שנה טובה?(לא בגלים)

DaRזה אני

New member
שנה טובה?(לא בגלים)

פתיחה מאוד חלשה של ים הייתי בשישי ובשבת והיה חלש היה התקפות של 40 בשבת בלחץ בצוק איפה שהריצפה ממש רדודה בעומק שמה בא גל ארוך שמתנפץ כמו צינור והייתי ממש קרוב להיות בתוך השבירה אבל היתהפכתי ועשיתי סלטה(כנראה בגלל איך שנישבר הגל) והיום אני רואה יש אותו דבר והציעו לי ללכת אני ילך מקסימום יהיה חלש אבל העיקר לגלוש קצת(והגל סוחב -סמוך על שרוך-) שנה טובה הצלחה בלימודים בחיים מי שכבר גדול שיזיין הרבה ואני היתחלתי את השנה ברגל ימין למה אתמול הדייט הראשון שלי בחיים היה לי עם ילדה מושלמת ונחמדה! תאחלו לי בהצלחה אני מת כבר לנשק את המושלמת הזאת... בריאות אושר ושיהיה גלים בקיץ שיהיהקצת מדוזות שהמים יהיו כמה שפחות קרים ושיבואו הרבה סוואלים מסודרים בלי סרוץ סחף ומערבולות(משאלה שלא תתגשם) ביי לכולם ותאכלו תפוח ודבש

BADbob

New member
שנה טובה אחי

חרמן אותה טוב טוב יאללה אנשים מתי החורף מתחיל ? אני רוצה גליייםםם

DaRזה אני

New member
תאמין לי אתה לא רוצה חורף

לך מספיק גלים כמו אתמול 40 גג אתה עוד מתחיל שתתחיל להיתקדם לרמה טובה תרצה גלים כמו היום ומעלה..... החורף קר ולא יבוא לך ללכת פשוט הים לא ידידותיי והים מבולגן וסוער יותר מתמיד גלי גבוהים וזה שואה בקיץ אתה תלך בימים של 30 ובחורף לא אתה תהיה בררן זה יבלבל אותך וזה לא כיף אני בקיץ ובתקופה הזת התקופות הכי אהובות עליי 5 סוואלים בממוצע וכל האר ימים נורמליים ואולי טיפה ++פלוסים

BADbob

New member
כן נכון.......

אבל בינתיים אין גלים בכלל והחורף עדיף לי על זה בכל מקרה בחיים עוד לא גלשתי בחורף וכללית אף פעם לא הייתי בים בחורף אז אינ לא יודע איך זה

BADbob

New member
ואינ לא עד כדי קח מתחיל...

אני יכול לתפוס פינה איך שהוא אני לא עד כדי קח מתחיל שאינ יכול מקסימום 40 חאלס הגזמת ואני גם יכול להסתדר ב 70 ככה טוב (אני עוד לא יודע בידיוק מה זה 70 )

DaRזה אני

New member
תירגע

תאמין לי שאתה לא יודע אתה חושב שזה מה שאתה עושה אבל זה בעצם לא אני לא ידעתי מה זה פינה עד הקיץ הזה שקניתי את הגלשן החדש שתפסתי פינות ארוכות לדוגמא אתמול התקפות נדירות של 60 פינה ארוכה לוקחת אותך בערך 200 מטר לכיוון שתפסת את הגל 2 תרגילים יציאה מהבק דור או קארב והכול באיזי לא למהר בקיצור אולי ניפגש יוםא חד כי אני מתחיל לקחת אצל אוריאן שיעורים(אבל למטרת לימוד תרגילים בלבד ובדיקת הרמה שלי יכול להיות חו"ל)

BADbob

New member
תן לי להבין אותך

אתה מתכוון שאני לא תופס פינה עד סוף הגל או שבעצם אינ לא יודע להאריך את הפינה אם כניסה חוזרת וכל זה טחח אם תהיה בהילטון ותיראה ילד בערך 1.70 אם לייקרה שחורה של ראסטי וגלשן כחול של מוסה זה אני (אתה תיראה אותי בטוח אם תהיו בהילטון א)

DaRזה אני

New member
BAD ROCKS

סלעים איכס לא לימדו אותך שחוף טופסי(אתה מכנה אותו כב') הכי טוב החלק הדרומי שלו נטול סלעים מתחיל פינה ימנית ארוכה גדול שניפתחת לפעמים לצינור מושלם בלי סלעים אפשר להתאבד ארוך ומהיר! אני מתכוון איתך שלא הייתה ממש על פני הגל לא חשת את "הקרחת" אתה תופס פינה ואני כמעט בטוח שיש כבר קצף בקיצור אני אולי מתחיל שיעורים אצל אוריאן נתראה!

BADbob

New member
כן צודק

אני שונא סלעים אבל משהו רצח אבל זה משפר ת'גלים וכן אינ יודע אני יתחיל לגלוש בטופסי שאני ישתפר פשוט הגלים שם באים לך בול לסלעים לאזור הרדוד וזה מעצבן רצחחחחחחח שאינ חותר אני מרגיש תסלעים אם היד ואז אני צריך להחיל לחתור כמו איזה כלב ים וזה מעצבן רצח בהילטון איפה שהגלים יש הרבה סלעים אבל זה עמוקקקקקקק אז זה בכלל לא מפריע לי דרך אגב בגלל זה אני לא גולש בחלק הצפוני של הילטון שם בכלל זה מבאי אותך לאזור מעצבן ואין אם החתירה שלך איטית אין לך סיכוי והגלים כל הזמן מעיפים אותך ודאק דייב בילתי אפשרי והחתירה שלי לא מספיק מהירה לשם ואני כל הזמן מקבל מכות ברגליים קיצר כל הכיף הולך

