שנה חדשה!

עמיתוש

New member
שנה חדשה!

מי יוצא? מי נשאר בבית? (אני, אומללון
) ומי שיצא שישאיר דיווחים! בכל מקרה, ש2004 תבוא עלינו לטובה! (יה, רייט
).

דיתוּש

New member
שנה אזרחית נהדרת לכולנו../images/Emo25.gif!

נו אז, מה עשיתם? אני הלכתי לחברה שלי, ובאו עוד 3 בנות (משמע 5 בנות) וראינו סרט מפחיד... ובהתחלה אני נבהלתי מכל ציוץ, אח"כ עליתי להביא סוכריות עם חברה שלי וקפצתי מהמדרגות ונתתי צעקה, וכל החברות שלי צרחו כמו שפנות
אח"כ לא נבהלתי מכלום. יא איך זה היה מצחיק להפחיד אותן
נקרעתי מצחוק כמו משוגעת... חחח... ידיד שלי היה אמור לקפוץ בחמישה לחצות (הממ... מעניין למה?) אבל בסוף הוא הלך לעיר... אוף איתו

אומללון עלק ../images/Emo3.gif

שום אומלל ושום בטיח, עמיתוש. אני? אני סתם הלכתי לבית של חבר שלי. האמת שהתחשק לי לעשות משו פעלתני, כמו... כמו... כמו לא יודעת מה, מסיבה או סתם לצאת לטיילת ולהסתובב שם או משו, אבל לחבר שלי כאב הראש, והוא לא הרגיש הכי טוב, אז סתם באתי אליו הביתה והיינו אצלו. היה נחמד
. שנה אזרחית טובה לכולכם, חבר'ה. מתה עליכם.

סוף סוף, כשפרמטו לי את המחשב...

אני אצטרף גם..
אז לי היה "ראש השנה" שווה בהחלט, ואפילו קצת הזוי מבחינתי... הערב התחיל בשליחת הודעות "הפי ניו היר" בפלאפון לכל מיני אנשים, והכנת סלט וכל מיני סידורים...אחר כך עשינו ארוחה קטנה עם המשפחה והיה טעים פלוס פלוס (את הסלט אני הכנתי!) זהו, אחר כך ידיד שלי בא והלכנו ביחד לחברה שלי ביחד עם עוד חברה וידיד- יעני 5 אנשים. היה פשוט הכי כיף בעולם! כל אחד הביא כל מיני דברים טעימים, עשינו לנו מעין ארוחה, אחד הביא יין. החלטנו להשתכר, בפעם הראשונה בחיים של רובנו. אז שתינו בקבוק של יין (יין זה מגעיל), ובקבוק שמפניה שהיתה הרבה יותר נחמדה. שתיתי בלילה הזה יותר מכל מה ששתיתי ב-16 שנות חיי. לא השתכרתי, אף אחד מאיתנו לא, אולי היינו רק קצת יותר שמחים ואדומים או משהו...:) בכל מקרה, ב-3 ומשהו הבנים הלכו, ואני והחברה נשארנו לישון. איזה שעתיים היו לנו שיחות נפש מרגשות..:) והלכנו באמת לישון רק ב-6 ככה... כשהתכנון היה ללכת לביצפר, לשיעור הראשון... אני אישית נרדמתי רק כשהשעון המעורר צלצל ב-7 וחברה שלי כיתבה אותו וחזרה לישון..:) היום הבא היה יום עייף ומוזר עם שעורי מתמטיקה מעורפלים שכאלה...אבל היה ממש ממש נחמד! וזהו, פעם הבאה, וודקה! (בעע) שנה טובה לכם!

למעלה