שנה טובה בריאות איתנה,נחת ושלווה.תהיינו בחג
אמן בהחלט זקוקים לבשורות טובותשנה טובה בריאות איתנה,נחת ושלווה.
ואולי שנה הבאה הבן שלי יחליט להתחתןומאחלת לעצמי בריאות לעוד הרבה שנים ,,,,
שהחטופים יחזרו,,ושתמיד נצליח לראות את חצי הכוס המלאה.
שנה טובה ומבורכת.🪷🪻⚘️
![]()
שנה טובהאמן בהחלט זקוקים לבשורות טובות
אושר ובריאות לכולם
ממש ממש לא.!!!!!!!!@אני חייב לומר לך ראש ..... להכניס כלה הביתה זו אומנות. צריך לדעת לשקול מילים... ולהלך בן הטיפות.. לא פשוט הסיפור הזה
כמו שכתבת האמת צריכה להאמר .. רק שהכלה לא אוהבת ביקורת, ומשום מה אשתי והבת מצדדות בא למרות שהן מבינות שהביקורת במקום. אולי כי הנישואין עדיין טריים ולא מעוניינים ליצור קונפליקטים שהכל טרי. לא פשוט.ממש ממש לא.!!!!!!!!@
לא מתהלכת בשום טיפות,ואם היא נכנסה אליי הביתה,והיא כבר מכירה אותי כמעט 4שנים,יחסים טובים,מכבדים,משתפת ועוד אבל--היא יודעת שבאותה המידה שאני עוטפת,מפרגנת ועוד,האמת תאמר כשצריך,יש גבול ,וגם הבכור יודע,והכול בסדר.
למה אתה חושב כך?
נאה דורש, נאה מקיים.
מבליגים,, כל עוד שהבן שלי מאושר וטוב לו,לא עיניני.
ודבר נוסף,כשהיא שומעת על חמות ואימהות של בני זוג מהגיהינום-היא מודה עליי בכל יום.
אישתך והבת רוצות שלום בית,ושוב, תן לי דוגמא לביקורת שהיא לא מקבלת/אוהבת.כמו שכתבת האמת צריכה להאמר .. רק שהכלה לא אוהבת ביקורת, ומשום מה אשתי והבת מצדדות בא למרות שהן מבינות שהביקורת במקום. אולי כי הנישואין עדיין טריים ולא מעוניינים ליצור קונפליקטים שהכל טרי. לא פשוט.
אם יחליט, ספרי לנו בשביל ה-קולולו ♥♥♥שנה טובה בריאות איתנה,נחת ושלווה.
שנה טובה ומבורכת.🪷🪻⚘️
![]()
שנה טובה ומבורכת תזרזי את החתונה לא מומלץ למשוך מנסיון בהצלחהשנה טובה בריאות איתנה,נחת ושלווה.
שנה טובה ומבורכת.🪷🪻⚘️
![]()
לזרז???שנה טובה ומבורכת תזרזי את החתונה לא מומלץ למשוך מנסיון בהצלחה
היי תראי אני רווק מאוחר, מה שיפה אצל הדתיים הכיפות הסרוגות ישר שידוך וחתונה לאחר חודשיים שלוש כדי לא לעקב.לזרז???
ממתי האימא מחליטה?
הוא- ורק הוא יחליט,הוא צריך להתמודד עם חייו והחלטותיו, וזה הכי נכון ובריא.
יקיר, למה ומדוע אתה תמיד משליך המקרה הפרטי שלך על "העולם כולו"?היי תראי אני רווק מאוחר, מה שיפה אצל הדתיים הכיפות הסרוגות ישר שידוך וחתונה לאחר חודשיים שלוש כדי לא לעקב.
