שנה טובה לכולם

sela v

New member
צריך להגדיל את התמונה

כדי לראות אותה עם הפילטר הארטיסטי שהפעלתי עליה.

אמנון כ

New member
שנה טובה גם ממני!!

היי, אמנם לרוב אני רק קורא פסיבי, אבל לכבוד השנה החדשה - שיהיה רק שמח וטוב! את התמונה הרכבתי באמצעות פוטושופ והיא מורכבת מתמונות שצילמתי השנה בחו"ל. שנה טובה!

maz

New member
כל זה השנה? איזה כיף../images/Emo70.gif

שנה טובה ומאושרת לכולם שנדע השנה לשמור על העולם הקטן הזה קצת יותר טוב ושנוכל לטייל בו כמה שיותר

natyh

New member
שנה טובה לאדוני

ונראה לי שכדאי שתהפוך להיות קורא אקטיבי . אותי עניינת . נתי

אמנון כ

New member
תודה תודה....

אני כותב הרבה מאוד בפורום טיולים וחופשות בחו"ל, ובהחלט אקטיבי שם. אני מטייל המון, אבל לא ממש תרמילאי. טוב, אני לא ממש מטייל, בעיקר עובד בחו"ל. ואגב,כן, כל התמונות האלו צולמו בשנה האחרונה, כולל עוד רבות מאוד אחרות. הייתי במעל ל-20 מדינות ב-5 יבשות בשנה האחרונה, רובן יותר מפעם אחת. אפילו עכשיו אני נמצא במשרד בדטרויט והאמת היא שאני יכול לחשוב על הרבה מקומות טובים יותר לחגוג בהם את החג... אני מאחל לעצמי לשנה החדשה דווקא פחות טיסות, ויותר זמן בארץ, אבל בכל מקרה שתהיה שנה טובה ומתוקה!

NetaSher

New member
שנה טובה בארץ

רק עכשיו עלה בדעתי שמזמן לא חגגתי את ראש השנה בארץ. לפני שנה הכנתי תפוח עם דבש למקסיקני, לפני שנתיים לאירים מגניבים, לפני שלוש לתאילנדים ולפני ארבע הייתי ברכבת בסין וכיבדתי סינים ברימון ויין. מה אני עושה כאן? אני לא אמורה להיות בחו"ל? שנה טובה בכל מקרה!

NetaSher

New member
קנאי ../images/Emo8.gif

הלוואי והייתי יכולה להוסיף עכשיו עוד לאום מגניב שהאכלתי בתפוח ודבש, אבל אני כאן...

Yo-man

New member
אפרופו קינאה

עוד 10 ימים אני עולה על מטוס לתאילנד !!!

jeshu

New member
שנה טובה לכולם ואת ראש השנה אבלה כנראה בסיני. למשהו יש מושג בנוגע למחירים של שכירת ציוד צלילה שם ?

עמית22

New member
עדיף לקחת חבילה מהארץ

מחירי ההשכרה שם מיועדים לתיירים ונקובים ביורו, מהארץ הדילים משתלמים פי כמה וכמה (הבדלים ממש אסטרונומיים)

עמית22

New member
מה זה בלי"מ

ולמה להגיד לא נחרץ בלי לפרט? מה שכתבתי כתבתי מנסיוני האישי נכון ללפני חודש וחצי.

koby329

New member
תלוי איפה כנראה

אני דיברתי על שארם ודהב, לא לפני הרבה זמן. לי"מ=לירות מצריות. כנראה שביקרנו במועדונים שונים, אל תתרגז.

עמית22

New member
להתרגז? ../images/Emo8.gif צריך להתאמץ קצת יותר

כדי לעצבן אותי
שתבין, אני נסעתי לסאפארי צלילות של 4 ימים בדהב 8 צלילות כאשר שתיים מיאכטה (יום ביאכטה לג'אבר אל בינת), ומלון 5
בדהב עם חצי פנסיון. כל זה עלה לי 200$. אם הייתי עושה את זה שם זה היה עולה יותר, הרבה יותר.

למעלה