שנה טובה!+השלמות

שנה טובה!+השלמות

לא הייתי כאן פור א-וויל... שנה טובה ומבורכת לכולם. אני באמת מתכננת שזו תהיה לכולנו שנה ממש ממש ממש טובה. מתכננת=זה תלוי בנו (לפעמים אני יותר מידי פלצנית בשביל לחיות). אם נהיה טובים, חיוביים, אופטימים, נחמדים-סתם ככה, כל הזמן, במיוחד כשאנחנו אמורים להיות רעים, מניאקים, שליליים, פסימים, ועצבניים. אם נעשה את זה תהיה שנה טובה. עכשיו די. השלמות:
ספירה ותומר (נידמה לי שרק הם שלחו ברכות אישיות), תודה רבה אני מקווה שבירכתכם תתגשם.
קניתי את הדיסק "חמלה" של חמי רודנר בשוק הדיסקים עוד לא הספקתי להקשיב אבל זה משמח אותי. חברה שלי קנתה לי ליומולדת את הדיסק "האחר" של ברי סחרוף. אני מקשיבה לו כעת, עדיין לא ממש מתחברת אבל די אוהבת. אני אף פעם לא מתחברת לדיסקים בהתחלה.
אמממ ספיר-שוב- אני מרגישה ממש רע לגבי מה ש"הרווחתי" מההופעה. זה כל כך לא מתאים לי לעשות אני לא אוהבת אנשים שעושים כאלו דברים. |נו היה עוד אחד של ראש השנה| מנהל הפורום שלנו- שגיא זה פשוט ענק!!! שתדע שבתור מי שהקים ומנהל לגמרי בעצמו את הפורום הזה יש לך חלק יותר מענק בזה ואתה יכול להיות ממש גאה. ולפורום-סוף סוף קיבלנו הכרה רישמית!! |נו אני יודעת מה זה היה-|בזז|| נועה!!! אני יכול להיות מתחילה ללמוד פלמנקו!!! היה לי היום שיעור ניסיון ואני מאוד אוהבת את זה (כצפוי) אני רק צריכה לבדוק איך זה מסתדר עם ה $$$ ועם ה |זמן|-מי יודע אולי יש לזה אייקון.
מצאתי מקום לרקוד בו ( תומר, גל, כל מי שהיה שותף להתלבטויות הבלתי פוסקות שלי לגבי זה). מקום מצויין, מאוד מקצועי, מורה מקסימה ומצויינת לקלאסי, כיף גדול.
יש לי כבר 36 שניות שאני מאוהבת בהן מהריקוד סיום שלי. יש לי מוטיבים, לבוש, אביזרים, מוסיקה(רק עדיין אין מי שינגן אותה), רעיון כולל ושלם, מוטיבים תנועתיים שאני ממש אוהבת, תהליך יצירה פורה יחסית שבא מאוד מהלב, ושום אבל שום סיבה להילחץ!!!! אני רגועה! והחלטתי לא להסביר לכם שום דבר על הריקוד סיום כדי שתבואו להופעת סוף שנה ותראו אותו יתומים מדעה קודמת.
שיט אני חייבת ללכת להתלבש לראש השנה. |בזז| גל!- אהבת חיי, משוש ליבי, הרחוק ממני. אני מתגעגעת נורא!
עדיין חברה לי מורה לתיאטרון/מחול בשביל הפרוייקט -אם מישהו מכיר אנשים תורמים שיהיו מוכנים להתנדב למען מטרה חשובה-תודה.
מפורסמת ברדיו איזו עצומה שניסח עמי אילון לפיתרון המצב כשהרעיון הוא -אם הפוליטיקאים לא מצליחים לעשות שלום נעשה את השלום בין העמים-. עמי אילון אמנם אוחז בדעות שמלאניות מידי בשבילי אבל הוא גאון. הוא מחזיק את ההצעה הכי הגיונית, אולי גם הוגנת, והכי שיכולה להוציא אותנו מהמצב הזה אולי. אני שוקלת אם לחתום, למרות השמלאניות של זה. תבדקו את זה-שווה לחתום ואולי לשנות את העתיד. סליחה שדיברתי פוליטיקה. אני פשוט ממש אוהבת את עמי אילון הוא ממש איש חכם ששוה לפחות לנסות לבדוק את מה שהוא אומר. |בזז| הגעתי למסקנה, בעקבות פרק של סקס והעיר הגדולה שאני לוקה במופקרות ריגשית כרונית. שבהרבה מאוד מובנים זה הרבה יותר גרוע ממופקרות פיסית.
האהבה שלי שקשה בשבילי, היא טובה בשבילי
שנה טובה לכם חברים. אוהבת מאוד-גם אם לא תמיד מראה את זה. חופית

יפה שלי...

