שנה טובה לכולם

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
תהיינו בחג
שנה טובה בריאות איתנה,נחת ושלווה.🤎❤️💓💞
ואולי שנה הבאה הבן שלי יחליט להתחתן 😃ומאחלת לעצמי בריאות לעוד הרבה שנים ,,,,
שהחטופים יחזרו,,ושתמיד נצליח לראות את חצי הכוס המלאה.
שנה טובה ומבורכת.🥀🌹🪷🪻⚘️🌸🌼🌷💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐

שי12346

Well-known member
אמן בהחלט זקוקים לבשורות טובות
אושר ובריאות לכולם

שי12346

Well-known member
אני חייב לומר לך ראש ..... להכניס כלה הביתה זו אומנות. צריך לדעת לשקול מילים... ולהלך בן הטיפות.. לא פשוט הסיפור הזה

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אני חייב לומר לך ראש ..... להכניס כלה הביתה זו אומנות. צריך לדעת לשקול מילים... ולהלך בן הטיפות.. לא פשוט הסיפור הזה
ממש ממש לא.!!!!!!!!@
לא מתהלכת בשום טיפות,ואם היא נכנסה אליי הביתה,והיא כבר מכירה אותי כמעט 4שנים,יחסים טובים,מכבדים,משתפת ועוד אבל--היא יודעת שבאותה המידה שאני עוטפת,מפרגנת ועוד,האמת תאמר כשצריך,יש גבול ,וגם הבכור יודע,והכול בסדר.
למה אתה חושב כך?
נאה דורש, נאה מקיים.
מבליגים,, כל עוד שהבן שלי מאושר וטוב לו,לא עיניני.
ודבר נוסף,כשהיא שומעת על חמות ואימהות של בני זוג מהגיהינום-היא מודה עליי בכל יום.

שי12346

Well-known member
ממש ממש לא.!!!!!!!!@
לא מתהלכת בשום טיפות,ואם היא נכנסה אליי הביתה,והיא כבר מכירה אותי כמעט 4שנים,יחסים טובים,מכבדים,משתפת ועוד אבל--היא יודעת שבאותה המידה שאני עוטפת,מפרגנת ועוד,האמת תאמר כשצריך,יש גבול ,וגם הבכור יודע,והכול בסדר.
למה אתה חושב כך?
נאה דורש, נאה מקיים.
מבליגים,, כל עוד שהבן שלי מאושר וטוב לו,לא עיניני.
ודבר נוסף,כשהיא שומעת על חמות ואימהות של בני זוג מהגיהינום-היא מודה עליי בכל יום.
כמו שכתבת האמת צריכה להאמר .. רק שהכלה לא אוהבת ביקורת, ומשום מה אשתי והבת מצדדות בא למרות שהן מבינות שהביקורת במקום. אולי כי הנישואין עדיין טריים ולא מעוניינים ליצור קונפליקטים שהכל טרי. לא פשוט.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כמו שכתבת האמת צריכה להאמר .. רק שהכלה לא אוהבת ביקורת, ומשום מה אשתי והבת מצדדות בא למרות שהן מבינות שהביקורת במקום. אולי כי הנישואין עדיין טריים ולא מעוניינים ליצור קונפליקטים שהכל טרי. לא פשוט.
אישתך והבת רוצות שלום בית,ושוב, תן לי דוגמא לביקורת שהיא לא מקבלת/אוהבת.
זוג נשוי טרי. ,השאלה, מהי האמת שצריכה להאמר,והאם זה מפריע לבן שלך,החתן?🙂להבליג בכל מה שקורה בינהם אלא אם יש אלימות,מעבר לכך,,תנו להם להתמודד ומאידך,מקווה "שהקלה"🙂מכבדת אותכם וזה הכי חשוב.

