שנה חדשה בפתח !!

idani2222

New member
שנה חדשה בפתח !! ../images/Emo13.gif

מה קורה אנשיםם ? אני ראיתי שאתם מטורפים על שאלונים אז הכינותי כמה שאלות... 1.איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? 2.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? 3.מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ? 4.מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ? 5.מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ? 6.איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ? 7.מימי אתה רוצה לבקש סליחה ? שנה טובה :)

אז ככה...

1.איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? היא עברה יותר מדי מהר, ואני מאחל לעצמי שהשנה הבאה תעבור לאט יותר. 2.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? נעצתי מבטים נועזים בגיסי.... כן, זה נראה לי הדבר הכי מופרע שיצא לי לעשות השנה.... ^^" 3.מה אתה מקבל על עצמך לשנה החדשה ? למצוא שלווה =] 4.מה הדבר שאתה הכי מצטער עליו ? שנעצתי מבטים בגיס שלי, וכנראה שאני יעשה זאת שוב.... (צער רב, ללא ספק.) 5.מה החלום, שאתה רוצה להגשים השנה ? מעט אושר לא יכול להזיק ואולי גם קצת עושר, הרי גם זה לא יכול להזיק... 6.איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים ? בעל תואר ראשון בהנדסת מחשבים, דירה קטנה ונעימה, ומישהו לחיות איתו. 7.ממי אתה רוצה לבקש סליחה ? מההורים שלי, על כך שהם לא יזכו לראות את הילדים האמיתיים שלי.

יאללה עניתי ....

איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? וואוו... אז השנה הזאת הייתה השנה הכי קשה בחיי, אני חושב שבשנה הזאת באמת הבנתי שכל מה שהייתי מתלונן עליו לפני כל המשבר היה חסר משמעות לעומת הצרות שנחתו עליי ועל משפחתי ביום שמש יפה
, ה- 21 לספטמבר 2010 .. זהו תאריך שבהחלט לא אשכח לעולם.. היום שבו התהפכו חיי אפשר לומר ... ושיהיה ברור... אני לא מתלונן על כל זה ... כי יצאו מהמשבר הזה גם המווון דברים טובים ומלאאא כוחות נפשיים שגיליתי בעצמי... אמנם לקח לי זמן לעלות שוב על הסוס ולהמשיך קדימה, אבל העיקר שבסוף הצלחתי להתגבר
אני מאחל לעצמי שבשנה הזאת אני ימשיך לעשות את הדברים שאני אוהב, אתקדם בעבודה, הרבה בריאות .. בריאות זה מאוווד חשוב
, שהקשר שלי עם בנזוגי רק ילך ויתעצם, שאני אצליח בפרוייקט ההתנדבותי שהצטרפתי אליו, שאני אצליח בלימודים שאני עומד להתחיל בקרוב - לימודי משחק יייאאאיי
ושיהיה המווון בריאות, שלום, אושר, אהבה, לכל החברים המתווווקיייים שלי שקיבלו אותי כמו שאני, זהו! עכשיו כולם יודעים שאני עומו
ובכלל .. לכל עמ"י - שיהיה רק טוב!!! מה החטא הכי גדול שעשית השנה? אמממממ
וואלה נתקעתי בלי מילים .. חחח וזה נדיר שלפולניה כמוני אין מה לומר ... מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ? להמשיך להיות פיני שכולם אוהבים
ולא להשתנות (וכשאני אומר "כולם" אני מתכוון לאלה שמסביבי יומיום ומכירים אותי לעומק .. לא השתחצנתי ח"ו) מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ? אין !!! תכל'ס אנ'לא מצטער על כלום... אני חושב שמטעויות אפשר רק ללמוד, ואם הטעויות האלה לא היו קורות לא היה לי ממה ללמוד ..
מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ? להצליח בלימודים ולעבור לגור עם הבנזוג
איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ? חחחח גדולה עליי השאלה הזאת ... אני לא יודע מה יהיה איתי בעוד יומיים אז קל וחומר בעוד חמש שנים, אני רק יכול לקוות שאהיה במקום טוב
ממי אתה רוצה לבקש סליחה ? טוב אז האמת ש.. מכם ... תכל'ס ביום יום כשאני מרגיש שהעלבתי מישהו או מישהי אני ישר הולך, מתנצל ומבקש מחילה, כך שאין לי כרגע מישהו/י שפגוע/ה ממני .. לכן .. אם מישהו/י מכם, שמצא עצמו נעלב או נפגע ממני במשך השנה הזאת, אם זה במשהו שכתבתי או אם זה בתוכן שהעלתי, אני מבקש סליחה ומחילה, לא הייתה לי שום כוונה לפגוע. שתהיה שנה טובה ומוצלחת לכוווולכם !

איזה כייף לראותך שוב כאן עמנו...

