות מרשים לעצמם לשפץ ת'חדר מורים במקום לתקן את המזגנים המעפנים גם ככה בכיתות אז שיזדיינו

Davidson

New member
רוע!

אני קצת יכול להזדהות. בשבועיים הראשונים של בי"ס, המזגנים היו, אהמ, קצת מתים (או פעלו, אבל פלא גדול - הכיתה לוהטת. איזה צביעות ושקרים), ולמגמת אמנות היו וילונות, ולנו לא. זאת אומרת שיש שקרים, תככים, פרוטקציות לפיקאסוים, וחוסר התחשבות. בתי"ס יכולים להיות רעים, לפעמים! אבל אם תשחיטי שולחן, הם יהיו יותר עניים וממורמרים, ואח"כ בכלל אין מזגן
.

dirty boots

New member
אילו יכולתי לפרט פה

על הטמטום שבתקנון, זה היה מסביר, אבל אני מודה שונדליזם בבית ספר זה נורא נחמד, למרות שלא באמת מהנה
[שיער אסתטי ומסודר, לא בצבעים קיצוניים, אסור לשים כובע בכתה, אולי פשוט לבוא עם בגדי אסירים יהיה נחמד
]

למעלה