שנה טובה

שנה טובה../images/Emo141.gif

שנה זה 12 חודשים שנה זה 365 ימים שנה זה 52 שבועות שנה זה 8,760 שעות ובחישוב מהיר, בלי שום ספקות, שנה זה 525,600 דקות. לסיכום: עומדות לרשותך מעל חצי מיליון דקות, מי ייתן ויהיו נפלאות ומתוקות. חצי מיליון דקות, או אפשר לומר: "קטנות" לעשות חיים, לכייף ולהנות. חצי מיליון של 60 שניות, וכל מה שצריך זה פשוט לחיות. לחיות את הרגע, לחיות את היום, ולא להישאר באותו המקום. לנוע קדימה, לא לחשוב על העבר, לנצל את העכשיו, בלי לדאוג למחר. ובסוף השנה תוכל לעצור, לקחת ת´זמן ולהביט לאחור. לחשוב על מה שהיה או לא היה כי בסופו של דבר, החיים הם חוויה. ואחרי חשבון נפש ארוך/קצר/עמוק/קליל, לנשום עמוק ומחדש להתחיל. שנה טובה ומתוקה לכל פורום דוסון קריק שמופי

שנה טובה לכווולם!!!!

איזה כיף, איזה כיף, הייתי בדף פתיחה... אתם יודעים, איפה שיש חברים מהפורום? יששששש *גאה בעצמה עד מאוד* *אויש, לא ככה.
*

LillipooT

New member
שנה טובה ומבורכת ../images/Emo8.gif

אנשים! באמת שתהייה לכולנו שנה מצויינת.. גם בחיים .. וגם בפורום
תהנו ב"ארוחה המשפחתית" או במסיבות או איפה שלא תלכו.. תאכלו הרבה
ב-
ותחזרו שמנים פי 5 ..
בהצלחה בלימודים.. אני כבר רואה שהולכת לעבור עלי שנה נוראית.. מקווה שעליכם פחות. שנה טובה וחג שמח

שנה טובה!!!!!!../images/Emo105.gif

שתהייה לכולכם שנה טובה ומתוקה כמו
! שיהיה לכם המון בהצלחה! שתעבור לכם השנה בכיף! (מה שבטח לא יקרה לי....) תהנו בערב החג!

פיית

New member
לכבוד השנה החדשה....

תמונה של קייטי(ג´ואי) אני אישית מתה על התמונה הזאת, מה אתכם?

../images/Emo105.gifותמונה של ג´וש!

לכבוד ראש השנה! הוא מאחל לכולכם שנה טובה ומתוקה! --->

מצטרפת לאיחולים של כולכם..

תהנו מהחופש הקצר! Bonne Annee! (שנה טובה בצרפתית!)
אז לכבוד ראש השנה הנה תמונה של צ´אד (צ´ארלי) (אגב ניסיתי לשים את אותה תמונה רק שכתבתי עליה שנה מתוקה מצ´אדי ודנו´ש אבל זה שקל יותר מדיי..)

G r a c e

New member
שנה טובה לכולם

שנה טובה! מי יתן, ו........ שנהיה טובים יותר משהיינו שנעשה מעשים טובים יותר משעשינו. ואם כל אחד יעשה כל שהוא יכול ממילא תהיה שנה טובה לכולם. אם נאהב יותר משנשנא........ זה יהיה פשוט נפלא! אם נסלח, יותר משנכעס זה יהיה יפה ומנומס ואם כל אחד באמת יעשה כל אשר הוא יכול...... תהיה זו שנה טובה לכל!! מגרייס

../images/Emo15.gifחב´רה שנה טובה !!!

שתהיה לכל חברי הפורום שנה טובה ומתוקה...
שנת שלום ובריאות...
והכי חשוב שנה מוצלחת מכל הכיוונים !!!
Love You All ...
ביי

LillipooT

New member
אנשים תראו... ../images/Emo70.gif ../images/Emo55.gif ../images/Emo60.gif

עמרי המקסיייים (
) הכין את *זה* במיוחד בשבילנו... כל הכבוד עמרי .. ושנה טובה גם לך

../images/Emo8.gifעדיף מאוחר מבכלל לא...

באמת שתהיה לכולכם שנה טובה ומוצלחת בכל מה שתעשו! שתהיה שנה של בריאות, הצלחה והכי חשוב - תהנו כמה שיותר!
אז באמת... שנה טובה!!!

shirakl

New member
איזה יפה...

מאיפה לקחת את זה? וממני... שנה טובה לכולם! שנה של אושר, בריאות, אהבה והצלחה בכל אשר תפנו... שתמיד תהנו, תשמחו ותבלו, ושיהיה לכם רק טוב... שתהיה שנה מדהימה... שתאכלו הרבה תפוח בדבש... ושיהיה חג שמח ביותר! אוהבת מאוד את כולכם!

למעלה