שנה טובה לכל חברי הפורום

piegirl1

New member
שנה טובה לכל חברי הפורום../images/Emo74.gif

שהפך להיות הפורום החביב עליי בתפוז תוך זמן קצר מאוד, לא רק בגלל המידע על הלהקה אלא בעיקר בגלל שרשורים מצחיקים ומטורפים באדיבות בנות הפורום (ובני הפורום המעטים אך האהובים). שתהיה לכולנו שנה מוצלחת ברמה האישית ושנה עם בשורות טובות בנושא הלהקה (בואו שוב לישראל או לפחות ליוון/טורקיה/קפריסין/חצי האי סיני- אני לא בררנית..). מקווה שנתראה במסיבה הקרובה

gam ani

New member
שנה מקסימה ומלאת מוסיקה לכולם!../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

Doriiin

New member
שנה טובה ומתוקה וחג שמח !

גם אני נקשרתי לפורום הזה והוא הפך להיות אחד מהפורום האהובים עליי ..
שנמשיך להנות ממידע שוטף על הלהקה,הופעות, שירים ודייב(נו, וגם השניים האחרים
).. שתיהיה שנה מלאה בהופעות וחסרת תקלות ! וכמובן שנזכה לביקור חוזר עם עדיפות לנוקיה..למתנ"ס בשכונה שלי או אפילו אצלי בחדר משהו אינטימי..
על הדרך נצרף תמונה.. מזמן לא עשיתי את זה

piegirl1

New member
השניים האחרים?!../images/Emo69.gif מה זה זה?

למעלה מחודשיים אני מנסה להעלות את קרנו של מרטין בפורום זה ואפילו הצטרפה למאבק שלי Plum היקרה ואז את באה וכותבת את זה? לא יפה.. אל תשכחי שאנחנו יכולות למצוא את הרס"ר בבה"ד ולסבך אותך
ת ז ה ר י! (וברצינות, שמחה שיוצא לך לצאת הרבה הביתה ושאת מוצאת זמן לבקר בפורום).

Doriiin

New member
תאמיני לי שאת לא רוצה למצוא את הרס"ר!!

יצאתי לחג אחרי שסגרתי שבועיים, והיציאות ילכו וישתפרו
מצחיק אותי להגיב על שרשורים באיחור כל כך גדול ולכן לרוב אני לא רושמת כלום אלא קוראת.. אז סאחטן על מה שהולך בפורום.. ועוד דבר חשוב... אם במקרה פלטש (והשניים האחרים..) מחליטים להוסיף הופעה בארצנו הקטנה אני מצפה לעשרות שרשורים שגם אם אני לא אכנס לפורום אני אדע על זה!!

Another Girl

New member
שנה טובה ונהדרת לכולם ../images/Emo13.gif

מודה שגם אני נקשרתי בצורה מפתיעה לפורום (ולנושא שלו...) ובתוך כל זה - גם אליכם(ן)
. תודה רבה על ההנאה שאתם מספקים לו כמעט מדי יום ביומו ואני בהחלט מקווה שנמשיך להיות פורום לבבי, מקסים ואיכותי.

Plum fairy

New member
שנה מדהימה, מקסימה ומרגשת

שלא נצטרך לעבוד הרבה ונוכל רק להנות!

piegirl1

New member
לכבוד השנה החדשה:תמונות חדשות ומוצלחות במיוחד

התמונות צולמו בהופעה בהוליווד (באדיבות האתר העולמי) והן פשוט מהממות, בעיקר תמונותיו של דייב (אה, וכמו שאומרת דורין יש גם תמונות של שני האחרים, נו רנדי וארטי
).

Plum fairy

New member
מרטין תמיד נראה מיוסר כל כך..

שמיד בא לי להכין לו גפילטה פיש לשיפור המצב רוח..

piegirl1

New member
גפילטע פיש לשיפור ההרגשה?!

את חלומה של כל סבתא אשכנזיה.. את מוזמנת להתארח אצלנו בחג הבא, צלחת הקציצות האפורות וראשו האומלל של הקרפיון לא זכו לפופולריות רבה. אני מוכנה לארגן לך ולמרטין משלוח.. לשיפור מצב הרוח, אני מעדיפה קינוחים. נראה לי שגם מרטין מעדיף דברים אחרים(נניח ויסקי ומשהו מעור שחור..) ולא דג טחון. בכל אופן, הוא באמת נראה מיוסר וגם נראה קצת עייף ומבוגר בתמונות האחרונות אבל אני עדיין נאמנה..

Plum fairy

New member
הנאמנות לעולם נשארת..

חשבתי שהגפילטע ילך טוב עם השבת לאו'ז..וההתייסרות שלו בעיני כי הוא סובל מהקטע של עמידה על הבמה.

../images/Emo20.gifשנה טובה ומדהימה../images/Emo20.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif../images/Emo214.gif

שנה של אור אהבה אושר המון מוזיקה טובה ובעיקר דפש מוד ודייב המהמם חיוכים ובריאות

למעלה