אחותי ביזבזה 7 שנים חברות היא עם ילדה אחת וקשה כיום להרחיב את המשפחה היא בהחלפת קריירה, אין סוף לזה ואם ואם , שאתה נשוי אז הכל אחרת אתה מתבגר אחרת , והורים כיום יש להם השפעה רבה , בעצם גם אחרי שהילדים באים יצטרכו אותך רגשית כלכלית ועזרתך
ראשית החיים שלך והצורה בה החלטת לחיות היא שלך ,ולא של אחרים.היי תראי אני רווק מאוחר, מה שיפה אצל הדתיים הכיפות הסרוגות ישר שידוך וחתונה לאחר חודשיים שלוש כדי לא לעקב.
אחותי ביזבזה 7 שנים חברות היא עם ילדה אחת וקשה כיום להרחיב את המשפחה היא בהחלפת קריירה, אין סוף לזה ואם ואם , שאתה נשוי אז הכל אחרת אתה מתבגר אחרת , והורים כיום יש להם השפעה רבה , בעצם גם אחרי שהילדים באים יצטרכו אותך רגשית כלכלית ועזרתך
אחותי מודה שזאת הייתה טעות , גיסי עם 2 מסעדות אז הראש שלו היה שם , בקושי הם שורדים עם ילדה ושכירות אבל זה כבר החלטות אך לנהוג כאן , כיום לפחות צריך 3 ילדים לא בכדי להשוויץ לאחרים שיש לי משפוחה.ראשית החיים שלך והצורה בה החלטת לחיות היא שלך ,ולא של אחרים.
הבן שלי יחליט מה שטוב לו,ולימדתי אותו ללכת עם הראש,והלב,לא הפוך,וטוב להם והם מתמודדים עם חייהם,ומה שיחליט אני עומדת מאחוריו אבל--ביקשתי שלא ימשוך את הקשר אם אין לו כוונה להתחייב כי הוא יודע שזה מה שהיא רוצה. רצתה חתונה , ולא--שיהיה הוגן וישר.
אני אישית לא "מחבבת" שידוכים,אחותך לא בזבזה שום דבר כי בחיים הכול יכול לקרות,ושום דבר לא בטוח.יש לי תמיד השפעה טובה כי אני אישה שיודעת להכיל וראיית מחשבתי וחיי הם אופטימיות, כלכלית אני ממש לא האדם לעזור יש הרבה הורים שאין להם אפשרות וזה בסדר גמור. ומבחינה רגשית ועוד,אני תמיד בשבילם ,אני מתפללת ומייחלת שאוכל לעזור במה שאפשר כשיהיה לי נכד/ה,לא מבטיחה כי הכול תלוי במחלה שלי ועד כמה באמת יהיה לי כוח מקווה לטוב תמיד.
הוא לא יתחתן כי יהיה לו קשה יותר לעזוב להבדיל מהעובדה שהם רווקים היום,הוא יחליט מתי שהוא רוצה ומסיבותיו שלו.אחותי מודה שזאת הייתה טעות , גיסי עם 2 מסעדות אז הראש שלו היה שם , בקושי הם שורדים עם ילדה ושכירות אבל זה כבר החלטות אך לנהוג כאן , כיום לפחות צריך 3 ילדים לא בכדי להשוויץ לאחרים שיש לי משפוחה.
הכל קורה בחיים נכון גם אני רציתי בגיל 24 25 להתחתן והחלפתי 6 דירות ב6 ערים, לא מצטער על העבר , רק אומר חבל לדחות נעים ביחד היא הוא לא פצועים נפשית אז להתקדם , שאתה רק חבר זה נותן לך אופציה לחתוך את הקשר מהר , שאתה נשוי גם בלי ילדים זה שונה.
גם ככה קשה למצוא טובים וכו כי החיים שינו הרבה אנשים וכו
למה?שנה טובה ומבורכת תזרזי את החתונה לא מומלץ למשוך מנסיון בהצלחה
לזרז?שנה טובה ומבורכת תזרזי את החתונה לא מומלץ למשוך מנסיון בהצלחה
שנה טובה ליקירתהיינו בחג
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.