יעיש התימני

Well-known member
אם יחליט, ספרי לנו בשביל ה-קולולו ♥♥♥
שנה טובה

Yakir4179

Well-known member
שנה טובה ומבורכת תזרזי את החתונה לא מומלץ למשוך מנסיון בהצלחה

Yakir4179

Well-known member
לזרז???🤨
ממתי האימא מחליטה?
הוא- ורק הוא יחליט,הוא צריך להתמודד עם חייו והחלטותיו, וזה הכי נכון ובריא.
היי תראי אני רווק מאוחר, מה שיפה אצל הדתיים הכיפות הסרוגות ישר שידוך וחתונה לאחר חודשיים שלוש כדי לא לעקב.
אחותי ביזבזה 7 שנים חברות היא עם ילדה אחת וקשה כיום להרחיב את המשפחה היא בהחלפת קריירה, אין סוף לזה ואם ואם , שאתה נשוי אז הכל אחרת אתה מתבגר אחרת , והורים כיום יש להם השפעה רבה , בעצם גם אחרי שהילדים באים יצטרכו אותך רגשית כלכלית ועזרתך

יעיש התימני

Well-known member
היי תראי אני רווק מאוחר, מה שיפה אצל הדתיים הכיפות הסרוגות ישר שידוך וחתונה לאחר חודשיים שלוש כדי לא לעקב.
אחותי ביזבזה 7 שנים חברות היא עם ילדה אחת וקשה כיום להרחיב את המשפחה היא בהחלפת קריירה, אין סוף לזה ואם ואם , שאתה נשוי אז הכל אחרת אתה מתבגר אחרת , והורים כיום יש להם השפעה רבה , בעצם גם אחרי שהילדים באים יצטרכו אותך רגשית כלכלית ועזרתך
יקיר, למה ומדוע אתה תמיד משליך המקרה הפרטי שלך על "העולם כולו"?
אני חושב שיש טעות בידך באשר ל-מזרוחים, לא עוד. אין חשש עיכוב, אין עידוד ילודה מופרזת וכו'

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
ראשית החיים שלך והצורה בה החלטת לחיות היא שלך ,ולא של אחרים.
הבן שלי יחליט מה שטוב לו,ולימדתי אותו ללכת עם הראש,והלב,לא הפוך,וטוב להם והם מתמודדים עם חייהם,ומה שיחליט אני עומדת מאחוריו אבל--ביקשתי שלא ימשוך את הקשר אם אין לו כוונה להתחייב כי הוא יודע שזה מה שהיא רוצה. רצתה חתונה , ולא--שיהיה הוגן וישר.
אני אישית לא "מחבבת" שידוכים,אחותך לא בזבזה שום דבר כי בחיים הכול יכול לקרות,ושום דבר לא בטוח.יש לי תמיד השפעה טובה כי אני אישה שיודעת להכיל וראיית מחשבתי וחיי הם אופטימיות, כלכלית אני ממש לא האדם לעזור יש הרבה הורים שאין להם אפשרות וזה בסדר גמור. ומבחינה רגשית ועוד,אני תמיד בשבילם ,אני מתפללת ומייחלת שאוכל לעזור במה שאפשר כשיהיה לי נכד/ה😍😍,לא מבטיחה כי הכול תלוי במחלה שלי ועד כמה באמת יהיה לי כוח מקווה לטוב תמיד.

נערך לאחרונה ב:

