שנה טובה לכולם!

שנה טובה לכולם!

שתהיה לנו שנה קסומה ונהדרת ושנזכה לקרוא השנה את הספר השביעי!!!(אלא אם אתם מחכים לתרגום שבטח יצא רק בתשס"ח) שנעלה השנה על הרבה תאוריות מגניבות ובעיקר נמשיך להיות הפורום השולט בתפוז!(הייתי חייבת....) חג שמח!!! דנה (אני מקווה לא להיות מנוצלש"ת)

ZoHaRoT

New member
שנה טובה!!!!!!!!../images/Emo24.gif

שתהייה לכולנו שנה טובה ומתוקה כ-
ב-
ושנזכה לתרגום של הספר השביעי כבר השנה! (אם לא אני חא יודעת מה לעשות עם עצמי) ממני, זוהר
חג שמייח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

לכל פורום תפוז המאאאגניבים!!

חג שמח ושנה מעולה הכי שבעולם! שנזכה לספר השביעי מחרררררררררררררררררר סליחה מכולם על הכל(-את יודעים0ניג'וסים קירצוצים חפירות וכל דבר שעלול לשעמם אתכם למוות) חג שמחחח גברת וויזלי.

זהירות! חפירה לפנייך!../images/Emo18.gif

שנה טובה ומתוקה! שנה של אושר ובריאות! שנה של מפגשי פורום משגשגים! שנה של הישגים! שנה של אושר ועושר, בריאות, יושר! גמר חתימה טובה ומוצלחת לכולם! תצליחו בכל דבר בחיים, והמון אינטיליגנציה רגשית לכולם! (היי, זה חשוב!
) לאב יווו!! דניאלה.

Pr0NgS

New member
איי איי... מישהו יכול להסביר לי מה

לא טוב בזה? שנה טובה

1.אוכל משמין.

2.דודים ממדרגה עשירית שצובטים בלחי ואומרים שממש גדלת[ואני גדלה רק לרוחב|-B] 3.סתם,פשוט אני תמיד נקלעת למשבר אמונה

Pr0NgS

New member
1. אוכל אמור להיות מזין, ובמקרה

שלא אוכלים נכון אז הוא משמין! 2. אפשר לעבור את זה, וסה"כ זה די נחמד האווירה 3. אממ... יוצאים ממנו

שנה טובה!

ב"ה חברה שלי קוראת ןלי אשכנזייה קטנה שאוכלת גפילטע! אני לא אוהבת גפילטע ואני רבע תמינייה!!
אני ממש ,אבל ממש!!! מבקשת סליחה אם פגעתי.. אוהבת את כוווווווווווווווווווווווווולכם!

15freedom girl

New member
שנה טובה....

שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה.... פאקקק אני שונאת את החג הזה.... למרות שהשנה די נחמד ...חוץ מהחפירות עם הברכות בבצפר......

Eos14

New member
../images/Emo29.gif שנה טובה../images/Emo70.gif../images/Emo75.gif

רק נקווה שפרד וג'רג' לא יכינו תפוחים-בדבש מתפוצצים שנוגסים בהם...

למעלה