שיהיה בהצלחה בכל מכל כל, בעבודה, בפרוייקט ההתנדבות, בלימודי המשחק (נזכה לראותך בהצגה בעז"ה?), עם בן הזוג ובכלל... אוהב מכל ה-

תודה רבה ../images/Emo13.gif

אני מאמין שתזכה לראות אותי בהצגה איפושהו מתישהו.. הכל עניין של זמן

טיףטף2

New member
עוונהה

1.איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? עברה סבבי,צולע פה ושם,אבל עברה מאחל לעצמי המון הצלחה בע"ה,רוגע ויישוב הדעת. 2
.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? הכי גדול?נראה לי שלשכב עם גבר
3
.מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ? וואלה.לא יודע. 4
.מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ? שנתתי לעצמי להכיר אנשים שלא הייתי צריך להכיר.שלא הועילו בחיים אלא רק הפריעו. 5
.מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ? אני חיי בחלומות כך שאין לי רק חלום..זה חלום שמוביל לחלום אחר וכו'..
6
.איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ? בקצב של האופטימיות שבי-בקבר כבר 4 שנים בעוד 5 שנים
7
.מימי אתה רוצה לבקש סליחה ?אם הכעסתי,פגעתי,זלזלתי,העלבתי,סתרתי,הורדתי למישהו תביטחון,פגעתי בכל צורה שהיא אז שתדעו שזה היה בכוונה

avitano

New member
עונה

קודם כל, כל הכבוד על היוזמה :] 1. שנה מגוונת, התקדמות בעבודה, התמודדות עם תאונת דרכים לא קלה - מאחל לי ולכל העם שנה מאושרת יותר וטובה יותר נטולת מלחמות ועצב 2. עישנתי בשבת :( אבל חזרתי בי מאז ומצליח להחזיק את עצמי מצוין 3. אשתדל להיות אדם טוב יותר, הגעתי לכמה מסקנות עם עצמי לאחרונה ומצאתי נקודות לשיפור, מקווה לעמוד בהן 4. לא מצטער על דברים שעשיתי בחיים 5. למצוא אהבה אמיתית 6. בזוגיות טובה עם גבר, אולי כבר עם ילד או שניים, דירה משל עצמי, ועבודה מספקת 7. מאמא שלי על הצער והדאגה שנגרמו לה בתחילת השנה לאחר שנפצעתי בתאונה שנה טובה!!!!!!

blackcat

New member
בבקשה

1.איך עברה עליכם השנה האחרונה ? בשפלות רוח ובעצבות גדולה ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה?גדלות רוח ושמחה גדולה 2.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? יש כל כך הרבה שאני לא יודע במה להתחיל..... משכב זכור, בשר-חלב, תפילין וכו' וכו'... 3.מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ?להיות יותר אדיב ונחמד כלפי אנשים 4.מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ?שהייתי סגור ומסוגר וכתוצאה מכך כעוס ורגזן 5.מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ?להיות מאושר, מאושר מבפנים 6.איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ?אני לא יודע מה יקרה מחר, אז עוד חמש שנים????, לאלוהים הפתרונות 7.מימי אתה רוצה לבקש סליחה ? מכל אחד שניסה לעזור לי ודחיתי אותו, מכל אחד שביקש עזרה ודחיתי אותו, מכל אדם שסתם שאל שאלה והתפרצתי עליו שנה טובה ומבורכת.

את חטאי אני מזכיר היום...

1..איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה?- --השנה היתה שנת ניסוי כמו ניסוי מעבדה, ללמוד לחיות לאחר קריירה, לחיות ללא משטר עבודה או לימודים. מאחל שאדע בבירור מה סגנון החיים שאני רוצה. ^ 2.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? -- חטא התאווה, אי הסתפקות במועט. ^ 3.מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ? -- לחיות עם מטרה אחת: שמחת חיים. ^ 4.מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ? -- על עוול שעשיתי לאיש היקר לי... ^ 5.מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ? -- כל חלומותי התגשמו. עליי למצוא חלום חדש. ^ 6.איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ? -- שמח בחלקי, עם בן זוגי, לא יודע איפה מבחינה גיאוגרפית, יוצר חיים פשוטים יותר, רגועים יותר. ^ 7.מימי אתה רוצה לבקש סליחה ? -- מהאיש היקר לי, שלו עשיתי עוול. ^

ספר יקר

New member
איזה יופי! ../images/Emo13.gif כמה זמן שלא היה שאלון...

