שנה טובה וגמר חתימה טובה

שנה טובה וגמר חתימה טובה

למרות שלא כתבתי לכם כבר זמן מה

וכשנכנסתי מידי פעם ראיתי שלא שאלתם "היכן נעלמתי"

רציתי לאחל לכולכם שנה טובה ולצמים צום מועיל........

שנת בריאות
שנה ללא כאבים מיותרים וחדשים
שנת אושר שמחה פנימית וחיצונית
שנה שבא יתמלאו רוב בקשותיכם לטובה

אמן ואמן
עמית

סנפיר יקר,

לא הספקנו לשאול לאן נעלמת.
לפחות אני.

בכל זאת, ארבעה ימים של חג
ועוד ימים של לקראת חג, ואז שבוע שהייתי חולה, והנחתי שגם האחרים כאן בכל מיני, אתה יודע, חודש תשרי הוא חודש שבו בעיקר חיים "בין החגים" ולא ממש חשים שגרה.

איך אתה מרגיש?
איך התארגנו לך הדברים?
איך נפתחה שנת הלימודים?

וכמובן, שנה טובה וחתימה טובה - לך ולכל באי הפורום שלנו.

עוד יבואו ימים

כמה השם של הניק שלך מתאימות למצב

אחרי יום הכיפורים אני מקווה שעוד יבואו ימים טובים לי ולכולכם ולעם ישראל כולו.... לצערי שוב נאסר עליי לצום רב של בית הכנסת שמע שאני מתכון לצום ואחרי שיחה לא פשוטה עמו בא בכיתי לא מעט ששוב נאסר עליי לצום קבלתי את ההבנה שאין כמעט שום סיכוי שאני מסיים את הצום הזה אכלתי ושתיתי ביום החשוב הזה.

אני מרגיש ממש לא טוב ולכן גם לא ביקרתי כאן כמו שכתבתי כאן בעבר שאני במצב קשה אני תמיד מתכנס בעצמי ומחפש כוחות נוספים להמשך המלחמה הפרטית שלי במחלתי וכאביי.

חלק מהדברים לא הסתדרו לי ומצבי הרפואי נמצא בנסיגה עצומה ומצטרף אליו גם מצב נפשי קשה שתמיד נדבקים אצלי אחד לשני.

לקראת ראש השנה רציתי ועזרתי לכמות אדירה של משפחות נזקקות לאוכל לחג ולשבת שהייתה צמודה אליו אך שכחתי לשמור על עצמי מה שפשוט גרם לי ולגופי קריסה קשה מאד ודרדור מחודש של הבעיות הגופניות אצלי.

אני שוב ברמות סוכר מטורפות שצונחות להיפוגליקמיה נמוכות מאד עם התעלפויות בכמה מקרים, מערכת העצבים נפגעה עוד קצת והטיפול שחשבתי שיהיה טוב יותר בקופה אליה עברתי התברר כגרוע מאד אולי אפילו ברמת ההזנחה.

אך לא הכל רע - שנת הלימודים של הילדה נפתחה בצורה מצוינת עבורה ועבורי ברמות שלא תיארתי שיהיו לה היא מאושרת ומצליחה והמאיות שהיו לה לפני שלוש שנים התחילו לחזור.
היא כבר יצאה להפלגה נבחרה לעשות קורס מכים ותצא כנציגה עם עוד אחרים במדים של חייל הים לטיול לפולין (מקווה שיהיה לי הכסף להשלים לה כרגע אין לי)

גם שנת הלימודים שלי הסתיימה בהצלחה מרובה עם ציון ממוצע של 93 (אימא שלי אומרת שכל הציונים שלי ביחד בכיתה י' היו 93) חחח ואחרי החג אני מתחיל קורס גישור שניתן לי ע"י המכללה לאור הציונים שלי השנה.

