שנה טובה לכולם

שנה טובה לכולם

אני רוצה לספר לכם קצת, אם מותר אז ככה, כמו שאתן כבר יודעות, חתמנו על ההסכם שבוע שעבר וכבר בערב היינו אצל דר' לברן אתמול היינו באסותא, שוב אצל לברן לעשות בדיקה הידרו משהו (צילום רחם) אני חייבת לציין שהזוג שלי, מקסים ומיוחד, האישה הייתה לחוצה, דאגה ופחדה שלא יכאב לי ואני רק מחייכת בקיצור נכנסתי לחדר ולא שציפיתי למשהו אחר, אבל ב"ה הכל מצויין אצלי שם בפנים (ואגב, זה מגניב לראות את עצמך ככה מפנים
) בכ"א יצאתי משם עלק על כיסא גלגלים וכבר שניה אח"כ אמרתי להם שאני רוצה לזוז הביתה אז האבא העתידי אומר לי בצחוק, אני רואה שאת אוכלת מחטים בלי מלח (לא שזה היה מחטים אבל ניחא) בקיצור, יש לי זוג מקסים, אני מתה עליהם וזה נראה הדדי, גם המשפחה שלי מאוד מחבבים אותם ואחותי ישבה בשלוש לפנות בוקר לכתוב להם מכתב, נתתי להם אותו בדרך לשם והם כ"כ התרגשו ולא ציפו לזה בקיצור, אני יודעת שתהיה לנו שנה מוצלחת והלוואי שברא השנה הבא הם כבר יהיו עם ילד או ילדה או אולי אפילו שניים
יאללה הייתי פה

מירבי*

New member
פנינה את מדהימה../images/Emo24.gif

הזוג הנהדר שלך בהחלט זכה בך... ג. היה אצלי אתמול בערב..ראיתי את האושר בעיניו, הוא כל כך מעריך אותך, הם כל כך אוהבים אותך ויודעים כמה טוב הולך להיות לכם יחד. אני מאושרת שעברת בשלום את ההיסטרסקופיה..אני בטוחה שיש כאן בנות שישמחו לדעת שהשד ממש לא נורא וזו בדיקה קלה. אוהבת אותך ומאחלת לך את הכי טוב בעולם

../images/Emo140.gifממש בזמן ההודעה הזאת../images/Emo5.gif

אני ממש רועדת מהבדיקה אחרי התאור של איזה רופא "נחמד" שדאג להפחיד אותי מיכוון שמאד רצה שאני העשה הרדמה כללית........... למרות שאני יודעת עכשיו שאני בידיים טובות הודות למירבי שלנו שדאגה שאני יטופל אצל אחד הרופאים הטובים בתחום ובלי הרדמה עדיין אני משקשקת........... הצלחת להרגיע אותי דובה חמודה,את נשמעת מדליקה ומסורה שיהיה לך ולזוג המשך נהדר וביחד תגיעו למטרה הקדושה...........

מירבי*

New member
ציצוש אהובה, תודה על אגרת השנה טובה

כל כך יפה ומרגש כתבת... אני שמחה שפנינה שלנו נכנסה וכתבה על הבדיקה..ידעתי שזה ירגיע אותך.

יפתי אני לא מאמינה ../images/Emo9.gifבדיוק על זה

חשבתי ושאלתי את עצמי האם כבר
היגע והנה את כותבת לי ................
אכן ידעתי שחשבת עליי כשפנינה כתבה
אני מאושרת שיש לי אותך ושמחה שתהיי איתי בבדיקה ובכלל חברה טובה סיפרה לי כמה הרופא מקסים ועדין בדיוק כמו שתארת..............
חיבוק ונשיקות................

בנדה1

New member
../images/Emo99.gif גם אנחנו קבלנו...

ציצוש יקירה, שגם לכם תהיה שנה נפלאה, תעמדי בגבורה בבדיקה, סומכת עליך, בהצלחה מתוקה.

בנדה שלי ../images/Emo24.gifתודה לך, תמיד

נתת לי הרגשה טובה בכול תהליך שעברנו ואת ממשיכה להיות לי עידוד ונחמה אוהבת אותך

דובה?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ממש לא
אולי רבע דובה
בכולופן, גם לי אמרו הרדמה כללית ועוד כל מיני הפחדות כאלו ואחרות זה אפילו לא קצת כואב כולה הרגשה קצת לא נעימה אבל כמו שאמרתי למעלה בהודעה הקודמת, זה יותר ממגניב לראות את עצמך מבפנים והרופא מסביר לך הכל עליי הם צחקו שם כי כשהראו לי את הפתח של החצוצרות שאלתי אם זה הטבור פאדיחההההההההה

אבל למה עושים צילום רחם?

אצלי לא עשו צילום רחם, האם זה תנאי חדש לקבלץ פונדקאית בועדה לתהליך הפונדקאות? פרטו יותר, אגב אחותי בעבר עשתה את הבדיקה הזו והיא סיפרה שזה הרגשת לחץ חזקה למטה, זה נכון?

