שנה טובה ממני

שנה טובה ממני

.חברים יקרים
אני רוצה לאחל לכולכם שנה טובה ולבנה,טונות פאוודר,רכבלים מהירים,ימי שמש מטורפים,שתסגרו סוף סוף 360/540/720 או אפילו 900,חופשות סוערות רוויות כייף ושגעון...ושיהיה שלג בירושלים.
אוף פיסט פותחת ב15 לספט את עונת 2013 באופן רישמי עם אתר חדש,מכירת מוצרי 2013 ,הנחות ומחירים מיוחדים מאד ומהזולים בעולם לחברי מועדני לקוחות שונים

--BE SAFE

שנה טובה

רובי

z x 7 r

New member
היי רובי, שאלה לגבי קסדות

יש לך קסדות עם בלו טות' מובנה ואוזניות מובנות?
אם כן - מה המחירים ( מ- עד- )?
איזה חברות?

תודה,
חג שמח.

אין לחברות שאני מייצג כאלה רק עם חיבור חוטי

רייד,קי2 עם דיבורית וחיבור לנגן+רמקולים 40 ממ !! ומשקל נוצה
כ600 שח לקסדה המחיר הסופי יקבע כשיגיעו בחודש הבא.

alonaski

New member
שנה טובה גם ממני!!! לכל חובבי הלבן!!!

(הכוונה כמובן לדנונה שטראוס, כן?!
)

marceloros

Member
מנהל
שנה טובה וחג שמח גם ממני לכל חובבי הלבן

ואני לא מתכוון לשטראוס הגזלנים וגם לא למסניפים בשגרה.

Maoz20

New member
ברכת שנה טובה קצת אחרת

שכולנו נסבול מעודף בריאות,אושר,זמן פנוי ,משפחה אוהבת ותומכת ויםםםםםםםםםםם של שלג בחרמון ובאירופה.

lunatick

New member
רכבלים מהירים

שמתם לב לתופעה מדאיגה: ככול שאנחנו גולשים טוב יותר אנחנו מבלים יותר זמן במעליות. יואב

z x 7 r

New member
אי אפשר לנצח את האנטרופיה היקומית

הדרך היחידה לא לבלות על המעליות אפילו שניה - זה לא לגלוש ( או לקנות מסוק פרטי שיעלה אותך לאן שאתה רוצה מתי שאתה רוצה ( + טייס כמובן ))

z x 7 r

New member
רק שלא תהפוך למרי פופינס כמו הבחור

http://www.youtube.com/watch?v=igwh8vFUU78

אגב חשבתי - במקום לשלם על הטיסה מישראל לאירופה, אפשר לעשות לונג בורד עם קייט - ולגלוש מהאתר לכיוון הים התיכון, ואז כשמגיעים לים התיכון - להחליף לקרש גלישה במים, ולחצות את הים עם קייט - ככה יחסכו לא רק את העלויות של סקי פס, אלא גם טרנספר מנמל לאתר וחזרה, וגם את הטיסה!

עוד רעיון לחסכוך - זה מקייט להכין אוהל בלילה, ולישון ברחוב - ככה גם העלויות של מלון ירדו, להתקלח לא צריך כי לא מזיעים ברוק, במקום לשתות מים - אפשר לאכול שלג ( רק לשים לב שהוא לא צהוב ).

אני עובד על הרעיון איך אפשר לחסוך באוכל בעזרת הקייט - אולי לצוד איילי הרים ברחיפה או משהו כזה? או לשדוד אנשים ברחוב עם: באים ברחיפה מלמעלה, חוטפים את התיק של מישהו ברחוב וממריאים בחזרה אל העננים!

למעלה