../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gifא~נ~י עונה../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif
1.מהו החג האהוב עלייך למה?- פסח, כי זה החג הכי ארוך והכי הרבה חופש וגם יש לי יום הולדת יום אחרי הג 2.מה אתה הכי אוהב בחגים?- חופש 3.יש מקום מיוחד שאתה אוהב לעשות בו את החג(בבית שלך,אצל סבא וסבתא)?- אין משו מיוחד... הכל טוב חחח 4.מה אתם עושים יום אחרי החג (רובצים בבית,מטיילים על המשפחה)?- טלוי איזה חג... אבל בדרך ככל יוצאת עם חברים 5.מכל המאכלים המיוחדים שיש בחגים-איזה מאכל אתה הכי אוהב(סופגניות,לביבות,תפוח בדבש,מאכלי חלב וכל זה)?- סופגניות 6.אתה אוהב לאכול את כל הברכות האלה שיש בפסח וראש השנה או שאתה נגעל מזה מוות?- הא? לאכול ברכות? 7.נגיד שיכולת לארח איזשהו מפורסם באחד החגים-איזה מפורסם זה יהיה ואיזה חג זה יהיה למה?- ג'סטין דההה והיתי מזמינה אותו לפסח כי זה הכי ארוך וכי הוא היה קונה לי משו מגניב ליום הולדת חחחח 8.לאיזה חג לא היית מזמין סלב(לא מהארץ)למה(בגלל האוכל,בגלל שהחג לא מיוחד)?- אממ... ג'סטין מוזמן בכל חג חחח 9.האם אתם מאלה שקונים מתנות לכל אחד מהמשפחה בחגים ?- לא.. 10.האם אתם יוצאים למסיבות שיש בחג?- כן 11.אתה שולח כרטיסי ברכה בראש השנה?- כן אבל לא לכולם 12.מה מהברכות של ראש השנה אתה הכי אוהב(מהאוכל כאילו)?- כלום 13.אתה הולך לבית כנסת ביום כיפור?- לאאאאאאאאאאאא 14.אתה צם ביום כיפור?- כן אבל אני יכולה לאכול משו.. ואני לא צמה כי זה כתוב בתנ"ך או משו(
) או איפה שזה לא כתוב אלא כי אני עושה הפסקה מאוכל ואם בא לי משו אז אני אוכלת 14.המשפחה שלכם בונה סוכה?- לא 16.ידע כללי-למה בכלל צריכים לשבת/לבנות בסוכה?- מאיפה לי.. זה משו מהתנ"ך אז זה ממש אבל ממש לא מעניין אותי 17.בחנוכה אתם מדליקים את כל החנוכיה ?-לפעמים.. בישהיל הקטע חחח 18.אתם אוהבים סביבונים(הייתי חייבת לשאול את זה)?- לא זה טינוקי דבילי ומאיפה בא בכלל הקטע של זה? 19.אתה מתחפש בפורים? מה הייתה התחפושת האחרונה שלך?- כבר לא... בפורים האחרון שמתי כזה כובע ענק והלכתי לבצפר 20.אתם שולחים משלוחי מנות בפורים?- לא 21.ועוד ידע כללי-מה עושים בטו בשבט?- ביד 22.השלימו לפי השיר-"השקדיה פורחת ו..."?-
כאן זורחת (?) 23.אתם שומרים על המצווה של לא לאכול לחם בפסח ואוכלים מצות או שאתם אוכלים לחם?- אוכלת לכם 24.אתם משאירים כוס עם יין לאליהו הנביא?- חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
איזה שאלה קורעת חחח כן בטח כאילו שהוא יבוא וכאילו שהוא קיים 25.אם מה אתה הכי אוהב לאכול מצות?-שוקולד 26.לידע כללי-בת כמה תהייה ארץ ישראל השנה?- 57 27.ועוד ידע כללי-מהם שלושת הרגלים?- איזה מישו עם 3 רגליים
חחח DON'T KNOW AND DON'T CARE 28.השירים של איזה חג הכי יפים?- אחאאאד מי יודע אחאאאד אני יודע 29.איזה שיר של איזה חג הוא האהוב עלייך?
לא יודעת חחחח