1. השנה הייתה מאד מיוחדת ומשמעותית עבורי. כ-ל היציאות שלי מהארון היו במהלך השנה האחרונה (למרות שהיו לי כמה יציאות מול אנשים בודדים בסיטואציות לא הכי סימפטיות, וד"ל). יציאה בזעיר אנפין כשהגעתי למפגשי קבוצות הומואים דתיים. יציאה מול חבר הילדות הטוב ביותר שלי. יציאה מול בני משפחתי שקיבלו אותי ( 2 מהם במיוחד
) יציאה מול חבר מהתיכון שחשבתי שהוא גם בקטע והתבדתי (
למרות שתמיד יש סיכוי שהוא בשלב ההכחשה
) 2. וואוו, חתיכת שאלה. אני לא אגיד מה החטא הכי גדול, אבל אני אספר על כך ששיקרתי למישהו כשחיפשתי אחר תירוץ לא להפגש איתו. 3. להיות יותר חברותי ולהתחשב ברגשות ובצרכים של הסובבים אותי. 4. שיצאתי מהארון בפני המשפחה רק לאחרונה... 5. למצוא חבר שיהיה לי טוב איתו 6. יווו , אין לי מושג. אולי עובד בארה"ב. 7. מאמא, שאני יודע שהכאבתי לה ביציאה, אבל הכנות הכי חשובה. שנה נפלאה לכולם
תודה על השאלון המקסים!

דאאאייי!!! איזה קטע.. לא ידעתי שיצאת מהארון..

שיהיה המווון מזל-טוב!!! זו הקלה מטוררפפת... והכי קטע שבסוף רואים שהשד לא היה גדול כל כך....

מרתק לקרוא את התשובות השונות והנה שלי ששונות

אף הן. 1.איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? היתה שנה עמוסה אך נהדרת בעיקר משום שאני לא חושב שהיה איזה משהו יוצא דופן. עוד שנה שלווה, רגועה ושרק ימשיך כך. 2.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? כיון שאני לא מאמין ואיני דתי, אז לא חטאתי במובן האיסורים הדתיים. 3.מה אתה מקבל על עצמך לשנה החדשה ? שנה מתחילה כל יום אז שרק ימשיך כך. 4.מה הדבר שאתה הכי מצטער עליו ? לא מצליח לחשוב על שום דבר שאני מצטער לגביו ושנעשה בשנה החולפת. לגבי החיים בכללם, אני מצטרף לספר יקר, חבל שהיה לי אי פעם ארון. כמובן שיש דברים נוספים שהייתי עושה אחרת לו הייתי חי את חיי שוב. 5.מה החלום, שאתה רוצה להגשים השנה ? לראות עוד עולם הן פיסית והן באמצעות האינטרנט שמאפשר לימוד אינסופי. שני אלה מגחיכים לחלוטין תיאוריות רבות ועושים אותנו בני אדם טובים יותר. החלום שלי הוא שנחיה כמו בני אדם ושנבין שאנחנו לא שונים בכלום מהזולת ושנגן על כל מרכיביו השונים של הכדור הקטן הזה עליו אנו חיים. החלום שלי הוא שנקטין את כמות האנשים בעולם הזה ונאפשר לטבע המופלא הזה שאנחנו רק פריט אחד ממנו להמשיך ולהתקיים כפי שהתקיים עד המהפכה התעשייתית. 6.איפה אתה רואה את עצמך בעוד 5 שנים ? מקווה שבעלי ואני נמשיך יחד במסע רב השנים, המופלא והמהנה שלנו יחד. פועל יותר למען שלום, דמוקרטיה, חופש וכבוד הטבע על כל מרכיביו. 7.ממי אתה רוצה לבקש סליחה ? אני חושב שאני מספיק רגיש לדעת מתי אני טועה ואני מבקש סליחה מיד עם הבנת טעותי. לא מבקש סליחה המונית כי זה מגוחך ולא אמיתי.

idani2222

New member
אהבתי את התשובות שלכם... מרגשות!

אז ככה ........................... 1.איך עברה עליכם השנה האחרונה ? ומה אתם מאחלים לעצמכם השנה? ב"ה עברה טוב מאוד :) חוץ מזה שבר שלי נאלץ לנסוע לחול וכל מיני רגעים שבהם התגעגעתי אליו (שמור לו מקום מיוחד בלב שלי ) כל השאר סבבה :) מאחל לעצמי להמשיך להיות שמח ושליו ולהמשיך להגשים את החלומות והיעדים שלי וכמובן שלום ובריאות לכל עם ישראל ושגלעד שליט יחזור הביתה !! 2.מה החטא הכי גדול שעשית השנה? אסור לי לאמר :) 3.מה אתה מקבל על עצמך בשנה החדשה ? להמשיך בשיעורי תורה שעושה עם אנשים הקרובים אליי :) 4.מה הדבר שהכי אתה מצטער עליו ? לא מצטער על כלום. שמח ושלם על כל מה שהיה :) 5.מה החלום שאתה רוצה להגשים השנה ? ב"ה להמשיך להתפתח עם העסק יותר (תודה לאל יש לי לקוחות ממשלתיים אני רוצה לגדול יותר :) 6.איפה אתה רואה את עצמך עוד 5 שנים ? ב"ה בשאיפה להיות נשוי + כבר בא לי ילדים משלי :) 7.מימי אתה רוצה לבקש סליחה ? מבורא עולם אם לא השתדלתי מספיק שנההההההה טובבבבבבה

למעלה