שנה חדשה

GothicAngel

New member
שנה חדשה../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

מי ייתן והשנה הזאת תהיה טובה יותר.. אני אישית חושבת שזאת הייתה אולי השנה המדהימה בחיי, אומנם קצת דיכי בחופש, אבל עברתי אותה מעולה יחסית למה שעברתי בשנתיים קודמות. היום אני חוגגת דבר ראשון במסיבת יומהולדת, מתחפפת משמה ב12 בערך, קונה וודקה יחד עם הילדודס וככה עם הוודקה והנרגילה עד 4-3 בבוקר. נחמד לי

tribe spirit

New member
שנה טובה!../images/Emo118.gif../images/Emo65.gif

נהפוכה את זה לשרשור מה עושים בערב השנה האזרחית החדשה(סילבסטר שנוי במחלוקת) אני סתם יוצאת עם חברות למרכז העיר...בטח נשב איפשהו..או שנשתה...יהיה נחמד.איזה חג מבאס זה אם אין לך מישו
אניוואי,שתהיה לכולם שנה מקסימה ומלאת הצלחות

שנה טובה פיפול../images/Emo54.gif

אני כנראה יוצאת ל"מוסד", לעשן נרגילה קצת ולשתות קצת הרבה, להתנשק עם הדבר הראשון שיעמוד לידי בשעה 00:00 או הופעה של עיברי לידר.... בכל מיקרה הלילה הזה יהיה חם ומגניב

t h u m p e r

New member
זונעעעעע../images/Emo123.gif

את הולכת להופעה של עברי בפורום או בפליי? וסתם לידע כללי זה לא עיברי זה ע-ב-ר-י

שנה טובה אנשים../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif

אוהבת את כולכם
ושתהיה שנה יותר טובה מקודמתה... למרות שגם השנה הזו הייתה טובה יחסית
אני אתמול הייתי במסיבה משעממת בטירוף...אבל היינו אצל אמא של בן אז היו צחוקים
(הלכנו "להביא כוסות" ו"איבדנו" את הדרך חזרה למסיבהXDDDD) היה כיף בסך הכל

יאללה, ספרו../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif

לאן יצאתם? ועם מי? עם מי התנשקתם? כמה שתיתם?!? סתם, ספרו על חוויות ליל הסילבסטר... אני ממש נהניתי, היינו במוסד, כמובן שרקדתי ברחבת הרוק בלבד, הייתה אחלה מוזיקה, אלכוהול חופשי, הקפצתי עם חברה שלי 10 טקילות בערך, וגם קצת וודקה...
התנשקתי עם אישתי היקרה שוצי, ששתתה איתי כל הזמן, ורקדה איתי ברוק, היה ערב מהנה ביותר
ושוב, אין לי על מה לעשותלכם סיכום שבוע....

GothicAngel

New member
שמישהו יסביר לי מזה רוק.../images/Emo29.gif

אני ישבתי על נרגילה ועל וודקה. היה מסיבה לפני זה, יומהולדת. אז אחת המתנות הייתה מילון אידיש, אז התחלתי לצעוק אידיש באורגזמה, משעשע
. ואז פינלנדיההההההה..
ונרגילה, דאבל תפוח, ולא ערבי, כמו שצריך. שתיתי קצת יותר מידי, והתנחלתי על הנרגילה, ואז הקאתי.. וגם ידיד שלי הקיא, ופתחנו ראש ואף אחד לא נגע מרוב שכולם חשבו שהם יקיאו
אבל היה מצחיקקקק.. והקיא לא היה כזה נורא.. פשוט לילה שולתתתתתתתת

אהמ....../images/Emo54.gif

"אז התחלתי לצעוק אידיש באורגזמה" תגידי לי בבקשה שהתכוונת לומר שצעקת "אורגזמה" באידיש, כי מאיך שאת אמרת את זה זה לא נשמע טוב. בכלל. ומה הבעייה ברוק? את יודעת....סגנון מוזיקה....

GothicAngel

New member
אה לא.. עזבי../images/Emo29.gif

יש באיזה שאלון שאלה 'בן כמה היית ברוק הראשון שלך?' ולא הבנתי בכלל.. אז התבלבלתי פה
לא ופשוט לקחתי משפטים (זה משפטים שלמים..) והתחלתי לצעוק אותם בצורה אורגזמתית..

GothicAngel

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo29.gif

זה היה משהו כזה: קוטום אחט!!! פריישן סטלם דיר!!!!!!! דיר!!!!!!!!!!! הו דיר!!!!!!!!!!!! כן, זה משפט ממוצא, אבל היה משהו עם דיר וזה, ד"א, היה שלא הייתי שיכורה. (כן כולם אמרו, פאק מה קורה שהיא משתכרת..)

מלאכית16

New member
אני חגגתי סילבסטר ב..../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif

שינה רועמת.
היא מ-ע-ו-ל-ה. לא נראה לי שישנתי טוב כל כך כבר...שבועים

למעלה