לכבוד חג הסוכות הקמתי סוכה גדולה מאד שמחה ומוארת ובהזדמנות זו אני מזמין את כולכם לבוא לסוכתי באחד הימים של החג לשמוח לשיר ולהתכבד ממה שביכולתי להציע.

לסיום כנהוג אצלנו אבקש סליחה אם בכתבי פגעתי או עלבתי באחד מכם או באחת מכן.

שנה טובה
וגמר חתימה טובה לכולנו

עמית

אתה צריך לשמור על עצמך, אני יודע שאיכפת לך מאוד לעזור לאחרים, אבל אם אתה קורס ונופל אז זה בהחלט לא עוזר לאחרים.
לי היו מחשבות מאוד לא טובות בשבועות האחרונים, אפילו חס מלהזכיר ובאמת אני לא מעיז להגיד, והבנתי שלא תמיד מה שנראה אולי ה"פיתרון הקל" ביותר הוא עלול להתגלות כרע מאוד, בעיקר לאחרים, ולכן עלינו לשמור על עצמנו עם כל הרצון והצורך, ולך יש הרבה הרבה רצון לעזור לאחרים, אז שמור על עצמך וכך תוכל לעזור לאחרים יותר, אולי לעזור בדרכים אחרות שלא מוציאות ממך מאמצים מסוכנים

הב הבבבב

נראה לי שאני צריך לשים דלק ברכב לבוא אלייך לתת לך חיבוק ונגיחה ביחד רק עבר יום כיפור ואתה כבר מרגיז לי תנשמה אחי.

אל תברח לי מהעולם למרות שהוא לא משהו לחולים

קבל מכאן חיזוקית ממני

תודה עמית, אני בהחלט לא אתנגד

לקצת חברה, האמת שזה אחד הדברים שיותר מטרידים, שעברתי לאיזור כאן, ובמיוחד כאשר גרתי בישוב הנידח ימח שמו וזכרו שבכלל בודד אותי,
נותקתי מחברים, ולא יצרתי קשרים חדשים לצערי,
אז נכון זה שאני עברתי לגור עם בת זוגתי שתחיה שיכולה להכיל כמה חברים ביחד, אבל יש גם ילדים, יש עומס,
ובעיקר יש הרבה רעש, שזה ממש לא טוב לכאבי ראש,
בנוסף אני מרגיש כאילו לא מספיק ש"זכיתי" במתנה הנפלאה של לקויי ראיה ושמיעה, נוסף לי הכאבי הראש האלו, שהם בהחלט ממררים לי את החיים,
טוב שפכתי, זה לא לרשת,
תודה על ההקשבה

מתנות

לא ענית לי על מה חשבת ואת המתנות שלך תשנה לדברים טובים יותר

ושפוך מה בא לך אני סופג הכל

עמית, זה לא לכאן

למרות שיש כאן אנשים תומכים, זה גם משהו בקמוצי ליבי שמעדיף לא לשחרר יותר מידי, זה פינה אפלה שעולה בימים הקשים של ההתקפים.

מכיר את זה מקרוב

אני די מכיר את מה שאתה מדבר ואפילו מקרוב נראה לי

אתה יודע איך לדבר איתי מעבר לפורום

אלרונד יקר

תשמע, מה שאתה עובר הוא לא פשוט. אין בזה ספק.
אבל אתה מוכרח מוכרח להבין ולראות את האור - הצלחת להקים משפחה, הצלחת להביא ילדים לעולם, יש לך בת זוג אוהבת ומכילה, ויש לך יכולת מופלאה לחיות, למרות הקושי.

אתה מוכרח להכיר בערך של זה. זה לא מובן מאליו.

