שנה טובה וגמר חתימה טובה- התייעצות

שנה טובה וגמר חתימה טובה- התייעצות

כידוע לכם עברתי בדיקת EEG בשינה התוצאות יצאו תקינות ודיברתי עם הנוירולוגית שלי והיא אמרה בנוגע להפסקת הכדורים שבמקרה ואני יחליט להפסיק ליטול כדורים ואני יכול להפסיק אך מבחינה רפואית זה שהבדיקות יצאו תקינות זה לא אומר שאני לא מאובחן כחולה אפי` אלא רק כשעשיתי את הבדיקות לא היה הפרעה נוירולוגית במוח אי לכך אם אני מפסיק לקחת כדורים יש לי סיכוי של בערך יותר מ 40 אחוז שזה יחזור מה אתם אומרים להפסיק או להמשיך לקחת כדורים זקוק לתשובה בדחיפות

המשך

כי הרי ברור שאת הסיכון אני יצטרך לקחת אם לא כרגע אז עוד שנה או שנתיים זה לא לכל החיים ולהזכירכם אני כרגע שנתיים וחצי ללא התקפים המינון שלי זה טרילפטין 900 מג ליום

aerox

New member
אני חושב שעדיף שתמשיך

אני ללא התקפים 3.5 שנים , ו EEG גם יצא תקין אני חושב שלהוריד כדורים זה פזיזות יתר נסה להוריד מהמינון ולא לגמרי ותראה איך אתה מסתדר עם זה ,בהצלחה - Aerox

אני שאלתי אותה ואמרה שלגבי סיכון

זה אותו סיכון אפילו אם אני מפסיק בעוד שנתיים כך שזה לא משנה אם אתה 3.5 שנים מאוזן או שנתיים

aerox

New member
מה שמתאים לך ....

אני מטופל אצל מומחה שלא ממש בעד להפסיק טיפול רק באיטיות ובזהירות היו מקרים מעולם שאנשים הפסיקו וההתקפים חזרו כל ענייו לגופו תנסה תראה .אני אישית לא בעד.

DesertVoise

New member
להוריד לאט זה טוב

אבל יש מינון יעיל שמתחתיו ידוע (לא לנו- לרופאים) שהתרופה זה כמו סוכריה. להוריד תרופה זה בהחלט מפחיד, אבל 40% זה סיכוי טוב, כאן בפורום ברור שלא יהיו דוגמאות של הצלחה להורדת מינון, כי הם לא יכנסו לפורום, הם ממיזמן לא חיים את זה. אני מאחל לך את כל המזל בעולם שתהיה ב-40%. בהצלחה בי

DesertVoise

New member
לידיעה

בהחלט יכול לקרות מצב שלאחר הורדת תרופות, ואם יהיה התקף, המינון של התרופה הקודמת לא יתאים, וידרש סבב חיפושים לאיזון חדש. אבל עדין שווה את הורדת התרופות.

DesertVoise על כמה % הצלחה ידוע?

בארץ ובעולם? זכור לי שאתה קורא גם באתרים מחו"ל...מה אומרים מעבר לים? אני לא שקטה בקשר להפסקת מינון רוני, אני עוד רוצה לקרוא מה אומרים כאן החבר'ה, בוא לא נמהר, החיפזון...אתה כבר יודע, ובנוסף, תמיד כדאי לשמוע חוות דעת נוספת אם אפשר כמובן,

השאלה דינה מה כבר יכול להיות

חוות דעת נוספת שתאמר את מה שהנוירולוגית הקודמת אמרה

או שלא???

כתב לך DesertVoise ,שעלול להיות מצב חס וחלילה של ירידה במינון ואז דברים לא מסתדרים כפי שמקווים, מסתבר לפי מה שהוא כותב שאז עלולה להיות בעיה במציאת תרופה מתאימה משום מה, לא הבנתי את הסיבה לכך- סביר להניח שקיימת סיבה כלשהי. זה כשלעצמו מטריד אותי, ובכל תחום אני למדתי בדרך הקשה להקשיב לפחות לשני מומחים לפני שאני נוקטת בעמדה, מדובר בגוף שלנו... בנוסף, אני לא יודעת בכמה אחוזי הצלחה מדובר בארץ/בעולם וגם זה גורם לי לעצור ולרצות לדעת. אתה צריך להבין שאני לא שוללת חס ושלום, אני פשוט אומרת, בוא נבדוק הכל מכל כיוון אפשרי כדי שנדע, ידע=כוח!

aerox

New member
שוב אתם מדברים על אחוזי הצלחה

ופה מדובר בגוף לגופו של אדם כל אדם זה כלפי עצמו אולי הוא יוריד את הכדורים ולא יהיו לו התקפים יותר בחיים וישכח מן המחלה אולי הוא יוריד ויקבל התקפים גדולים יותר חלילה ,שוב פעם עצה שלי חכה עם הורדת המינון לפי דעתי אין מה למהר הרי במילא אתה מאוזן ? אתה חי חיים רגילים , קח לך עוד חצי שנה עוד שנה ,תתיעץ עם עוד רופא שהוא מומחה תאמין לי רק לטובתך

חייםלוי

Member
מנהל
גם אני נגד הורדה פזיזה מדי של

תרופות. כפי שנאמר כבר אם אתה מאוזן עם התרופות למה לא להמשיך אתן. מילא, אם היו לך תופעות לוואי לא נעימות הייתי מבין אבל כשאתה חי חיים נורמליים עם התרופות לא הייתי ממליץ להפסיק. גם 40% זה הרבה ולך תדע אם אתה בקבוצה הזאת. תתייעץ עוד ותשקול טוב טוב לפני שאתה מפסיק.

תודה רבה

על הדאגה הכנה שלכם כלפי אני אשקול את הדברים שוב אני לא כל כך מהר מוריד רק התייעצתי לגבי הנתונים שוב תודה רבה כל טוב

DesertVoise

New member
הי

מתוך מאמר בסרגל שתרגמתי: 75% מהאנשים שהם ללא התקפים תוך נטילת תרופות בין 2 ל-5 שנים יכולים להפסיק בהצלחה את התרופות. אבל צריך להבין שיש 40 סוגי אפילפסיה ולכול אחת הסיכוי שלה. כזכור היתה כאן אמא שבנה היה 7 שנים ללא תרופות וכאשר חזר ההתקף , קשה היה לאזן אותו. כלומר לאחר הפסקת תרופות, באם חוזר התקף, יש סיכוי שהפעם האיזון ידרוש התלפת תרופות או מינון. הסיבה היחידה שכדאי לגשת לחוות דעת נוספת, היא לשמוע אם הוא מעריך את הסיכויים. כמובן אם הרופא הוא מהמומחים אין טעם בכך. דרך נוספת היא לדעת את סוג האפילפסיה להכנס לאתר http://www.epilepsy.com/ ושם יש אפשרות למצוא את הנתון של הסיכוי.

למעלה