שנה טובה!

שנה טובה!../images/Emo141.gif

|בנות יקרות, בשבוע באחרון עבר עליי סיוט לא פשוט. נתקפתי בכאבי בטן עזים וחותכים שלא ניתן לתאר. ההשערות של הרופאים היו כי מדובר בקלקול קיבה. ידעתי שלא ייתכן, אבל קיוויתי שזה כל הסיפור. המשכתי לסבול עוד מספר ימים בבית מכאבים והקאות. בסופו של דבר, הגעתי למיון בתה"ש מיד ראו באולטרסאונד שהאגן, ומאוחר יותר, הבטן כולה עם נוזל עכור ולולאות המעיים תפוחות מאוד.האנדומטריומה התפוצצה. ההמוגלובין החל לרדת לאחר מספר שעות, שלחו אותי לבירורים כאלה ואחרים, אני מקצרת מאוד, לבסוף, הוחלט שאם ההמוגלובין ימשיך לרדת לא יהיה מנוס מלנתח ביתוח חירום. לשמחתי, ההמוגלובין התייצב ברגע האחרון. עדיין לא החלמתי, כאבי הבטן לא פסקו. תודה לאל, שוחררתי. בהזדמנות זו אני מאחלת לכולן שנה טובה ומתוקה. המון בריאות, אושר ושמחה. שנה ללא מכאובים, שנה של כיף והצלחה בכל התחומים. ממני,
מעייני

מיכל235

New member
אוי מעיני קבלי ../images/Emo24.gif גדול

טוב שזה לא הסתיים בניתוח חירום. את נמצאת בדיכוי עכשיו? שולחת לך המון
תרגישי טוב

lee E

New member
יקירתי....../images/Emo25.gif../images/Emo201.gif

באמת תהיתי לאן נעלמת לי.. יקירה, אני שמחה שזה לא נגמר בניתוח..אבל, האבל הוא גדול ונראה לי שלא תוכלי לברוח לעוד זמן רב. ליבי ליבי איתך ומחזיקה אצבעות לך ולכולנו , לשנה נטולת כאבים והרבה בריאות..מה בסה"כ אנו מבקשות????

זואילי

New member
הו, מעייני

איזה סיוט. אז איך מטפלים בזה עכשיו? מזל שלא הגעת לניתוח חירום, אבל נראה לי שאין ברירה אלא לנתח, לא? עצוב לשמוע. מאחלת לך שנת בריאות והחלמה.

nhmhphmh

New member
אני מקווה שהכל יסתדר לך

ותבריאי במהרה.שתהיה לך שנה נהדרת ללא כאבים. תרגישי טוב

היי מתוקה

אנדומטריומה שהתפוצצה אומנם "נספגת" אבל גם יוצרת הידבקויות.....כדאי לחזור לסוריאנו. וכמובן לבדוק את מצב ההמוגלובין. איך את?

עדיין עם כאבים ודקירות

בכל חלל הבטן, אך חלשות מהטירוף שעברתי. מודאגת מאוד שאולי הסיבה האמיתית לכאבים ולכמויות האדירות של נוזלים באגן ובכל חלל הבטן אינה הציסטה. חוששת מאוד ממחלת מעיים שגורמת לכל הזוועה. האם למישהי היו כמויות גדולות מאוד של נוזלים באגן ובבטן כולה? האם לא נהוג לנקז או לפחות לשאוב כמות לבדיקה כדי לדעת בבטחון ממה זה נובע? מקווה כבר שיהיה טוב יותר!!!

זואילי

New member
מעיני

אז אחרי הבדיקות שעשו באותו יום נורא, מה בסופו של דבר השורה התחתונה? האם אמרת לרופאים שטיפלו בך על החשש שלך? האם בין מי שראו אותך היה גם מומחה למענייני המעיים?

