שנה טובה ומתוקה

תמר 45

New member
שנה טובה ומתוקה

אכן זמן רב לא כתבתי בפורום זה. מידי פעם נכנסת, קוראת אך לא בא לי, או7 יותר נכון, אין בכוחי לכתוב. הספקנו להחליף לאבא 2 מטפלות. כל אחת וסיבותיה. המצב של אבא הולך ומדרדר. חלק מהיום הוא עצבני ביותר, צועק, כועס. המטפלת פוחדת לרדת איתו למטה [ ובצדק]. יש לו נטייה לברוח לכביש , לעצור מכוניות נוסעות, שיקחו אותו אל ביתי או לאחותי. הוזעקתי כבר פעמיים על ידי המטפלת, שהיתה חסרת אונים. היא יורדת איתו רק בימים שהוא רגוע, ובדרך כלל בבוקר. הבעיה היא שהוא מתעורר מאוד מאוחר. לעיתים בסביבות 12 בצהרים, לאחר שהעביר את המטפלת ליל סיוטים. הבעיה אינו הכי נקי בעולם אבל אינני מעירה למטפלת דבר בשלב זה. העיקר שתטפל באבא כמו שצריך. עצוב לי מאוד לראות את אבא במצבו.לעיתים אין לי כוח וסבלנות לשמוע את עולם דמיונו. אבל... אבא זה אבא... מאחלת לכולכם התמודדות קלה עם המחלה הכל כך נורא. שנת בריאות למטפלים ולמאפלות וכל שנבקש לו יהי....

תמר יקרה , ליבי איתך

ראיתי את אביך , אדם כזה נחמד ושקט ועדין ועצוב מאד שגם הוא מתחיל לסבול מכל תופעות הלואי של המחלה הקשה הזו כפי שקראת אולי גם אלינו הגיעה האלימות והכעס ובעצם הם לא מודעים על מה הם כועסים מאחלת לך שהמטפלת הזו תחזיק מעמד ותהיה סבלנית וטובה אליו ולך יקרה , שגם את תצליחי להתמודד עם המצב של אביך ולמצוא את הדרך לזרום עם השינויים שנה טובה, שנה של בשורות טובות וכוחות מחודשים חיבוקים להתראות, טובה

למעלה