שנה טובה לכולם

s h o o s h a

New member
לכבוד השנה החדשה

לפני הברכות האישיות מבקשת להקדיש לחברי הפורום ומנהלו את השיר הבא שנה טובה מילים: לאה נאור שנה טובה, שנה טובה, שנה טובה, שנה שקטה, שנה יפה, שנה שלווה, שהשנה הזאת תהיה שנה טובה, שנת שלום, ושנת חלום ואהבה. שנה טובה, שנה טובה לגמדים, ולנסיכות שבספרי הילדים, לאמהות ולאבות ולדודים, ובמיוחד שנה טובה לילדים שנה טובה ומאירה לכוכבים, לרחוקים, וגם לאלה שקרובים, ולכוכב שלי מעל לצפצפה שנה של אור, שנה טובה, שנה יפה. שנה טובה למטוסים המהירים אשר טסים להם מעבר להרים, ולילדים המקנאים בהם כל כך שנה טובה, שנה טובה ומתוקה. שנה טובה לתפוזים בפרדסים, שנה טובה לרכבות על הפסים, לדייגים, ואם אפשר גם לדגים, שנה טובה לחופשים ולחגים. שנת הצלחה, שנה טובה, שנה יפה תהיה לאיש אשר תוקע בשופר, שתקיעתו תחדור את כל הרקיעים ושתגיע לרקיע השביעי. שנה טובה, שנה טובה, שנה טובה, שנה שקטה, שנה יפה, שנה שלווה, שהשנה הזאת תהיה שנה טובה, שנת שלום ושנת חלום ואהבה.

איחולי שנה טובה

בפרוס השנה החדשה ברצוני לאחל לכל הפונים בפורום זה שנה טובה ומתוקה. שנה של הידוק הקשר הזוגי וחיזוק האהבה והנתינה בין איש לרעיתו ובין אשה לבן זוגה. שנה של סובלנות, שנה של הקשבה איש לרעהו והושטת יד אוהבת ותומכת בזמנים קשים. שנה שבה נצעד כולנו ביחד לקראת אחדות. שנה של בריאות הגוף והנפש, שנה של שמחה ובשורות טובות.

לאיש המערות ולכל באי הפורום ../images/Emo140.gif

כולנו נישא תפילה שתהיה לנו שנה טובה, שנה של צמיחה נחת ופריחה אישית, ליבלוב חברתי שנה של בריאות, שתהיה לנו שנה של אושר ולא יזיק גם עושר, שתהיה לנו שנה של טוב, מלאה באהבה.
נ.ב. השרשור של שושה לברכות לשנה החדשה כבר לא קופץ להתחלה.

taltalit3

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo75.gifשנה טובה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שתהיה לכולנו שנה טבולה בדבש ובחיוך נתחיל כל יום חדש שנזכה להרבה אושר ואהבה ובמהרה נמצא את הרוגע והשלווה שנאהב עד הסוף ונהיה תמיד נאהבים ושנזכה לבריאות ולחיים יפים

מצטרפת לאיחולים../images/Emo141.gif

שנה של אור וחיבוקים והרבה תפוחים טבולים בדבש וחיוכים... וא ה ב ה לכולם.

../images/Emo75.gifתודה שושה../images/Emo74.gif../images/Emo39.gif

וכל מה שאיחלת לנו יחול גם עלייך!! הזאב

מאולף

New member
תודה שושה, ../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

***שתהיה לך שנה מקסימה, את עושה לי טוב על הלב***

מאולף

New member
למטפל, לתלתלית, לפעמונית ולזאב,

לאיש המערות, לספטמבר, לפיאנו, לגו'לי, ללונה, למשי, לאדם, למיכל, לאמא אורנה, לפשטידה, לאדם, ל סי-יו ולירדן, ולכל חברי הפורום האחרים הנהדרים, והמקסימים,
שתהיה לכם שנה טובה ומיוחדת. שתהיו מאושרים בכל שתעשו, ושתשאו ברכה במעשה ידיכם.
|סביון
|

meshi4

New member
../images/Emo39.gif שנה טובה לכל חברי הפורום../images/Emo39.gif

מאחלת לכולכם בריאות טובה. שלווה ,רוגע ,שמחה ואושר.
שנה טובה
http://www.tzafonet.org.il/kehil/music03/music/talgofer23.swf [סוף סוף למדתי להעביר קישור
]

s h o o s h a

New member
ולברכה האישית שלי

למנהל הפורום וכל חברי הפורום לקראת השנה הקרבה אבקש לאחל לכל אחד מאתנו שנה של התגשמות והגשמה עצמית שנה שנדע בה מרגוע, כל אחד מטלטלותיו הוא שנשיג את מבוקשנו שנהיה אמיצים מספיק להרשות לנו לעשות את אשר מורה לנו לבנו שנה של אהבה שנה של תקווה שנה של שלום ואחווה שנה טובה

שנה טובה

שנה טובה לכל החברים בפורום, שנה של התחלות חדשות בהזדמנות זו אני רוצה להודות לכל אותם אנשים שהתיחסו להודעותי ברצינות ויעצו לי ועזרו לי בדרך מסויימת לעבור את המשבר הקשה שעברתי.ביום שישי קיבלתי הודעה שהתקבלתי לעבודה אותה רציתי,ליבנתי את יחסי עם הבן זוג שלי ובנתיים העתיד נראה טוב יותר.תודה לכולם

נירילי

New member
אנשים יקרים לי מאוד

אני קוראת את שאתם כותבים ומיעצים אחד לשני ,את תשומת הלב והרצון האמיתי לעזור ,אתם מרגשים אותי מאוד מאוד ,הבת שלי השמיעה לי שיר באנגלית ששמו ,אחד ממליון ,שיר מדהים ביופיו ,אני חושבת שכול אחד ואחד מכם הוא אחד ממליון ,ביחוד שלו ,ועל כך אני מברכת אותכם ,אוהבת אותכם ומאחלת לכם שנה טובה ,וגמר חתימה טובה ,שלכם נירילי

meshi4

New member
שנה טובה לך נירילי.

אוהבת את אהבת האדם שבך.האיכפתיות,השיתוף והכנות שבך. שנה טובה

שנה טובה לכולם

אני מאחל לכל המשתתפים כאן, אלו שנותנים משמנם וממרצם ואלו שבאים לשאול ולהתלבט, שתהיה לכולנו שנה טובה, שנה של תקווה ושנה בה נראה כולנו שינויים לטובה, איש איש מהמקום בו הוא נמצא.

רונתי

New member
לכל חברי הפורום

לכל המתייעצים והמייעצים, שתהיה שנה טובה , שנת שגשוג לנו ולמדינה שלנו.

לאיש המערות ולכל באי הפורום ../images/Emo140.gif

כולנו נישא תפילה שתהיה לנו שנה טובה, שנה של צמיחה נחת ופריחה אישית, ליבלוב חברתי שנה של בריאות, שתהיה לנו שנה של אושר ולא יזיק גם עושר, שתהיה לנו שנה של טוב, מלאה באהבה.

שנה טובה לכולם

אני מאחל שהשנה הנכנסת תהיה שנת פתרון משברים ויישוב סכסוכים, שנה של בריאות פיזית ונפשית, שנה של שלום ושלום בית. אני מאחל לכל אחד שימצא את המקום והדרך בהםירגיש שלם עם עצמו וחי בהרמוניה עם הסובבים אותו. שנת אושר לכולנו.

למעלה