BADbob

New member
ובאמת לא ידעתי

לא ידעתי שיש אזור בחוף הזה בלי סלעים אינ ילך מחר לבדוק

DaRזה אני

New member
לך שמאלה שמאלה

אבל אל תגזים לך קצת שמאלה ותיראה שיאן לעים וכמה מטרים יש סלעים רק בחלק שניכנסים משהו כמו מטר גג שלוש ואחרי זה נקי מושלם אבל יש שמה חלק בלי סלעים גל מ-ו-ש-ל-ם אבל לגדול בחוף סגור זה לא טוב לך למערבי אתה צריך ללמוד להיסתדר עם ים סוער פתוח עם זרמים מערובלות בורות ככה אתה ריגל לפיק סולידי אחד וזה ממש לא טוב בוא למנדירן בפיק של הקפה הוא כמעט סולידי ויש בורות זרמים ומערבולות רצחניות אבל גלים ארוכים מעיפים אותך 200 מטר הצידה גל בעומק פתאום בא לא צפוי וכיפי בחיים לא תלמד ככה נ.ב ראיתה פעם תחרות גלישה(חוץ מבארץ המעופנה שלנו) שיש שובר גלים? אני חושב שלא תחשוב לע זה תיסע לים ולך לחופים אחרים אבל תאמין לי זה לטובתך

BADbob

New member
טחחחחחחחחח

אחי אני גר כיבינימט משם החוף שהכי קרוב לי זה מציצים ואני שונא אותו אז אני הולך להילטון קיצר מה לי ולמנדרין חחחחח אין לי איך להגיע לשמה אני הולך לפעמים לדולפינריום אבל וזה מעצבן מבולגן שם רצחחחחחחחחחח אשכרה כאילו אני נמצא מאחורי שובר שאתה אומר מערבולת אתה מתכוון לדבר הזה ששואב אותך ? בררררר מה זה קורה הרבה לא מתים מזה ? הסלעים לא מפריעים אחרי שמתרגלים אליהם (במיקרה שלי לפחות)

DaRזה אני

New member
קישקאשתא יא סברס

לא מתים עם זה אבל זה מכניס אותך למים לפעמים וצירך להיעזר בסבלנות ולחכות כמה שיותר זמן בפנים לא להילחם והכי חשוב לבדוק איפה הליש כדי לדעת איפה הגלשן לא נעים בכלל שהוק קופץ לראש ופותח לך אותו(מקרה לא נעים -- מניסיון אישי--) זרמים גל פה גל שם בדולפי מסודר רצחל אולי קצת בצפוני מגעיל אלב אל תיכנס לשם יא גנוב מסוכן שמה וזה לא גל

BADbob

New member
אההההההה

אמורים להגיע לתחתית של המערבולת ואז לשחות מלמטה לא? כל הזמן גלשתי בצפוני שם הרגשתי כאילו אני מאחורי שובר זה היה מסריח

DaRזה אני

New member
אתה לא מבין כמה

אתה טועה את מאחוריי שובר אבל שמה ניכנס זרם הפוך והקרקעית מחוברת רק בים גבוה טילים עם עוד גולשלים למה ניסחפים בקלות וקשה לצאת! זה שאת מאחוריי שובר זה לא אומר כלום שמע אחי את הים לא לומדים זה או שיש לך או שיאן לך ואם חשבת שבצפוני טוב אז אתה ממש טועה פשוט אין לך את זה כמה שלא תלמד צריך חוש והבנה "אל טבעית" אין מה לעשות לא נורא אבל בכל מקרה יותר טוב כמה שיוצר דרומה ככה יש צ'אנל לעלות ואז טיפה צפונה לחלק שמול הסוכה גג ושמה לתפוס לגים והכול מושלם!

BADbob

New member
אחלה

עכשיו תסביר בעברית...... חאלס אינ לא מבין תמונחים האלו כמה שהבנתי בקיצרו טוב לגלוש שם רק בימים גבוהים

BADbob

New member
אחלה

עכשיו תסביר בעברית...... חאלס אינ לא מבין תמונחים האלו כמה שהבנתי בקיצרו טוב לגלוש שם רק בימים גבוהים

mosquito

New member
עזוב אותך שטויות

אני גם גולש שם והוא סתם סיבך אותך תגלוש בקו אחד עם הסוכה וזהו שם הכי טוב וגם יש לך תמיד סימון לעצמך אם אתה נסחף. תשתדל תמיד להיות באותו הקו של הסוכה. וגם תזהר לא להיסחף יותר מדיי שמאלה (chinky beach) לאזור של השובר איפה הדייגים שלא תתפס בך איזה חכה שם ממש לא נעים (מנסיון) נ.ב מה אתם מדברים שניכם מסודר לא מסודר אתם גולשים לי בתוך אמבטיות עם גלים שזה הכי מסודר שיש, הדולפינריום זה חוף בן זונה והגלים שם מסודרים והכי כיף שם זה בים גבוהה בדיוק מהסיבה הזאת תלכו פעם בחיים שלכם לחוף פתוח ואז תראו מזה זרמים מערבולות וים לא מסודר

DaRזה אני

New member
אתה מוזר

כל מה שאני מדבר איתך פה זה על זה שאני גדלתי בצוק ובמנדרין ומה שידוע לי עד עכשיו לא שמו לא ישימו ואין שוברי גלים שמה אני אישית אוהב ת'חוף הפתוח יותר גובה ולפעמים גם יותר מסודר :) אז אל תכליל סתם אותי תכליל את פייט ובוברע לא אותי

למעלה