שנה טובה לכולם אני מאחל לכם הרבה הצלחה, בריאות ושנה טובה ומתוקה שתהיה לכם!!!
ט טים ג New member 6/9/02 #1 שנה טובה לכולם אני מאחל לכם הרבה הצלחה, בריאות ושנה טובה ומתוקה שתהיה לכם!!!
ט טאשה יאר New member 6/9/02 #3 מצטרפת לאיחולים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif נכנסתי כדי להשאיר הודעת שנה טובה וטים הקדים אותי... אז אני מטרפת לכל מה שהוא אמר, ומוסיפה אושר ועושר... שנה טובה, EVERYBODY! טאשה
מצטרפת לאיחולים../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif../images/Emo75.gif נכנסתי כדי להשאיר הודעת שנה טובה וטים הקדים אותי... אז אני מטרפת לכל מה שהוא אמר, ומוסיפה אושר ועושר... שנה טובה, EVERYBODY! טאשה
E Esmena New member 6/9/02 #4 לה שנ"ט ../images/Emo75.gifועוד אחד.../images/Emo75.gif מישהו פה אכל פעם תפוח אדום לגמרי?
B Bajoran Preist New member 7/9/02 #9 שנה טובה! ותזכרו- Obidience brings victory and victory is life! מממ... לא, מה שהתכוונתי הוא ש- מלחמה טובה לעסקים ושלום טוב לעסקים בעצם, I wish you all honorable death in battle!
שנה טובה! ותזכרו- Obidience brings victory and victory is life! מממ... לא, מה שהתכוונתי הוא ש- מלחמה טובה לעסקים ושלום טוב לעסקים בעצם, I wish you all honorable death in battle!