שנה טובה לכולם ^_^

yotam2233

New member
שנה טובה לכולם ^_^

אמ... שנה טובה, מלאה בדיבובים ועבודות ^_^ אמ... איך אתם ביליתם את ה"חג"....חחח...?

chen010189

New member
שנה טובה לכולם חבר'ה...

אני לא קוראת לזה חג, ואני לא זוכרת שאי פעם חגגתי אותו. אבל בחצות מגיע ה1.1 שזה יום ההולדת שלי אז חוגגים ועוד איך חוגגים! בבוקר הביאו לי הרבה מתנות, בלונים וברכות. חברה הכי טובה שלי אפתה עוגת שוקולד גדולה וחילקנו למורים ולחברים מהשכבה. בערב ההורים שלי הביאו ליצנית הבייתה
זה היה חמוד. היא לא הייתה ליצנית של ילדים קטנים. היא קראה לי ברכה שההורים שלי חיברו, עם משהו משמעותי מכל גיל בחיים שלי וזה היה מרגש ויפה
אחר כך היא חילקה לחברות שלי בנדנות כאלה. ו..אז הרמנו כוסית והיא פתחה שמפניה! "את בת 18, אפשר לשתות נכון? יאללה!" והיא עשתה את זה בצורה קורעת
ואחרי שהיא הלכה הדליקו לי נרות בצורת 18 על פאי תותים שכתוב עליו עם קצפת "חן" (שאני אפיתי, עיצבתי (את התותים) וזילפתי). זה היה חביב לגמרי והכינו אותי שהמתנות עוד לא נגמרו.

yotam2233

New member
וואו איזה מאגניב

זה נשמע כמו היום הולדת הכי שווה בעולם !!!! מזל טוב לך.... ^_^ !!!!!!

Bar391

New member
חן!! מזל טוב!!!!!!!!111111

יומולדת שמחח!!!!!!!!!!!!!1 (אני קצת באיחור)

תאריך ענק!

מזל טוב לך, ומזל טוב בכלל על שנת 2007 החדשה =) אגב, תגידי... את חיפאית? באיזה תיכון את לומדת? (או שסיימת ללמוד?) כי גם אני בי"ב עכשיו.

chen010189

New member
תודה לכולם, ותשובה לרמי

כן אני מחיפה, גם בי"ב בעירוני ג' :)

אהה מגניב P:

איפה זה בדיוק בחיפה? אני לומד בליאו באק. מוכנה לבגרות בספרות בעוד שבוע? חחח

chen010189

New member
זה...

בנווה שאנן, ליד הגרנד אני לא עושה את מועד חורף, המורה שלנו לא הספיקה ללמד אותנו את החומר שנה שעברה כי היא התעכבה על לשון אז אנחנו ניגשים למועד קיץ. חפיף, מספיק לי מועד ג' (כן...
) בטופס 003 במתמטיקה והבגרות באנגלית שיש (מודיול D, אני 4 יח') למדתי בליאו בק בכיתה ז' אבל עברתי דירה אז גם עברתי לעירוני ג'. אמא שלי מנהלת חשבונות בתיכון שם, אני אשאל אותה אם היא מכירה אותך (אם שם יכול לעזור לך אז תגיד לי ואני אשלח לך בפרטי, אלא אם כן אתה לא ממש מכיר את העובדים שם
)

למעלה