אני יודעת שמתוך הכאב והקושי, לפעמים אתה רק רוצה שקט, ולהיעלם.
אני כבר כמה חודשים טובים אומרת, שהייתי שמחה אילו הייתי יכולה להיכנס לאיזו מערה לכמה חודשים, ולהישאר בה, עד שהכול בעולם החיצוני ישתנה. עד שהדברים הרעים שממלאים עכשיו את החיים שלי ייעלמו להם מעצמם, או לפחות עד שאאזור קצת כוח כדי להתמודד איתם.
אבל אנחנו יודעים, שלצערנו אי אפשר.
ואני יודעת ומכירה את התחושה שאתה חושב שאם לא תהיה כאן, הכול ייפתר. אבל כמו שאמרת, זה לא נפתר. זה רק מסבך הכול יותר. בשביל כל האחרים.

בכל מקרה, תדע, שכולנו כאן בשבילך. אתה מוזמן "לשפוך" כאן את כל מה שאתה צריך ורוצה. אנחנו אותך, והאמת, אני חושבת שכל אחד מאתנו עובר לפחות פעמיים ביום את המחשבה הזאת שלך.

אבל החיים יקרים יותר.
קבל חיבוק גדול בינתיים

תודה לך יקירתי

כרגע אין לי איך להגיב, אבל מחזיר

וגם מספר שהיום הגענו להבנה שיש משהו שעוזר די טוב וזה חמצן,
יש לי הפניה קבועה למרפאה לחמצן עד שאגיע למרפאת כאב לקבל אישור לבית.

סנפיר, כרגיל

אתה משמח אפילו כשאתה כותב דברים לא ממש שמחים...
אתה מעורר השראה, ואני שמחה שאתה כזה. הרוח הפנימית שלנו היא מה שמאפשר לנו להמשיך ולהילחם במלחמה הזאת על החיים.

מאחלת לך שההמשך של השבוע יהיה טוב יותר, ושאחרי החגים, כבר תראה הבדל של ממש ותוכל לשמוח שמחה אמתית ומלאה.

חג שמח!

עמית היקר

זה שלא שאלתי, כי ידעתי שאתה עסוק בטיפולים, ולא היה לי ברור אם אתה יכול ליצור קשר, אבל אני שמח שקפצת
התגעתגתי!!

צום קל לצמים, שקט ושלווה לאחרים

שלום חברי היקר

מה שלומך?

איך הבית החדש?

אכן עקבתי אחרי מה שקורה כאן אך ללא מצב רוח להגיב.
גם אני התגעגעתי אליך וכמו שאמרתי לך יש לי מתנה לך ולאשתך לבית החדש.
בקרוב אני אמור להגיע לצפון ואעביר לך את זה.
כמובן וכמו שכתבתי לעוד יבואו ימים אשמח שתבואו לבקר בסוכתי.

גם אני התגעגעתי אלייך
נשתמע

העיקר שתרגיש טוב

שאני קורא פה אני מבין שהתקופה הזו (תקופת המעבר - סתיו) קשה לכולנו, צריך להוציא חוק נגד תקופות מעבר

bimbo.

New member
סנפיר יקר, מאוד הצטערתי לקרוא את מה שאתה עובר

לצערי אין ביכולתי לעזור לך, אלא רק לשלוח לך המון
מכל ה-

ולאחל לך שהירידה בבריאות היא צורך עליה והתאוששות.

שאפו על הציונים של בתך ושלך. מה אתה לומד?
שמור על כוחותיך.

ושתהיה לך ולכולנו שנה טובה ומבורכת בבריאות ושמחה.

bimbo תודה

תודה רבה

לימודי הם לימודי משפטים סיימתי שנה ראשונה התחום אליו אני מתכוון לפנות הוא חוקי הביטוח הלאומי,חוקי עיריות, עמותות, חוזים, חברות, ומשרדי ממשלה.

מאד קשה לשמור על כוחות שהרגל מוגלתית ואני לא יישן מעבר לשעה וחצי ב 24 שעות.

bimbo.

New member
סנפיר, אתה לומד לימודים קשים

ויש לך כוחות נפשיים רבים אם אתה מצליח לעמוד בהם בכבוד,
למרות חוסר השינה והכאבים הקשים.

שולחת לך
שתשמור עליך
ותחייך אותך.

למעלה