שנה טובה לכולם

ashlaya

New member
שנה טובה לכולם

למי שמכיר אותי וגם למי שלא מאחלת לכולכם שנה מלאת הגשמות חלומות ושאיפות שלווה ואחווה אהבה והבנה כל שתבקשו לו יהי בהזדמנות זאת מודה לך אי - מג´ין תודה אישית ואני חושבת שאתה מנהל את הפורום למופת ולא מתעלם או מזניח מישהו כאן השבוע הבנתי כמה מקומי לא כאן או אולי לא כאן יותר תודה אי תודה לאנשים הנפלאים שזכיתי להכיר ולאלה שלא, יודעת שבסוף כל אחד מוצא את פינתו השבוע הבנתי שלי אין מקום בפורום זה יותר ושוב ברכות שנה נפלאה לכולם

שירז***

New member
אשליה ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

שנה טובה שיהיה לך המון בהצלחה, חברה, תודה לך שאת כאן שיתפת,סיפרת וחלקת דברים, אני מקווה שאת עוזבת בגלל שירדת חלק מההתמכרות שלך לנט, את תמיד מוזמנת לחזור להגיד שלום, ותודה לך באופן אישי ממני , שייהיה רק טוב בעולם, השבוע למדתי המון על כוחה של יחס וירוטלי עד כמה זה יכול לגעת , לרגש, ולחלוק, כאב, עצב, ושמחה יחד, נתגעגע מ.ד

e-magine

New member
שנה טובה גם לך, אשליה ../images/Emo75.gif ../images/Emo74.gif

האמת היא שאני לא יודע מה הסיבה, כלומר לא יודע אם לשמוח או להצטער, האם הגעת למסקנה שאת לא מכורה, או שמעולם לא היית, או שאמנם את מכורה אבל הפורום לא עוזר לך, או אולי אפילו מזיק לך. באמת שלא יודע. אעריך אם תסבירי. בכל מקרה, אני מאחל לך שנה טובה, וגלישה נעימה, חופשית מהתמכרות.

למעלה