דולפין היי דולפין את אחלה
R RoboCoc New member 14/9/04 #1 שנה טובה ו ... מתוקה כמובן -> והסליחה עם נשות הפורום לא מצאתי גבר עם דבש.
ד ד ו ל פ י ן 11 New member 16/9/04 #13 מה גרם לך לחשוב ככה? תודה תודה, בהחלט מצדיק את הכינוי שלך ומה גרם לך לחשוב ככה עלי?
M Master Gi New member 15/9/04 #4 שנה טובה לכל חברי הפורום באשר הם נמצאים הלואי וכל משאלותיכם תתגשמנה ומאווייכם יענו
ד ד ו ל פ י ן 11 New member 15/9/04 #5 לכל ידידי../images/Emo140.gif לידידי , שעונים לי, משתפים אותי ומתרגשים יחד איתי שנה טובה לכם, שנת פנטזיות, שנת עינוגים, שנת הגשמות שכל משאלותיכם תתגשמנה (או לפחות חלקן)
לכל ידידי../images/Emo140.gif לידידי , שעונים לי, משתפים אותי ומתרגשים יחד איתי שנה טובה לכם, שנת פנטזיות, שנת עינוגים, שנת הגשמות שכל משאלותיכם תתגשמנה (או לפחות חלקן)
נ נחמד מאוד ואדם New member 15/9/04 #8 לדולפין המתוקה מאחל לך לממש את הפנטזיות היום ובכל יום ושייעו כולם שאת הכי הכי אוהב משה
נ נחמד מאוד ואדם New member 15/9/04 #9 דולפין חמודתי עשי מה שטוב לך בחיים והלוואי שגם זה יתממש באהבה ובהערצה משה
B bugbuster New member 15/9/04 #10 ../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif שנה טובה לכולם. שלא בטובתו של רובוקוק אולי, אני מנצל"ש את הודעתו, ומשרשר את כל איחולי הברכות לאשכול אחד. ומצרף כמובן את ברכתי. תהא זו שנה בה לא תחדלנה פנטזיות מלהכתב כאן. כן, לו יהי.
../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif../images/Emo75.gif שנה טובה לכולם. שלא בטובתו של רובוקוק אולי, אני מנצל"ש את הודעתו, ומשרשר את כל איחולי הברכות לאשכול אחד. ומצרף כמובן את ברכתי. תהא זו שנה בה לא תחדלנה פנטזיות מלהכתב כאן. כן, לו יהי.
ש שרית 114 New member 15/9/04 #11 שנה טובה (באגי תפתח לקרוא). לכל חבריי הפורום. ולך באגי היקר שנה טובה ומאושרת וחמה. כל כך שמחה להכיר אותך איש יקר ונפלא ותודה על הכל
שנה טובה (באגי תפתח לקרוא). לכל חבריי הפורום. ולך באגי היקר שנה טובה ומאושרת וחמה. כל כך שמחה להכיר אותך איש יקר ונפלא ותודה על הכל