שנה חלפה שלה

שנה חלפה שלה

לפני שנה בתאריך הזה חגגתי 50 , הייתי קצת אחרי הצינטור ובמהלך השנה הזו הגוף והנפש עברו טלטלות רבות ותודה לאל שעמדתי בכל המבחנים פחות או יותר יכולה לומר שאני לא האמנתי שזה יגמר, בכיתי זעקתי אבל תודה לאל ,החיים נמשכים, ושוב חגגת יום הולדת בלבי תפילה שהדברים ישתפרו בעזרת השם כל יום עוד קצת לחזור לבריאות ולכוחות שלי שיתרבו הימים עם חיוך על הפנים ואושר בלב שהאהבה תבוא לעטף אותי כמו שאני אוהבת בקשות גדולות אבל מותר לי כי יש לי יום הולדת

dietoday

New member
../images/Emo65.gif

מזל טוב.

יום הולדת מיוחדת עבורי

היתה מסיבת יום הולדת והיתה פגישה קסומה עם איש מיוחד , שמדברת איתו כבר כמה חודשים ידיד נפש שהחליט שחלומות צריך להגשים , מגיל 18 רציתי ובקשתי לעצמי לחגוג את יום ההולדת בארוחת ערב עם נרות באוירה רומנטית הפנטזיה הזו הוגשמה הערב , וזה כייףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני יכולה לומר שאני מחייכת ומאושרת , היתה ארוחה טעימה במסעדה כשרה בגלל הסכרת לא חגגנו על עוגה ונרות , אלא כדור גלידה סורבה מתוק וטעים , ללא חלב ודברנו וצחקנו ונהנו מהמפגש, אחרי שיחות ארוכות במשך חודשים שיצר קרבה נפשית חזקה מאד הגיע הרגע , בא הבחור לקחת אותי מהבית כמו שבא מחזר אמיתי , צלצל בדלת איש מקסים רק איתו רציתי להיות היום , ותודה לאל זה התקיים, היתה חגיגה של יום הולדת עבורי כמו חלמתי מגיל 18 , יששששששששששש תודה לאל החלום התגשם

יום הולדת שמח ../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

יום הולדת לאישה מקסימה, שמאחלים לה פה בפורום- המון אושר, בריאות ואהבה, ושתמשיך להיות חזקה ומלאת עוצמה, תומכת ואוהבת, ופשוט שתישאר כמו שהיא. אוהבת אותך
. שירי

תודה מקסימה שלי

מישהיא פה לימדה אותי שאהבת לרעכך כמוך אומר שאתה צריך לאהוב את עצמך קודם כל ואחר כך לאהוב את האחר אותו הדבר אז מנסה לאהוב ולפרגן לעצמי בעצמי תשמעי זה משהו חדש בשבילי

למעלה