זה אפילו לא אוף כי דודוש היה פעם הקלידן שלהם
ט טיפקסית New member 5/10/05 #22 חח נכון באוסף רוק&רול יש לי ת'אוסף ודודוש מנגן שם בקלידים. משו טוב שנה טובה גם לכם בפורום הדורבנים אגב הדורבנים כבר עשו איחוד עם טיפקס בשנה שעברה בכפר המוזיקה,היה חזק!
חח נכון באוסף רוק&רול יש לי ת'אוסף ודודוש מנגן שם בקלידים. משו טוב שנה טובה גם לכם בפורום הדורבנים אגב הדורבנים כבר עשו איחוד עם טיפקס בשנה שעברה בכפר המוזיקה,היה חזק!
ט טיפקסית New member 5/10/05 #25 האוסף הוא משנת 1999 אני מניחה שהצירוף של דודוש לנגינה איתם באוסף היה משהו די חד פעמי,לדעתי לפני כן הוא לא ניגן איתם תקנו אותי אם אני טועה
האוסף הוא משנת 1999 אני מניחה שהצירוף של דודוש לנגינה איתם באוסף היה משהו די חד פעמי,לדעתי לפני כן הוא לא ניגן איתם תקנו אותי אם אני טועה
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 5/10/05 #26 איזה אוסף? אל מה אתה מדברים???? לדורבנים יש רק דיסק אחד "קובי" לא?
ט טיפקסית New member 5/10/05 #27 האוסף שדודוש מנגן עם הדורבנים ישנו ביצוע משותף של הדורבנים ודודוש לשיר "שוב הדיסקו כאן" [דודוש על תקן הקלידן השני בשיר] הביצוע בו דודוש משתף פעולה עם הדורבנים נמצא באוסף רוק&רול שיצא לאור בשנת 1999 [לי יש אותו באורגינל]
האוסף שדודוש מנגן עם הדורבנים ישנו ביצוע משותף של הדורבנים ודודוש לשיר "שוב הדיסקו כאן" [דודוש על תקן הקלידן השני בשיר] הביצוע בו דודוש משתף פעולה עם הדורבנים נמצא באוסף רוק&רול שיצא לאור בשנת 1999 [לי יש אותו באורגינל]
מ מ ו מ ו ה פ ר ה New member 5/10/05 #28 אה... אז זה לא אוסף של הדורבנים אלא סתם אוסף של כל מיני אומנים...
ט טיפקסית New member 5/10/05 #29 נכון יש כל מיני אומנים אגב גם פישי הגדול לוקח חלק באוסף וזה אחלה אוסף יש לציין
ט טיפקסית New member 5/10/05 #32 פרטים על האוסף בלינק המצורף במילה אחת-שווה בשתי מילים-פצצות לגבות אוסף מטריף!!