מירבי*

New member
בוקר טוב ליידי../images/Emo42.gif

הבדיקה שפנינה עשתה נקראת היסטרסופיה, זה לא צילום רחם, יש מצבים שבהם צריך לעשות את זה כדי לשלול היצטלקויות או הידבקויות ברחם, זו לא החלטה גורפת של הוועדה, פנינה עברה את הוועדה בלי דרישה לבדיקה הזאת. הרופא המטפל של הזוג הציע לעשות את הבדיקה.. יש מצבים בהם כדאי מאוד לעשות את הבדיקה מאשר להיות במצב של אי וודאות לגבי מה שקורה ברחם, הבדיקה מאפשרת הצצה פנימה לתוך הרחם. יום נפלא

אני אסביר לך למה עשינו

אחרי הלידה של הפישפש שלי לפני שנה ושמונה, חטפתי דלקת חריפה והרופא רצה לראות שהכל בסדר ושלא נשארו לי צלקות או משהו בסגנון ב"ה הכל בסדר יש הרגשת לחץ קצת אבל לא רציני, יכול להיות שמי שעברה לידות פחות מרגישה את הלחץ הזה (נראה לי הכי הגיוני) ומירבי, תודה על המחמאה, זה היה בצחוק לציצינה הלוואי נערה בתיכון, אולי חיילת

מירבי*

New member
פנינה מתוקה שלי../images/Emo24.gif

בגלל שאת חותמת פנינה ושלושת הדובים היא כתבה דובה... בקרוב מאוד כולם יוכלו לראות איזו חתיכה את ואיך את נראית כמו נערה בתיכון.. יום נפלא אהובה

מירבי*

New member
שי-לי קיבלה ברכה מהמורה שלה

המורה חילקה את זה היום לכל ילדי הכיתה בסיום טכס חגי תשרי שהיה מרגש ומיוחד מאוד. אהבתי את הברכה ואני מצרפת אותה. ברכה שנישא/מנחם שדמי ברכה שנישא לכל ידידינו לשנה הקרבה ובאה כדאי לאחל אותה גם לעצמנו פשוטה וצנועה ונאה שנהיה טובים יותר משהיינו שנעשה מעשים טובים יותר משעשינו ושכל, כל אחד יעשה ככל אשר יכול ממילא תהיה שנה טובה לכל. אם נאהב יותר משנשנא זה יהיה פשוט נפלא אם נסלח יותר משנכעס זה יהיה יפה ומנומס ואם כל אחד באמת יעשה כל אשר יכול ודאי שתהיה שנה טובה לכל.

לי לך

New member
תודה מירבי, הדפסתי את הברכה

ואני מתכוונת להקריא אותה מחר בערב לכבוד כל הילדים. היא כל כך אמיתית וכתובה בשפה שהם יכולים בקלות להבין חג שמח

מירבי*

New member
לי לך, זה בדיוק מה שדיבר אלי

יש בה משהו מאוד ראשוני ופשוט ויחד עם זה עמוק ומרגש....

לי לך

New member
הי פונדקאיות דנדשיות

אני היום פגשתי לראשונה את הפרופסור שלי, שלצערי לא הפתיע אותי בחוסר הצניעות וביחס קלוקל לשאלותי ולמעמד... בכל אופן אני אקבל זריקת דקפפטיל עוד 3-4 ימים ונקוה שעוד כחודש יתחיל ההריון... אני והאמא מסתדרות מצויין ואני מקווה שהיחסים יהפכו לחמים יותר בהמשך. דובה-המון בהצלחה וכמובן גם לך ציץ-שתתחילי מחדש עם ובהצלחה הפעם שנה טובה לכולנו לי לך

אבל אבל אבל

אני לא דובה
אבל בכולופן תודה אני מקווה שבקרוב מאוד אהפוך לדובה ולא מאוכל
אהההה והיום התקשרתי לאם ואמרתי לה שאני צריכה לתת לה משהו, אז הם יקפצו אליי בערב עכשיו השאלה היא כזו: קניתי להם כוס לקידוש וספר קידוש, הוספתי דיסק של כוכב נולד ומכתב נראה לכם מתאים? פחות מידיי, יותר מידיי?

../images/Emo140.gifפנינוש יקרה מתנה מדהימה..|חיבוק

לא פחות ולא יותר מדי..פשוט מדהימה, פנינה יקרה מאחלת לך בהצלחה טיפול נפלא וקליטה מהירה, ושנה תוקה מלאה בהצלחה!! ציציונת ולך גם שנה נפלאה ושהטיפול החדש יתקתק מהר ואינשאלה השנה תוכלי להעניק את המתנה היפה עלי אדמות!! בנות יקרות זהו אני מקווה לקפוץ לקרוא מדי פעם ה24 השעות הקרובות מוקדשות בעיקר להכנה לערב חג מחר יש אצלי אורחים מוזמנים ויהיה שמחחחחחחחח!(אני מקווה לפחות זה החג הראשון ללא אמא שלי לא פשוט). מצרפת תמונות מהיום עם האוצרות שלי מיקי וקורל..

למעלה