שנה טובה לכולם ו...

yoad dt

New member
שנה טובה לכולם ו...

כמובן יש לי שאלה - לפני כמה ימים נסעתי אם האופנוע וכשיצאתי מרמזור הכנסתי לראשון נסעתי וכשהעברתי לשני השרשרת שלי נפלה ונכנסה ברווח בין הזרוע לגלגל שיניים - אבל היא לא סתם נכנסה היא נכנסה והיתעקמה!, וזה כבר קרה לי וישרתי אותה וגם מוסכניק ניסה לעזור אבל זה גם לא היתישר בידיוק וגם עכשיו היא היתעקמה לגמרי...,:(, עכשיו מה שאני רוצה לשאול אותכם - אני יודע שבאזור הצפון הכי עדיף לי לקנות שרשרת בתותח - יש לכם מושג כמה בערך עולה שרשרת?, אמרו לי שזה בא בסט עם גלגלי שיניים - אבל אני ממש לא צריך - אז יש מצב לקנות את זה בלי כל הסט?...

STIVENZ 426

New member
"אני אשמח" לא "ישמח". ..../images/Emo8.gif

שרשרת וגלג"שים עדיף ורצוי לקנות ולהחליף באותו זמן כדי שהבלאי שלהם יהיה שווה. גם אם זה יעלה לך 100 ש"ח יותר (לא יותר מזה ב DT..) זה שווה. וחוסך לאחר כך.. מי שחוסך עכשיו, משלם אחר כך יותר. ודרך למנוע את העניין פעם נוספת הוא פשוט למתוח את השרשרת בזמן.. ואם השרשרת נופלת בדוק האם יש עיקום באחד הגלג"שים. ואם אתה ממש לא מוצא, אז אחי, הם כנראה גמורים. בדוק האם השניים שלהם שבורות\חדות.. אם כן- תחליף. זו עצתי.. סטיב. שנה טובה.

Mtntz

New member
בכל מקרה אם תרצה להחליף רק

שרשרת אני יכול להביא לך במחיר שלא תשיג בחיים!!!!(כנ"ל לגלגשי"ם) אם תרצה צור קשר 053297523

yoad dt

New member
תגיד לי...

יש לך שרשרת לדיטי - אם כן כמה את רוצה עליה?

yoad dt

New member
אני יגיד לך מה...

את הגלג"שים החלפתי לפני חצי שנה בערך והם במצב בסדר..., לפי איך שאני רואה את זה צריך להחליף רק שרשרת - או לקנות את כל הסט ולהחליף רק את השרשרת ואת הגלג"שים לשמור למקרה שאני ירצה להחליף את הישנים - ?...

למעלה