Yakir4179

Well-known member
ראשית החיים שלך והצורה בה החלטת לחיות היא שלך ,ולא של אחרים.
הבן שלי יחליט מה שטוב לו,ולימדתי אותו ללכת עם הראש,והלב,לא הפוך,וטוב להם והם מתמודדים עם חייהם,ומה שיחליט אני עומדת מאחוריו אבל--ביקשתי שלא ימשוך את הקשר אם אין לו כוונה להתחייב כי הוא יודע שזה מה שהיא רוצה. רצתה חתונה , ולא--שיהיה הוגן וישר.
אני אישית לא "מחבבת" שידוכים,אחותך לא בזבזה שום דבר כי בחיים הכול יכול לקרות,ושום דבר לא בטוח.יש לי תמיד השפעה טובה כי אני אישה שיודעת להכיל וראיית מחשבתי וחיי הם אופטימיות, כלכלית אני ממש לא האדם לעזור יש הרבה הורים שאין להם אפשרות וזה בסדר גמור. ומבחינה רגשית ועוד,אני תמיד בשבילם ,אני מתפללת ומייחלת שאוכל לעזור במה שאפשר כשיהיה לי נכד/ה😍😍,לא מבטיחה כי הכול תלוי במחלה שלי ועד כמה באמת יהיה לי כוח מקווה לטוב תמיד.
אחותי מודה שזאת הייתה טעות , גיסי עם 2 מסעדות אז הראש שלו היה שם , בקושי הם שורדים עם ילדה ושכירות אבל זה כבר החלטות אך לנהוג כאן , כיום לפחות צריך 3 ילדים לא בכדי להשוויץ לאחרים שיש לי משפוחה.
הכל קורה בחיים נכון גם אני רציתי בגיל 24 25 להתחתן והחלפתי 6 דירות ב6 ערים, לא מצטער על העבר , רק אומר חבל לדחות נעים ביחד היא הוא לא פצועים נפשית אז להתקדם , שאתה רק חבר זה נותן לך אופציה לחתוך את הקשר מהר , שאתה נשוי גם בלי ילדים זה שונה.
גם ככה קשה למצוא טובים וכו כי החיים שינו הרבה אנשים וכו

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אחותי מודה שזאת הייתה טעות , גיסי עם 2 מסעדות אז הראש שלו היה שם , בקושי הם שורדים עם ילדה ושכירות אבל זה כבר החלטות אך לנהוג כאן , כיום לפחות צריך 3 ילדים לא בכדי להשוויץ לאחרים שיש לי משפוחה.
הכל קורה בחיים נכון גם אני רציתי בגיל 24 25 להתחתן והחלפתי 6 דירות ב6 ערים, לא מצטער על העבר , רק אומר חבל לדחות נעים ביחד היא הוא לא פצועים נפשית אז להתקדם , שאתה רק חבר זה נותן לך אופציה לחתוך את הקשר מהר , שאתה נשוי גם בלי ילדים זה שונה.
גם ככה קשה למצוא טובים וכו כי החיים שינו הרבה אנשים וכו
הוא לא יתחתן כי יהיה לו קשה יותר לעזוב להבדיל מהעובדה שהם רווקים היום,הוא יחליט מתי שהוא רוצה ומסיבותיו שלו.
אתה כותב "כיום צריך לפחות 3 ילדים,,אבל אחיך בקושי שורד עם ילדה אחת.
"פצועים",יש במלחמה יקירי.
שמחתי לעזור, בחיי שניסיתי.🙃

doriangray011

Well-known member
במקורות כתוב כתפילה.״ תכלה שנה וקללותיה ותחל שנה וברכותייה. ״
השנה הנוכחית שפעה באסונות. די מספיק
ואאחל לכולם. שנה טובה בריאות ואושר והמון קשרים מלהיטים ומגרים. שמאוהבי ימצא לעצמו את המאהבת הכי הכי. למרות שאני חושד שיש לו ויותר מאחת. 😅
שראש תחלים ותרקוד בחתונה של בנה.
שיעיש ימצא את המאהב הנכון ויתמיד באהבתו לאשתו-זה מקסים.
של. מ. כ. תשלח לנו תמונות מגרות ויותר חושפניות ותמצא לעצמה גם את המאהב המושלם. כן יש כזה.
והכי חשוב שהחטופים יחזרו בשלום ותיגמר כבר המלחמה הארורה הזו ותוחלף הממשלה הכי ארורה.
💐🌷🌺❤️💋🌷💐🍷🍷🍷
ואולי יקיר כבר יתמסד ?

למעלה