שנה מצויינת שתיהיה לך! והפלצנות נשפכת ממך אבל בכיף.... פלמנקו נורא כיף...תלוי במורה... אם הוא בן-לרוב זה לא כיף....לי היה מורה מוזר נורא! שקפץ לו הפוני כל הזמן...היה בידור. והיו שיעורים שכונה...ככה ש...פרשתי! אבל באמת תרקדי-את כל האפשרויות שיש! זה נורא כיף! ותהני עם הריקוד שלך!!!!!!! ובהצלחה איתו!! מתה עלייייך הכי.

חופיתי!!

הצלחת להצחיק אותי מסכים עם כל מילה ובהצלחה עם ריקוד הסיום
שנה טובה לכולם תומר

תומר

אם אף אחד כמעט לא הגיב זה אמר שגם אף אחד כמעט לא קרא? כי אם ככה אז אני משתמשת בך באופן נבזי להקפצה כדי שיקראו יותר.

Ez sLeeP

New member
שנה טובה חופיתי, שנה מעולה..

אצלינו הארוחות המשפחתיות למיניהן זה מחר ומחרתיים.. היקצתי בזה הרגע, ומיהרתי אל המחשב לראות אם קיבלתי הודעות. נועה, מותק - אני פה כרגע, אבל אני עוד מעט הולך. אני שומע את הטלויזיה בסלון פתוחה, חדשות, לבטח ערוץ 11 - אבא. אני מתאר לעצמי את האפיזודה הבאה, אבא שרוע על הספה, מפצח פיצוחים בגרוטסקיות, כאשר הפיצוחים ממלאים את השטיח בלכלוך, תוך בולמוס אכילה מטורף. אמא בטח עושה פרצופים וזורקת הערות ציניות לגבי הפיצוחים והלכלוך, עוד שנייה תרים איזו צעקה, כי די לה ונמאס לה לנקות אחריו. תיכף תתחיל הטברנה או שישי בגאון, ולי נותר רק לנצל את השישי הזה שלי, בתוך הבית (כי ממש אין לי כוח לצאת), כדי להרחיק את דעתו של אבי מכך, ולתעל את הטלויזיה למטרות טובות יותר. ערוץ 3? כנראה שלא. ערוץ 2.. כמה תוכנית מיינסטרים ישראליות וסקס והעיר הגדולה. גאולה. אז אולי הם ילכו לישון ולנמנם. תמונה מכוערת של יום שישי. אולי בגלל זה אני מנסה לא להיות בבית? זה הופך אותי ללא משפחתי?! יכול להיות. אבוי לגורלינו, מדינת ישראל טיפשה שכמותינו. (הצהרה של הרגע). קחי אותי שרי! (למיאמי) זה היה מיני-טור. ממש לא התכוונתי לכך. פסיכומטרי בעוד 5-6 ימים. אבוי לי. לאחר מכן, אתפנה לטורים כפולים, ראיונות אישיים עם סלבריטאים תוך-פורומים ושאר ירקות.
שלכם, כי האהבה שלי קשה בשבילכם, (אבל היא טובה בשבילי) נדבו'ש.

ZVI Z

New member
הכצעקתה?

(נראה לי שאתה,או מישהו אחר מהפורום הכיר לי ת'מילה אז אשתמש בה במקרה חשוב זה) אני שומע ממך מילים רעות על ישראל?ועוד על רצון ללכת למיאמי? מי זה אמר שדברים לא משתנים בשנה החדשה? אבוי אבוי לנו,אתה צודק,הטלויזזיה הזאת כזאת מטומטמת.חייבים שינוי בממשלה.

אויה-הצחקת אותי כהוגן

ברוח הכתיבה שלך. האמת שזה היה מבאס בהתחלה, תמונת מצב של משפחה ישראלית מבואסת. ואז השלכת את זה על ממשלת ישראל (כאילו בסופו של דבר)-זה הצחיק אותי...

למעלה