שנה טובה לכולכם! !May You All Live Long and Prosper
T tivol man New member 28/9/03 #6 וכי תתן למזיק וחצי לקלקל לך? את החגיגה כולה ומה אתה היית אומר על כך? שנה טובה, שוב.
S Sefy New member 28/9/03 #7 באמת תודה, זה מתוק מצדך ../images/Emo140.gif אבל אני מבקש שלא יפתחו עוד שירשור בקשה לחזרה, רק רציתי לאחל לכם שנה טובה, לאלו שאני מחשיב כידידים, כי אתם מקסימים. אבל אני לא חוזר לפורום.
באמת תודה, זה מתוק מצדך ../images/Emo140.gif אבל אני מבקש שלא יפתחו עוד שירשור בקשה לחזרה, רק רציתי לאחל לכם שנה טובה, לאלו שאני מחשיב כידידים, כי אתם מקסימים. אבל אני לא חוזר לפורום.
L Lu Tze New member 28/9/03 #8 ספי! שנות טובות אני לא מאחל, אבל הרגע קלטתי שלא אמרתי לך להתראות, אז שלום וכל טוב, בנאדם.
S Sefy New member 28/9/03 #10 אני מתכנן חופשה שם (אולי! נראה) אז אם אני אצא ותרצי, אני אעשה הזמנה שישלחו לי לשם, ואני אביא את זה איתי בשבילך.
אני מתכנן חופשה שם (אולי! נראה) אז אם אני אצא ותרצי, אני אעשה הזמנה שישלחו לי לשם, ואני אביא את זה איתי בשבילך.
S Sefy New member 28/9/03 #16 למישיגן (דרך קנדה או ניו יורק) ואני חושב שנמשיך את זה במסרים, אני בטוח שאף אחד לא רוצה לשמוע על זה
א אנדר וויגין New member 29/9/03 #18 גם אני אוהב TOS, SO WHAT? התחלתי בפרויקט לפני מס' שבועות, כמעט כל הפרקים כבר ראיתי בעבר הרחוק (בזמן אמת) סדרה טובה.!
גם אני אוהב TOS, SO WHAT? התחלתי בפרויקט לפני מס' שבועות, כמעט כל הפרקים כבר ראיתי בעבר הרחוק (בזמן אמת) סדרה טובה.!