בשורה התחתונה

ד"ר רועי משיח אמר שכתוצאה מכך שהציסטה התפוצצה השחלה החלה לדמם, וזה גרם לכל הנוזלים בבטן ולכאבים. רופאים בכירים ביח' האולט' הגניקולוגי ושני רופאים מהרנטגן טענו שזה לא נראה להם סביר שציסטה קטנה גרמה לכמות עצומה כ"כ של נוזלים. בנוסף, לולאות המעיים נראו תפוחות מאוד. כששלחו אותי לבדיקת כירורג הוא בכלל היה משוכנע שהתוספתן התפוצץ, מה שכמובן התברר כלא נכון. נשלחתי בנוסף לבדיקה לוודא שאין אבנים בכיס מרה, שוב הרופאים שבדקו באולט' נבהלו מכמות הנוזל העכור בבטן ובאגן. אני לא ממש יודעת מה לעשות, מפחדת פחד מוות שעוצמת ההכאבים שהיו יחזרו וחוששת שלא באמת מצאו את הסיבה לכל הקטסטרופה.

תתקשרי לסוריאנו

כאשר ואם באמת התפוצצה ציסטה הכאבים בהתחלה הם בלתי נסבלים...כמו שתארת, תוך יום הכאבים נחלשים או עוברים.....אבל הנוזלים בבטן "עושים עבודה מאוד רעה". אל תחכי תתקשרי לסוריאנו תעדכני אותו ותקבלי ממנו יעוץ....כן בטלפון.

מכיוון שהערת את תשומת ליבי

שכתבנו באותו הזמן בדיוק .... מחקתי שורות מיותרות כי מתפלק לך בפעמיים כל הזמן....

זואילי

New member
נכון. האלחוטי לא משהו. רציתי שתמחקי ועשית זאת

יש לנו טלפתיה מיוחדת.

ז'ק יקרה -

מיד שהגעתי למיון נשים והאבחנה הייתה כי התפוצצה הציסטה, התקשרתי לד"ר סוריאנו לנייד. תחילה הוא בכלל לא רוצה לדבר איתי ושאל אם זה דחוף, עניתי שכן. לצערי, אחרי שהבין שאני מטופלת שלו "רק" דרך ביה"ח זעם מהיכן השגתי את מספר הנייד. בהמשך כעס מה אני בעצם רוצה ממנו, הרי אני נמצאת במיון ושם הם אמורים לטפל בי ומה בעצם אני רוצה ממנו??? הייתי בהלם מוחלט מהתגובה שלו, התנצלתי שהטרדתי אותו ומיהרתי לנתק. למחרת בבוקר, בעודי מסתובבת עם האינפוזיה, ד"ר סוריאנו חלף על פניי, כשהבחין בי מיד לחץ את ידי, חיבק אותי ושאל מה את עושה פה?? עניתי - זו אני שהתקשרתי אתמול בלילה. הוא היה המום ומיהר להתחמק :" אני ממהר לפגישה, נדבר אח"כ...." לא ציפיתי ליחס כ"כ דוחה מצידו, התקשרתי אליו על מנת לשאול כיצד לנהוג, מה לעשות, הרי הוא המומחה לאנדומטריוזיס ונתקלתי באדם חסר רגישות לחלוטין. כששאלתי את השאלות הוא ענה בצורה הכי בוטה, "מה את בעצם רוצה ממני....?? אני לא מבין, הרי לשם כך הגעת למיון, שם אמורים לטפל בך...!!!!

lee E

New member
מעיני וזק.

מעיני, אני מודה שאני בהלם. לא יודעת איך הייתי מגיבה לתגובה כזו. בכל מקרה, אני חושבת שאת חייבת להגיע להמשך טיפול. לא יודעת אם את זוכרת, אבל אני הייתי באותו מצב, התפוצצה לי ציסטה בתוך שחלה והסתובבתי כך המון זמן והגעתי לסכנת חיים ממשית-אני משום מה, לא הרגשתי דבר, עובדה שהדהימה את כל הרופאים שניתחו אותי בפעם הראשונה. זה מצב מאוד מסוכן ואת חייבת להגיע לרופא אנדו'. זק!- כתבתי לך תגובה באיזור המכשפות-מחכה לתגובתך.

lee E

New member
חזרתי מהבחוצה..

זק פרטתי לך שם את דעתי....אני נורא נורא מודאגת.

למעלה