שנה טובה ויש לי שאלה

שנה טובה ויש לי שאלה

האם אנשים שאנחנו פוגשים הם תמיד מדריכים שלנו? או שאנחנו גם לפעמים מדריכים שלהם? האם אנחנו עושים תמיד את תפקידנו כאן בחיים? האם אנחנו נפגשים עם האנשים שמתאים לנו להפגש כל הזמן? האם התובנות שלנו באות מזה שאנחנו נפגשים עם האנשים המתאימים או שזה טרנספורמציה ועיבוד של כל המידע שיש לנו מדברים שאנחנו אוספים בדרך ואנשים שאנחנו פוגשים???

ושאלה בקשר לתקשור

מישהי אמרה לי שהייתי בגלגול שמאן אינדיאני אז מה זה אומר לגבי הגלגול הנוכחי שלי????

רותי 11

New member
ניצת אור - אתמול והיום הייתי

מאוד עסוקה ככה שלא היה לי ממש זמן לענות או להגיב

רותי 11

New member
לגבי אותו גלגול

אם באת לעסוק בריפוי אז משם את אמורה לשאוב חלק מהיכולות שלך או האיכויות של אותו גלגול כולנו לאורך כל הגלגולים היינו גם מרפאים וגם מתקשרים ובעצם אנשי רוח.

רותי 11

New member
ניצת האור יקרה ../images/Emo140.gif

האנשים שאנחנו פוגשים הם נשמות שבאו לעזור לנו ואנחנו להם בשיעורים ובתיקונים שיש לנו לעשות. זה הדיי אחד משקף את השני אחד עוזר לשני. התובנות בהחלט באות בעקבות המפגשים והקושי או ההנאה שיש לנו באותם מפגשים, אנחנו נפגוש אנשים בהתאם למה שאנחנו צריכים ללמוד או לתקן, אם למדנו מהר אנחנו לא נפגשו אנשים מסויימים שהיו אמורים לבוא ולעזור לנו בהמשך הדרך. לא סתם אומרים שאנחנו צריכים להעריך את האנשים שעושים לנו "חיים קשים" כי הם אלה שעוזרים לנו בשיעורים הקשים ביותר.

תודה על תשובותך../images/Emo168.gif../images/Emo23.gif

ושיהיה לך ולכולנו חג שמח

למעלה