יאללה עניתי ....
איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? וואוו... אז השנה הזאת הייתה השנה הכי קשה בחיי, אני חושב שבשנה הזאת באמת הבנתי שכל מה שהייתי מתלונן עליו לפני כל המשבר היה חסר משמעות לעומת הצרות שנחתו עליי ועל משפחתי ביום שמש יפה
, ה- 21 לספטמבר 2010 .. זהו תאריך שבהחלט לא אשכח לעולם.. היום שבו התהפכו חיי אפשר לומר ... ושיהיה ברור... אני לא מתלונן על כל זה ... כי יצאו מהמשבר הזה גם המווון דברים טובים ומלאאא כוחות נפשיים שגיליתי בעצמי... אמנם לקח לי זמן לעלות שוב על הסוס ולהמשיך קדימה, אבל העיקר שבסוף הצלחתי להתגבר
אני מאחל לעצמי שבשנה הזאת אני ימשיך לעשות את הדברים שאני אוהב, אתקדם בעבודה, הרבה בריאות .. בריאות זה מאוווד חשוב
, שהקשר שלי עם בנזוגי רק ילך ויתעצם, שאני אצליח בפרוייקט ההתנדבותי שהצטרפתי אליו, שאני אצליח בלימודים שאני עומד להתחיל בקרוב - לימודי משחק יייאאאיי
ושיהיה המווון בריאות, שלום, אושר, אהבה, לכל החברים המתווווקיייים שלי שקיבלו אותי כמו שאני, זהו! עכשיו כולם יודעים שאני עומו
ובכלל .. לכל עמ"י - שיהיה רק טוב!!!
מה החטא הכי גדול שעשית השנה? אמממממ
וואלה נתקעתי בלי מילים .. חחח וזה נדיר שלפולניה כמוני אין מה לומר ...
מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ? להמשיך להיות פיני שכולם אוהבים
ולא להשתנות (וכשאני אומר "כולם" אני מתכוון לאלה שמסביבי יומיום ומכירים אותי לעומק .. לא השתחצנתי ח"ו)
מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ? אין !!! תכל'ס אנ'לא מצטער על כלום... אני חושב שמטעויות אפשר רק ללמוד, ואם הטעויות האלה לא היו קורות לא היה לי ממה ללמוד ..
מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ? להצליח בלימודים ולעבור לגור עם הבנזוג
איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ? חחחח גדולה עליי השאלה הזאת ... אני לא יודע מה יהיה איתי בעוד יומיים אז קל וחומר בעוד חמש שנים, אני רק יכול לקוות שאהיה במקום טוב
ממי אתה רוצה לבקש סליחה ? טוב אז האמת ש.. מכם ... תכל'ס ביום יום כשאני מרגיש שהעלבתי מישהו או מישהי אני ישר הולך, מתנצל ומבקש מחילה, כך שאין לי כרגע מישהו/י שפגוע/ה ממני .. לכן .. אם מישהו/י מכם, שמצא עצמו נעלב או נפגע ממני במשך השנה הזאת, אם זה במשהו שכתבתי או אם זה בתוכן שהעלתי, אני מבקש סליחה ומחילה, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע. שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכוווולכם !