שנה טובה לכולם

אילנה112

New member
שנה טובה!

לכל הפורום מהקומונה של קים http://www.tapuz.co.il/Communa/usercommuna.asp?CommunaId=7925

marik

New member
שנה טובה לכולם

שנה טובה לכל חברי הפורום. המון אהבה, הצלחה ואושר. תגדילו תתמונה ותקראו מסביב

bios

New member
שנה מצוינת!

של אהבה וקבלה של עצמי ושל אחרים.

marik

New member
אתה יודע רסקול....

אני לא יודע למה... אבל אני באמת מחבב אותך מאוד. אני באמת הייתי רוצה שתחזור לקומונה. ויותר מזה... השנה הייתי מאחל לך (מהרצון הקטן שלי) - שתצטרף לצוות הניהול של תפוז. (ושלא תחשוב שלא דיברתי על זה עם כמה אנשים).

רסקול

New member
גם אני מחבב אותך מאוד מאוד

<זה לא סוד, אני בטוח
, ואני לא מדבר על סקס בכלל, פשוט מחבב אותך מאוד> תודה על ההמלצות.

שנה טובה ומתוקה ../images/Emo75.gif

|בדגש|מלאת בריאות אושר ואהבה לכולנו
אה, ולא להגזים עם ה
ב
(מה, מה הייתי עושה בלי האמוטיקונים הקטנים המהממים האלה?)

DushCoffee

New member
חג שמח מה'דוש'! ../images/Emo13.gif

דושניקים יקרים, דושניקיות יקרות, אמנם בעוד כמה ימים מתחילה החופשה הראשונה מהלימודים לכבוד ראש השנה העברי, וסוף-סוף הקרפיון יצא מהמקלחת לטובת החריימא או הגפילטע, וכולנו שוב נוכל ללבוש את בגדי החג הלבנבנים ולקבל את השנה החדשה כמיטב המסורת בתפוח בדבש, רימונים מתוקים, ראש של דג, שוק של טלה, חזה של טופו וכל שאר המטעמים שכל כך התגעגענו אליהם מהשנה שעברה! מצד שני, - מה שאומר שה'דוש' יהיה סגור ביום חמישי הקרוב (13/09). בשבוע הבא נחזור כמובן, כמו תמיד, יום חמישי בשעה 20:00.
אז חברות וחברים, שתהיה לכן/ם שנה מתוקה וטובה ונפלאה ומקסימה ומאושרת ומלאת צבעים וגאווה! מי כמוכן/ם ראוי לזה! מחכים לחמישי הבא
'דוש' [email protected]

T a l t a l i m

New member
../images/Emo74.gif../images/Emo24.gifשנה טובה!!!../images/Emo75.gif

פורום זהות מינית היקר! שתהיה לכם שנה טובה, שנה של אושר, שגשוג ובריאות. שנה של אחוה, אחדות ושלום. שהצרות הקטנות של העבר - יהיו הצרות הגדולות של העתיד... שתהיה לכולנו שנה טובה, ולי אני מאחל, בהצלחה בדרך החדשה ובמעבר לדירה החדשה

שנה טובה חמוד ../images/Emo24.gif

וואוו, הרבה זמן לא ראינו אותך פה... שתהיה לך שנה טובה מתוקה עם הרבה הצלחות והמון אהבה לאן עברת? אני גם עברתי דירה לפני שבועיים, אבל ירושלמי נשאר ירושלמי

למעלה