hoping2befound
New member
שנה טובה וחג שמח
מה נשמע? איפה את ליצ'י? שומעים רגע.. וואלה עכשיו משעמם לי, אני פותח את הגוגל ומנסה לחשוב לאיזה אתר כדאי להיכנס משהו פרודקטיבי לעשות עם הזמן , ויש לי הרבה זמן יש רעיונות? יאללה שדרו ! אני אנסה לעלות גם כן רעיונות לאכול לשחק משחק מחשב לצייר לא.. כבר עברנו את הגן ( מתאים לאנשים כשרוניים ) לנגן - משעמם .. וכולם גם הולכים לישון ....לדבר! אבל אין עם מי
להתקשר למישהו מפעם ולהגיד לו שנה טובה וחג שמח , להגיד את זה בהרגשת ביטחון מלאה ושמחה אחרת יש סיכוי שהוא יסיים את השיחה ויגיד "טוב אחי.. אני חייב לזוז קוראים לי , נדבר , סלאמת " אז מה.. מה נעשה מה נעשה בערב ראש השנה אהההההה!!!@$!@$!@.............. סליחה, קפץ עליי חומייני טוב.. אז בוא נראה.. מה שנשאר, זה לשבת פה ולדבר איתכם אחיי ורעיי ואחיותיי
מה נשמע? איפה את ליצ'י? שומעים רגע.. וואלה עכשיו משעמם לי, אני פותח את הגוגל ומנסה לחשוב לאיזה אתר כדאי להיכנס משהו פרודקטיבי לעשות עם הזמן , ויש לי הרבה זמן יש רעיונות? יאללה שדרו ! אני אנסה לעלות גם כן רעיונות לאכול לשחק משחק מחשב לצייר לא.. כבר עברנו את הגן ( מתאים לאנשים כשרוניים ) לנגן - משעמם .. וכולם גם הולכים לישון ....לדבר! אבל אין עם מי