זו הדילמה כי מצד שני, אתה פאקינג כדור זוהר מהסבנטיז. זה טוב לאנשים שמחפשים צומי.
M Mooa-Numi New member 3/1/06 #22 זו הדילמה כי מצד שני, אתה פאקינג כדור זוהר מהסבנטיז. זה טוב לאנשים שמחפשים צומי.
D DarkMagic17 New member 3/1/06 #24 דווקא אתה צריך לדעת..../images/Emo28.gif מה היתרון בלהיות תלוי על התקרה כל היום, באולם ברמצוות שבו כל הבנות דודות הכוסיות באות עם מחשופים מטורפים
דווקא אתה צריך לדעת..../images/Emo28.gif מה היתרון בלהיות תלוי על התקרה כל היום, באולם ברמצוות שבו כל הבנות דודות הכוסיות באות עם מחשופים מטורפים
D De-Panther New member 4/1/06 #26 אבל מיד אחרי זה אתה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif רואה את הסבתות שבאות עם מחשופים ענקיים
ה הרמיוניDanger New member 4/1/06 #27 אני לא יודע על מה אתה מדבר, אבל אם הבנות דודות ~שלך כוסיות, אתה בר מזל
D DarkMagic17 New member 4/1/06 #28 יודע? אתה?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אני חושבת שהתבלבלת עם השרשור השני, אבל שתינו בנות. בעיקרון ויש לי מלא בנות דודות כוסיות, אבל אני לא בת מזל כי א. יש לי קשר דם איתן ו-ב. אני בת בעצמי, כך שאין לי ממש מה לעשות עם זה שהן כוסיות
יודע? אתה?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif אני חושבת שהתבלבלת עם השרשור השני, אבל שתינו בנות. בעיקרון ויש לי מלא בנות דודות כוסיות, אבל אני לא בת מזל כי א. יש לי קשר דם איתן ו-ב. אני בת בעצמי, כך שאין לי ממש מה לעשות עם זה שהן כוסיות
D DarkMagic17 New member 4/1/06 #30 את רומזת שאני שמנה?../images/Emo3.gif../images/Emo28.gif (C) כל הזכויות שמורות
ה הרמיוניDanger New member 4/1/06 #31 לא >< אני אומרת שאם היית כדור דיסקו והיו מגיעות בנות דודות כוסיות אז היה לך נוף אסטתי, גם אם לא היית נמשכת אליהן (ובכל מקרה זו היתה יכולה להיות אהבה בלתי אפשרית למימוש)
לא >< אני אומרת שאם היית כדור דיסקו והיו מגיעות בנות דודות כוסיות אז היה לך נוף אסטתי, גם אם לא היית נמשכת אליהן (ובכל מקרה זו היתה יכולה להיות אהבה בלתי אפשרית למימוש)
D DarkMagic17 New member 5/1/06 #32 'בנתי אותךךך../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif וול, אני חושבת שרשמית סיכמנו את היתרונות והחסרונות בלהיות כדור דיסקו, וכל אחד יכול לעשות את השיקולים שלו
'בנתי אותךךך../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif וול, אני חושבת שרשמית סיכמנו את היתרונות והחסרונות בלהיות כדור דיסקו, וכל אחד יכול לעשות את השיקולים שלו
B Black and Blond New member 1/1/06 #14 ../images/Emo41.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif מקווה שתדעו לנצל את השנה הזו הכי טוב שאפשר, ושתהנו ממנה כמה שיותר
../images/Emo41.gifשנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo41.gif../images/Emo23.gif מקווה שתדעו לנצל את השנה הזו הכי טוב שאפשר, ושתהנו ממנה כמה שיותר