שנה טובה לכולם

שנה טובה לכולם

מבקשת לאחל לכולם שנה טובה ומתוקה בריאות אושר ועושר שיהיו בחייכם בשפע שנה מלאה בחויות טובות ומתוקות כמו הרימון שנה מלאה במתיקות כמו התמרים המלאים בדבש(סיאלן) שנה עגולה ומלאה בשפע כמו החלה המתוקה והעגולה שנה שבה נתרבה ונזכה לשפע כמו הדגים ושירבו הזכויות שלנו כמו הלוביה (רוביה) מתוקים כמו התפחוים הנטבלים בדבש שנה שבה השלום יהיה ביון אדם לאדם ובין העמים שתהיה האהבה שרויה בין האדם לחברו וגם לחברתו שהחיים יפרגנו לכולנו שפע כמו חופן הגרגרים ברימון שנתברח בשבפ מים ופרי וגם ירק מפרי ארצנו הברוכה ולשם סיום מאחלת שנה טובה לכלבכותבים בפורום והקוראים שלי המעודדים אותי להמשיך לכתוב

שנה מדהימה לכולם ../images/Emo20.gif

שנה שבה חלומותיכם יתגשמו, דברים טובים יקרו, מחשבות חיוביות יבואו, והמון אהבה, בריאות והצלחה יצטרפו. שנה טובה וחג שמח
.

המפגש היה קסום

ערב חג התארחתי אצל אחי עם "האוכל" שארגנתי להם וחלק גסתי ארגנה האחיינית הקטנה חגגה את עובדת היותי אצלה , וכרכרה סביבי האוכל היה מוצלח הם אהבו את מה שהכנתי ראיתי אותם אוכלים ונהנתי לא הייתי אצל אחי מ9/3 ועבורי זו היתה פתיחה של דף חדש ראיתי את האהבה בבית ונרגעתי שאר החג אני בבית שלי , לצערי העייפות הפילה אותי היום לא הגעתי לבית הכנסת מקווה ומתפללת מחר להגיע לתפילה לשמוע תקיעת שופר

Saladin

New member
אכלתי

חתיכת שוק עוף, לשון, שתי קובות בורגול, אורז לבן, קציצה ותפוחי אדמה מבושלים כהלכה. היה טעים מאוד.

היה נחמד, נעים וטעים כרגיל ../images/Emo13.gif

כרגיל, הייתי במרכז ליוגה שבו אני פעילה בשנים האחרונות. וכרגיל, באו המון אנשים (הפעם אף יותר מהמצופה) והייתה אווירה נעימה של משפחה ושל ביחד. גם הארוחות, כמו תמיד היו עשירות ומגוונות (ומי שחושב שארוחה צמחונית לא יכולה להיות עשירה ומשביעה מעל ומעבר, מוזמן לאחת מסעודות השבת/חג הבאות במרכז ליוגה כדי להיווכח
) ולגבי הקלוריות? אותן שרפתי במוצאי החג ברכיבה יחסית ארוכה על אופניים, מהבית שלי עד פארק הירקון ובחזרה, סה"כ כשעה וחצי רכיבה. ולחשוב שרק לפני שנה לא האמנתי שארכב פעם על אופניים
שבת שלום לכולם.

EdisonGirl

New member
שנה טובה לכולם../images/Emo70.gif

אני ניצלתי את החג כדי לקחת מהלך אחד קדימה את אירגון כל הדברים שהזנחתי בשנתיים-שלוש האחרונות, כדי לסגור מעגל ולהיות סופסוף פנויה מנטלית ורגשית לפתוח מעגל חדש, שאוכל להשקיע בו את כל מאודי.

efriend

New member
שנה טובה לכולם, ואני מאחל לכוכם את מה שאני

מאחל לעצמי: שכולנו נדע לראות השנה את כל הטוב שיש בחיים שלנו, כאן ועכשיו, בדברים הרגילים והיום-יומיים.

למעלה