שנה טובה.... שבוע טוב..... אז מה קורה בנות ובן? איך היה החג והשבת?
א אחת שאוהבת New member 18/9/04 #1 שנה טובה.... שבוע טוב..... אז מה קורה בנות ובן? איך היה החג והשבת?
M mr_lonely New member 18/9/04 #2 איך היה ? התגעגענו... כולנו קצת שוקולד מריר, מרוגשים באויר הקריר. לעיתים יותר שוקולד, מתוקים כאותו ממתק. לעיתים יותר מרירים, עצובים וקרירים. שוקולד מריר הוא תמצית החיים.
איך היה ? התגעגענו... כולנו קצת שוקולד מריר, מרוגשים באויר הקריר. לעיתים יותר שוקולד, מתוקים כאותו ממתק. לעיתים יותר מרירים, עצובים וקרירים. שוקולד מריר הוא תמצית החיים.
א אחת שאוהבת New member 19/9/04 #3 דווקא אני אוהבת שוקולד מריר... גם אני התגעגעתי... אגב תמצית החיים בעיני זה תות.. או מתוק יפה בשל וטעים או רקוב וחסר טעם.. בקיצור תמיד לטעום בעונה...
דווקא אני אוהבת שוקולד מריר... גם אני התגעגעתי... אגב תמצית החיים בעיני זה תות.. או מתוק יפה בשל וטעים או רקוב וחסר טעם.. בקיצור תמיד לטעום בעונה...
א אחת שאוהבת New member 19/9/04 #5 וואלה... צודק.. אבל אם אני לא טועה זה שוקולד חלב עם מלוי תות לא שוקולד מריר.....
א אחת שאוהבת New member 19/9/04 #7 לא..מצטערת אין... אבל יש שוקולד מריר או לבן עם עוגיות או חלב עם אגוזים.. ונשארו גם מלא פרוסות עוגה אם באמת בא לך משהו מתוק... אגב אחלה סרט זה הסרט משהו מתוק..מומלץ..
לא..מצטערת אין... אבל יש שוקולד מריר או לבן עם עוגיות או חלב עם אגוזים.. ונשארו גם מלא פרוסות עוגה אם באמת בא לך משהו מתוק... אגב אחלה סרט זה הסרט משהו מתוק..מומלץ..