כן, טיפה..
י יעריתושתושתושתוש New member 16/9/07 #57 "יערה, הפן מאוד לא מחמיא לך תשני את זה ומהר. ולמה את לא אוכלת גפילטע? מה יש, דגים של סבתא כבר לא טוב?" [פולנים ]
"יערה, הפן מאוד לא מחמיא לך תשני את זה ומהר. ולמה את לא אוכלת גפילטע? מה יש, דגים של סבתא כבר לא טוב?" [פולנים ]
S S u p e r S h e e p New member 16/9/07 #63 D: חופשי... ../images/Emo163.gif האמת היא שסבתא שלי מתה על הורוד, רק היא מתלוננת על העגילים למיניהם.. חשבתי לומר לה ביומולדת שלי שעשיתי עגיל בפיטמה אבל לכי תדעי מה יהיו התוצאות ואיזה התקפי לב היא תקבל, ותוך כמה שניות יזרקו אותי מהבית
D: חופשי... ../images/Emo163.gif האמת היא שסבתא שלי מתה על הורוד, רק היא מתלוננת על העגילים למיניהם.. חשבתי לומר לה ביומולדת שלי שעשיתי עגיל בפיטמה אבל לכי תדעי מה יהיו התוצאות ואיזה התקפי לב היא תקבל, ותוך כמה שניות יזרקו אותי מהבית
י יעריתושתושתושתוש New member 16/9/07 #64 כן, בתדודה שלי מסתירה כבר שנתיים פירס בטבור מסבתא. סבתא כל הזמן אומרת לה שתתחיל ללבוש חולצות במידה שלה ולא כ"כ רחבות
כן, בתדודה שלי מסתירה כבר שנתיים פירס בטבור מסבתא. סבתא כל הזמן אומרת לה שתתחיל ללבוש חולצות במידה שלה ולא כ"כ רחבות
S S u p e r S h e e p New member 16/9/07 #65 חחחחחחחח חזק!! ../images/Emo163.gif ד"א אין לי באמת עגיל בפיטמה, סתם יכול להיות מצחיק לספר לה את זה.
י יעריתושתושתושתוש New member 16/9/07 #66 ../images/Emo6.gif ספרי, ספרי אני מתה לדעת איך היא תגיב ואז אני אנסה אותו דבר על סבתא שלי
S S u p e r S h e e p New member 16/9/07 #67 חחחחחח אם אני אספר וגם את, ../images/Emo163.gif שתינו נוכל לחלוק חוויות ביחד במחלקה האונקולוגית (מחלקת לב)
חחחחחח אם אני אספר וגם את, ../images/Emo163.gif שתינו נוכל לחלוק חוויות ביחד במחלקה האונקולוגית (מחלקת לב)
ת תמיר1991 New member 17/9/07 #69 במחלקה האונקולוגית חוקרים את הסרטן ומטפלים בחולי סרטן... מחלקת לב זו מחלקה קרדיולוגית