~שנה טובה ומתוקה~

ד י ק ו ש

New member
~שנה טובה ומתוקה~

שלום לכולם!! הנה מתחילה לה שנה חדשהה.. והגיע הזמן שנברך אחד את השנייי אז השרשור הזה מיועד לברכותתת והוא יישאר כאן עד סוף החג , בראש הפורום... אזזז אני מאחלת לכל אחד מכם שתהיה זו שנה מקסימה , בלתי נשכחת , מלאת חיוכים, הצלחות , אהבות , שמחות , וכל דבר שיעשה לכם רק טוב!! שתדעו לתת בלי לדרוש לקבל משו בחזרה ושתקבלו המוןןןןןןן!!!! שנה מתוקה ונפלאה לכולםםםםםםם!!! אוהבת המון!!! דיקלה ;)

לכל הפורום המקסים!!!

אני רוצה לאחל לכולם שתהיה שנה טובה
ומתוקה
שתהיה שנה מדהימה, עם המון הצלחה בכל התחומים!! אוהבת אתכם תמיד רותם

לכל הפורוםםםםם המושלם...!!

אני רוצה לאחת לכם שתהיהיה לכם שנה מקסימה ומתוקה כמו דבש..! שיהיה המון הצלחה בשנה הזאתתת וגם שיהיה אהבההה
וגם למאיוש שתיהיה שנה מקסימה ושהדיסק כמובן יצליחחח.. אוהבת אותכם מאודדדדד
מאי

שנה טובה לכולםםםםםםם!!!../images/Emo13.gif

פורום נחמד שליי!! שתהיה לכולכם שנה טובה ומתוקה, שנה של אושר,אהבה,עושר,בריאות, וכל מה שאתם מצפים מעצמכם לשנה החדשה יתגשם-אמן!!! שבאמת יהיה רק טובבבבבב!!!!! שתדעו לחייך תמיד ויחייכו אליכם בחזרה!!=)))))... שנה טובה לכולם אוהבת אותכם!! ליאתייי

הברכות שלי!

לספיררררר... שנה טובה ומתוקה..!! שנת אושר בריאות אהבה והכל! למלודי כנל!! שוב שנה מתוקה!!!!!!!!!!!!!!!

חג שמח ושנה טובה ומתוקה לפורום

האהוב שלי! אני רוצה לאחל לכם מכל הלב שנה של הצלחה , שנה מאושרת הרבה בריאות ושתמיד תמיד תהיו מאושרים! אוהבת המון חןןן

אביבוש7

New member
שתהיה לכולנו שנה מקסימהה!!!../images/Emo74.gif

רק רציתי לאחל לכם ש... שתהה לכם שנה טובה שנת שלום וברכה שנת שגשוג ופריחה שנה פסטוראלית שנת הגשמות של כל המשאלות של כל החלומות שנה של בריאות שנה של שלווה שנת שפע של אור שנה מלאת אהבה שנה אידיאלית שנה לנשמה בקיצור... שתהיה לכם שנה מדהימה! שנה טובה וחג שמח לכולם!!! אוהבת אתכם המון!! אביבו'ש:)

sivan1207

New member
שנה טובההה

לפורום הכי שולט בתפוז... אני אוהבתת אתתת כולכם.. שנה טובה ומאושרת...שכל חלומתכם יתגשמו...אל תפסיקו לחייך לרגע... כי החיוך הוא קו עקום שמישר הכל!!! ושיהיה הצלחה בכל התחומים... שתדעו רק טוב.. שמחה בלי שניה של עצב... שנזכה לראות את מאיה מופיעה הרבה... או אפילו סתם ככה... אוהבתתת :)

shirush1811

New member
שנה טובה!! לכל פורום מאיה בוסקילה!!

שתהיה לכם שנה טובה ומתוקה
מפורום השיר שלנו

לכל הפורום המדהים הזהה !! =))

שנה טובה ומתוקהה !! שנת בריאות,כיף,חיוכים,אהבה,הצלחה וכל מה שתרצו !! אתם פורום מדהיםםם ושמחה שיצא לי להכיר אותכם !! =) אוהבת תמיד ושנה טובה -נויוש- ד"א... אני נוסעת מחר בבוקר לבית מלון אז אני לא יהיה פה שלושה ימים... ביו'ששש חבריםם

יע7ה

New member
חחח..הרבה שמן לא הייתי כאן..

אין לי זמן להיות בפורם אבל אני כותבת שנה טובה לפורום !!!

למעלה