שנה טובה לכולם!

MenDelSonspirit

New member
שנה טובה לכולם!

שתהיה לכם שנה טובה ומFאנקת! הרבה הצלחה ושלא תפסיקו להיות Fאנקים!!!! ושכל אחד ירשום את שיר הFאנק ואלבום הFאנק של השנה(לכאלה שקשה להם להחליט, אין מגבלה, תרשמו 10 מצדי) שיר הFאנק: אני כנראה אלך על Funkey וCelebrate your mind של Fאנקנשטיין וchimical sniffer של התפוחים. אלבום הFאנק: כנראה attention של התפוחים וFunk'n'stein the band של פאנקנשטיין. תסלחו לי, אני במצב רוח פטריוטי על הבוקר :)

שיר השנה שלי - AMERI - 1THING

הכולל שירה מגניבה על ברייקים של הMETERS. אלבום השנה - החדש של QUANTIC SOUL ORCHESTRA ואפשר לכלול את M.I.A ובכלל את הגריים כז'אנר המרענן של השנה. ותודה לוולטר איינשטיין צפרדע - די ג'יי הגריים מס. 1 בארץ!!! אגב, יש רשמים מהמסיבה של סקרצ'יוריטי ואינפיוז? מישהו היה? שנה טובהההההההההההההההה

ksgroove

New member
שנה שמחה

שיר השנה : powers של blackalicious. בסדר הוא קצת היפ הופ. אבל עדיין מגניב. "everything about her from her hair down to her father".

thefword

New member
האמת שאני לא יכול להחליט

על שיר אחד היו כל כך הרבה יציאות טובות השנה...וגם שירים חדשים שהכרתי, אני יכול להגיד שהפתעת השנה שלי זה שפאנקנשטיין הוציאו את הדיסק...(ספי אל תתעצבן שוב)

thefword

New member
לפני איזה שבועיים

אמרתי שנמאס שמדברים על האלבום הזה כל כך הרבה ומבטיחים כל כך הרבה אבל שום דבר לא קורה....

למעלה