פנינה ושלושת הדובים
New member
שנה טובה לכולם
אני רוצה לספר לכם קצת, אם מותר אז ככה, כמו שאתן כבר יודעות, חתמנו על ההסכם שבוע שעבר וכבר בערב היינו אצל דר' לברן אתמול היינו באסותא, שוב אצל לברן לעשות בדיקה הידרו משהו (צילום רחם) אני חייבת לציין שהזוג שלי, מקסים ומיוחד, האישה הייתה לחוצה, דאגה ופחדה שלא יכאב לי ואני רק מחייכת בקיצור נכנסתי לחדר ולא שציפיתי למשהו אחר, אבל ב"ה הכל מצויין אצלי שם בפנים (ואגב, זה מגניב לראות את עצמך ככה מפנים
) בכ"א יצאתי משם עלק על כיסא גלגלים וכבר שניה אח"כ אמרתי להם שאני רוצה לזוז הביתה אז האבא העתידי אומר לי בצחוק, אני רואה שאת אוכלת מחטים בלי מלח (לא שזה היה מחטים אבל ניחא) בקיצור, יש לי זוג מקסים, אני מתה עליהם וזה נראה הדדי, גם המשפחה שלי מאוד מחבבים אותם ואחותי ישבה בשלוש לפנות בוקר לכתוב להם מכתב, נתתי להם אותו בדרך לשם והם כ"כ התרגשו ולא ציפו לזה בקיצור, אני יודעת שתהיה לנו שנה מוצלחת והלוואי שברא השנה הבא הם כבר יהיו עם ילד או ילדה או אולי אפילו שניים
יאללה הייתי פה
אני רוצה לספר לכם קצת, אם מותר אז ככה, כמו שאתן כבר יודעות, חתמנו על ההסכם שבוע שעבר וכבר בערב היינו אצל דר' לברן אתמול היינו באסותא, שוב אצל לברן לעשות בדיקה הידרו משהו (צילום רחם) אני חייבת לציין שהזוג שלי, מקסים ומיוחד, האישה הייתה לחוצה, דאגה ופחדה שלא יכאב לי ואני רק מחייכת בקיצור נכנסתי לחדר ולא שציפיתי למשהו אחר, אבל ב"ה הכל מצויין אצלי שם בפנים (ואגב, זה מגניב לראות את עצמך ככה מפנים