שנה טובה עם "אגדן"

מצב
הנושא נעול.
שנה טובה עם "אגדן"

שנה טובה עם "אגדן"
למרות שאני מתנגד למונופולים ובטח ליצור שנקרא כאן "אגדן", לא יכולתי להתאפק מלאחד אותם כשמצאתי את שתי ברכות שנה טובה שלהם צמודות בעיתון "העולם הזה" מערב ראש השנה תש"ח, היא שנת העצמאות למדינה. אז שתהיה לכולנו שנה טובה, שנת בריאות, שנת אושר.

ישראל ב

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo51.gif

שנה טובה עם "אגדן"
למרות שאני מתנגד למונופולים ובטח ליצור שנקרא כאן "אגדן", לא יכולתי להתאפק מלאחד אותם כשמצאתי את שתי ברכות שנה טובה שלהם צמודות בעיתון "העולם הזה" מערב ראש השנה תש"ח, היא שנת העצמאות למדינה. אז שתהיה לכולנו שנה טובה, שנת בריאות, שנת אושר.

יפה!!!!../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

שנה טובה עם "אגדן"
יפה!!!!

כל הכבוד

שנה טובה עם "אגדן"
כל הכבוד
איך יש לך הרבה פירסומות ישנות ויפות

גם לי יש את "הארכיון הכי גדול"

כל הכבוד
איך יש לך הרבה פירסומות ישנות ויפות
של מודעות בעברית (וגם יידיש...) של מכוניות ומטוסים (וגם אניות ואפילו של מוצרים לנהג ולנהגת, למשל להרגעת העצבים...הפרסומת משנת 1948)

יש לך גם

של מודעות בעברית (וגם יידיש...) של מכוניות ומטוסים (וגם אניות ואפילו של מוצרים לנהג ולנהגת, למשל להרגעת העצבים...הפרסומת משנת 1948)
יש לך גם
דברים אחרים כמו למכשירי רדיו או מכונות כול שיהם

מצב
הנושא נעול.
למעלה