שנה טובה לכולם. ו..

Gabriella 58

New member
שנה טובה לכולם. ו..

..ויש לי שאלה: האם זה נכון שפרפרים זה נשמות של מישהו? אני שואלת פשוט בגלל שיש לי בעבודה איזה חברה שטוענת כך ואומרת שאסור לגרש או להעיף אותם החוצה. אני בכל מצב לא אפגע לרעה בשום פרפר בגלל שזה יצור חי שמגיע לו לחיות. אבל מעניין אותי אם זה נכון או סתם אמונה טפלה. ואני שואלת את זה בגלל שבערב ראש השנה ובערב יום כיפור היינו יושבות ושומעות שירים של סליחות וכד" והיה איזה פרפר יפה בצבע מנומר שבשתי הפעמים נכנס פנימה וישב ליד הדלת למשך כמה שעות בלי לזוז. בערב ראש השנה חשבנו שזה אולי באמת או סתם מקרה אבל כשהוא חזר שוב בערב יום כיפור זה היה נראה לנו קצת יותר מצירוף מקרים.. מה דעתכם? היא אומרת שזאת אולי נשמה של אבא שלה ז"ל או של אבי ז"ל. לא יודעת.. זה נחמד לחשוב שהנ"ל חושבים עלינו ובאים לבקר אבל לא כל כך מסתדר לי הקטע הפרפרי הזה.. אשמח לשמוע מכם תשובות ו/או הערות/הארות.. תודה רבה רבה.

.m

New member
../images/Emo35.gif

אני מתעסקת בגלגול נשמות כבר כמה שנים, ומעולם לא שמעתי על זה. אגב, למיטב ידיעתי (אך יתכן ואני טועה) אורך חייו של פרפר הוא 24 שעות, כך שקשה לי להאמין שמדובר באותו פרפר. ובלי קשר, אני מאמינה שאבא שלך (ואבא שלה, ובכלל נשמות שאנחנו חשובים להם) שומרות איתנו על קשר, בדרך כזו או אחרת.
mai

I am a freak

New member
אני דווקא שמעתי על המיתוס הזה.

דתות שונות אומרות שהפרפר זה הדרך של הנשמה לעזוב את המישור שלנו ולהמשיך הלאה. לאחר שהגוף מת, הוא מתגלגל לתוך גוף של פרפר ונותרים לי 24 שעות [אורך החיים של פרפר] לחיות בקרב האנשים שהוא אוהב. הפריק.

okkman

New member
אחי אתה שפוי!

הנשמה לא הולכת להיות פרפר היא הולכת חצי לעולם המתים וחצי מתגלגלת! אני אולי רק בן 12 אבל אני מספיק שפוי בישביל לדעת את זה! (עשיתי אפילו סיאנס פעם אחת)

למעלה